F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen kérem a rai sisakot, és a név is, jó de inkább pls ha vhogy sajtold rá a Zsófy nevet is, akár úgy is hogy az enyim nincs ott! Köszönöm szépen!
T.T.
Milyen alkalomból és kivel? 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
FreeF1,Raikkönen 2008 helmet idén? vhogy igy nézne ki,este összecsapva megnéztem,kiváncsi voltam erre a sisakra:
jah,a neved azért van rajta,mert a kocsiszekrényen a kormány közelében van egy elem,és a "vodafone" felirat az alatt volt,és nagyon csúnya volt,tehát inkább gondoltam azt az egyet leveszem,és a nevünket irom oda.más módosítások nem lesznek😊
jah,a neved azért van rajta,mert a kocsiszekrényen a kormány közelében van egy elem,és a "vodafone" felirat az alatt volt,és nagyon csúnya volt,tehát inkább gondoltam azt az egyet leveszem,és a nevünket irom oda.más módosítások nem lesznek😊
The only speedometer is in your head.
és mivel nem feleségül kell venni,ezért az a lényeg 😄
az ágyban senkit se érdekel,hogy mennyire okos vagy hülye,nem? 😄
Zsófy ezt ne olvasd el pls,mert kapok a fejemre tõled😄
az ágyban senkit se érdekel,hogy mennyire okos vagy hülye,nem? 😄
Zsófy ezt ne olvasd el pls,mert kapok a fejemre tõled😄
hát de ti jóval kevesebben vagytok,nem? kiszúrná a tanár,hogy most T.Norbi kiment a terembõl😊 vagy nem?
pfff
pfff
hehe😊) hát igen,elõfordul,nálunk annyiból szerencsésebb,hogy felállunk és kimegyünk ha annyira rossz,de én még nem csináltam ilyet,max ha szünet volt véletlen nem mentem vissza az óra második felére 😄
hát igazad lehet😊)
hát igazad lehet😊)
istenem ez az elektro óra..komolyan felvágtam volna az ereimet, de szerencsére vége lett az órának😊
Tegnap azon gondolkoztam, mert láttam egy cikket Király Lindáról, hogy mennyi emberrel kellett összefeküdni neki, hogy eljusson ideáig. Mert igazából jól néz ki, legalábbis testileg, de biztos jópáran megb@szarintották.
Tegnap azon gondolkoztam, mert láttam egy cikket Király Lindáról, hogy mennyi emberrel kellett összefeküdni neki, hogy eljusson ideáig. Mert igazából jól néz ki, legalábbis testileg, de biztos jópáran megb@szarintották.
T.T.
hali, jókis uncsi meló volt ma is hálsitennek, látom nagyon olvasnom se kell 😊)) hunnap itthon vok, ismét élre hozzuk a Retro-t 😄
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
azt nem hiszem, de most elkezdem erõteljesen gyüjteni a lóvét, mert kellhet, szóval jól jön ez, legalább a pénteki IC jegyre megvan a pénz, már ha kell IC jegyet venni😄
T.T.
Igli,okés,megbeszéltük,febr elején fog érkezni,ha nem túl nagy gond,le lesz cserélve minden😊) itt is lesz új banner,fórumon is,mindehol 😄
okés,részemrõl jó.
grat mester,az nem rossz pénz😊) gondolom nem játszottatok nagyban,na majd hétvégén elnyerjük tõled 😄D
grat mester,az nem rossz pénz😊) gondolom nem játszottatok nagyban,na majd hétvégén elnyerjük tõled 😄D