F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell mindenkinek egy csapatot szeretni! Ezért van 11. Lehet választani.. Sõt szar is lenne mindenki egynek szurkolna.
Downhill!!
Nem szereti Ferrari? Mondjuk 97-ben a Villeneuve idején nagy Villiems fan voltam. Nem tudom ugyan miért, mert a Schumit is csiptem, de 97-ben ellene drukkoltam.
Downhill!!
HÁt Petya😄😄 2006 ban egy Minardit terelgettem😄 egészen pontossan a 2. lettem vele VB bajnokságban és azt kell mondjam valóban szép autó volt az.Hamár lassu volt😄 A ferráris részt meg inkább nem kommentálnám😄
ma?<#ejnye1>#ejnye1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
1. F1CHL - Retro
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. Hogy néz ki az asztalod?
4. Humoros és aranyos képek, videók
5. Call of Duty 4: Modern Warfare
6. Test Drive Unlimited
7. Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETÕS)
8. Forza Juve
9. XBOX360
10. Silkroad Online HEHEHE😄😄😄
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. Hogy néz ki az asztalod?
4. Humoros és aranyos képek, videók
5. Call of Duty 4: Modern Warfare
6. Test Drive Unlimited
7. Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETÕS)
8. Forza Juve
9. XBOX360
10. Silkroad Online HEHEHE😄😄😄
Nem tudtam.. én ferraris vok.. De ez a legszebb gép komolyan. A fekete mirandi 😄 óta nem láttam ilyen szépet.. Gyönyörûû.
Downhill!!
TÉnyleg a Honda most is Föld gömb lesz?😄 Vagy most megcsinálják magukra Jupitert és ilyen por lesz majd körülöttük vagy mi?😄😄
LOVE!!!LOVE!!!LOVE!!!! Petya nem tudja hogy nagy Williams Fun vok?😛P nahh most már tudja😄 Tényleg csodálatosságosos😛😊 Willanóóóóó Forever😊
lassan szõnyegtisztitó kell a sok khmmm recska miatt 😄
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
Feleség úgy dönt, hogy születésnapjára megajándékozza férjét egy masszív darab kutyával. Bemegy az állatkereskedésbe, eladó egy kis pincsit mutat neki.
- Uram, ez nem lesz jó, a férjem egy igazi vadállatra vágyik.
- Hölgyem, tegyünk egy próbát! Harcikutya! AJTÓ!
Kis kutya felmordul, nekiesik az ajtónak három másodperc alatt fûrészporrá darálja. Csaj megörül, fizet, megy haza. Gondolja útközben, kipróbálja õ is:
- Harcikutya! Villanyoszlop!
Kutya bepöccen, pillanatokon belül atomjaira forgácsolja a komplett oszlopot. Feleség odáig van a boldogságtól, hazaér, betoppan:
- Drágám, nézd, mit hoztam, egy igazi harci kutyát!
Férj ránéz a pincsire:
- Harcikutya ám a f*szomat...!
- Uram, ez nem lesz jó, a férjem egy igazi vadállatra vágyik.
- Hölgyem, tegyünk egy próbát! Harcikutya! AJTÓ!
Kis kutya felmordul, nekiesik az ajtónak három másodperc alatt fûrészporrá darálja. Csaj megörül, fizet, megy haza. Gondolja útközben, kipróbálja õ is:
- Harcikutya! Villanyoszlop!
Kutya bepöccen, pillanatokon belül atomjaira forgácsolja a komplett oszlopot. Feleség odáig van a boldogságtól, hazaér, betoppan:
- Drágám, nézd, mit hoztam, egy igazi harci kutyát!
Férj ránéz a pincsire:
- Harcikutya ám a f*szomat...!
The only speedometer is in your head.
😄😄😄 Juvika engem itten nagyon szeretnek.(vagy cska jol titkolják hogynem😛) Szerintem már rég nem lennék itt hogy ha Igli vagy Kata nem kedvelne😊 SZóvla minden a legnagyobb rendben van😊 Ami talán kcisit böki az orrukat hogy sok Zsepit használok el de majd veszek én is a közösbe😛 De már pl vettem szalvétát meg Fogkrémet is 😛
köszönöm károly,de én éjszakázom most, min hajnal kettõig,tehát kávékat töltök magamban h életben maradjak😊)
The only speedometer is in your head.
Igen elvileg õ reloaded exe-t irt.. szóval lehet hogy van egy másik.. Megkérdezem tõle. Aztán ha irt irok neked!
Downhill!!
Hát hasonló. De mondom nekem ezt az egyik HNR-es majd clios srác mondta. Rendesen online tolja õ is igy. Tehát elvileg ezek nem jöhetnek elõ, mert akkor õ sem tudna menni vele! De megkérdezem tõle.
Downhill!!
nahh most ez a reloaded.exe ez ugyan az mitn az én sima loaderem? vagy két különbözõ dologrõl beszélsz? mert nekem is ugy vna hogy van az eredeti rfactor és ahhoz van egy ilyen Loader amivel elinditom.(ezzel kikerüli azt a izét ami mindig felugrálna hogy vedd meg meg mit tudom én) és igy elindul a rendes rFactor.Ugyna azt tudom vele csinálni mint aki megvette.egy bökkenövel ahogy te is irtad szét füstöl a motort,vagy mint most elszált a 6. sebességem,vagy csinált már oylat is hogy beragadt a jobb elsö fékem😄😄 szóval😛
Elvileg azt mondta nekem egy ismerõs, hogyha ugy töröd fel, hogy leszeded az eredetit a honlapjukról, majd felteszed rá az 1.250-es patchet. Majd leszeded az 1.250-es reloaded exe-t. Akkor a hibák nem jönnek elõ. Nincsen motor hiba meg ezek a szarságok. Ezzel az exe-vel inditod és ugy mükszik mintha eredeti lenne. Persze nekem is ugy mesélték ( a clio kupás srácok. Velük nyomtam a Nascart tavaly) de müködnie kell!
Downhill!!