F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Istenem istenem!! Köszönöm hogy tagja lehetek eme ligának!!!! ÉN nem akarok TahóF1 ligába menni soha!! JUVia nyugtass meg KÖNYÖRGÖM nyugtass meg hogy soha nem fogok ott kikötni😄😄: ÉS könyörgöm azt is mond hogy sose kivánod nekem hogy oda jussak.....😄 Azért Peet jot mentél😊 Meg Dranzi is😊 Van akikre büszkék lehetünk....de hát a két Bömös az elején kilöki egymást..utána is milyen roncs Derby van😊 a videó eleje amugy nem rossz:😊
The only speedometer is in your head.
srácok mi újság az index serverrel? elvileg úgy volt h ma dõl el,nem? :S
ups and downs
milyen képet találtam?! Karcsi és egy absinthos üveg,na de karcsi?! hát szabad ilyet? 😄
A McDonald's tavalyi negyedik negyedéves profitja 1,27 milliárd dollárra, azaz részvényenként 1,06 dollárra nõtt. A javuló eredményt a kedvezõen módosuló adózási szabályok eredményezték; az értékesítés megtorpant.
T.T.
ez igaz,dehát szakmai tévedés,meghát sok mindenkit nem érdekel hányszor nyert a ferrarival,hiszen lényeg az összes,gondolom én
"A Ferrari Räikkönent nem titkoltan az ötszörös világbajnok, Michael Schumacher pótlására igazolta le, aki a 2006-os szezon végén fejezte be versenyzõi pályafutását a Forma-1-ben."
na grat f1hírek
na grat f1hírek
reggelt
leértem idõben, MÁV nagyot alkozott
na de aztán fasza volt Kelenföldtõl Csornáig nem volt fütés, fasza volt. Szombathelyen meg visszafizették a helyjegy árát😊 Szóval frankó volt...
Most meg elektro!!!!!😊
leértem idõben, MÁV nagyot alkozott
na de aztán fasza volt Kelenföldtõl Csornáig nem volt fütés, fasza volt. Szombathelyen meg visszafizették a helyjegy árát😊 Szóval frankó volt...
Most meg elektro!!!!!😊
T.T.
szevasz free,jó utat,vhogy csak odaérsz majd😊 azokat az elektrotechnika órákat nem szabad kihagyni,biztos nagyon jó 😄D
amivel megyek be vonat reggel Sárbogárdról jön asszem, felsõvezeték nincs nagyon már arra felé, legalábbis a kollega szerint és nagyon nem is kezdik el csinálni, mivel tök felesleges, éjszaka majd megint leszakitja...
Aztán a Budapest-Gyõr vonalon is egy Taurus lekapta a felsõvezetéket, szóval nc😊
Majd lesz vhogy. NA csááó😊
Aztán a Budapest-Gyõr vonalon is egy Taurus lekapta a felsõvezetéket, szóval nc😊
Majd lesz vhogy. NA csááó😊
T.T.
hát amúgy nem volt rossz futam,igaz buktam vagy 20secet de 5th-re behoztam,drazi meg winnelte,és igy 14pontot szereztünk,tboy megcsak 4th lett.így mekire is feljöttünk 3ptre és dranzi meg vezet 3pt-al
kb 😄
most az van,hogy aki 5x elhagyja a pályát mind a négy kerékkel,tök mind1 h idõt veszít-e vele az - pont ,vagy idõbüntetés már nem is tudom:S
most az van,hogy aki 5x elhagyja a pályát mind a négy kerékkel,tök mind1 h idõt veszít-e vele az - pont ,vagy idõbüntetés már nem is tudom:S
mindentellehetképzelni,bártomiboyelégjóottéshátmivelõaligavezetõnekinyernikéne,merthanemakkorérdekelsszabályoklépnekéletbe.)
T.T.
hátezvanPeetsajnálomhogyilyenlettazottanilégkörremélemazértlegalábbDranzermegnyeri ismétabajnokságot 😊
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
ez a liga egy szánalom,komolyan... na mind1,mindenki beleköt mindenkibe.
cromwell lassul egy hatalmasat a visszafordító utáni gyors bal jobbosban,erre szépen bekacsázik elém az ideális ívre,én meg fékezzek hatalmasat és rántsam ki az autót,h ne menjek neki... hát nc,egyszer nyert véletlen,nagy arca lett... utána véletlen kilöktem,semmi kedvem nem volt megvárni,amiért ilyen szemét volt velem,de akkor meg úgyis megóv,szóval mind1... már csak hat futam kb:S
cromwell lassul egy hatalmasat a visszafordító utáni gyors bal jobbosban,erre szépen bekacsázik elém az ideális ívre,én meg fékezzek hatalmasat és rántsam ki az autót,h ne menjek neki... hát nc,egyszer nyert véletlen,nagy arca lett... utána véletlen kilöktem,semmi kedvem nem volt megvárni,amiért ilyen szemét volt velem,de akkor meg úgyis megóv,szóval mind1... már csak hat futam kb:S
re.
phu,esélytelen ez a futam,tboy mindenkitõl gyorsabb majd egy seccel :S
én 8.vagyok a practiseon de a második kb 2-3tizedre van...
free,öt és félhat körül tudok csak jönni,ezen a futamon már el kéne indulnom :S
phu,esélytelen ez a futam,tboy mindenkitõl gyorsabb majd egy seccel :S
én 8.vagyok a practiseon de a második kb 2-3tizedre van...
free,öt és félhat körül tudok csak jönni,ezen a futamon már el kéne indulnom :S
re.
hát igen,nem kissé 😊)) de azért jól ment.bár sztem igy gyorsan kopik a motor...
hát igen,nem kissé 😊)) de azért jól ment.bár sztem igy gyorsan kopik a motor...