F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aha.. Nem tudom mi van akkor. Irj neki te akkor.. Szerintem ha privibe irsz neki válaszolni fog.. Alexease vagy mi a neve sg-n.
Downhill!!
na goodbye, mentem dolgozni, este REEEEEEEEEE ce lesczz
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
hát nemtudom karcsi,nekem egy idõben volt így fent a játék,de semmilyen problémám nem volt :S
The only speedometer is in your head.
Hellóka.Hát az a nagy problém hogy nekem is ugyan ez van...:S:S Szóval akkor nem vagyok elörébb😛 De azért nagyon köszönöm😊
Karcsika! Tegnap irt a srác az rf-el kapcsolatban. A lényeg az hogy elvileg meg lehet csinálni ugy hogy ne legyen motor hibák stb-k a verseny alatt. Szedd le a hivataos oldalról a játékot, majd az 1.250-es patchet. Ezeket telepitsd fel. Majd amikor minden fent van, Ezzel a crackel crackeld meg és utánna ezzel inditsd. Elvileg igy hibátlanul menni fog.
Downhill!!
hagyjuk ezt sztem😛
mert korábban volt közöd a Mekihez mi?és nekem mi közöm van hozzá?😛
mert korábban volt közöd a Mekihez mi?és nekem mi közöm van hozzá?😛
ups and downs
hát nézd meg mirõl volt szó elõtte,ilyen xd-k meg partyarcok topic,meg mcdonalds,sok közöm egyikhez sincsen...
szar a lófaszt😄 Elején nem ment a szekér, de aztán Drogba felhúzta a csapatot...4gólt lõtt 1 meccsen...ennyi gólt nem is rúgott az Everton összesen😄
T.T.
nem.csak olyan téma volt amihez sok közöm nem volt,ezért nemtudtam hozzászólni 😊
elvittem, isten faszában van kb. 2szer....majd csörög sztem olyan 3, fél 4 körül aztán irány a Suzuki és irány Buda..Szépvölgyi út.
T.T.
30.000<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
ups and downs
Nem biztos h csa kor kérdése.Bigi pl nálunk a legidõsebb a maga 40vhány évével,és az egyik leglelkesebb tag sztem.
persze nyilván van szerepe a kornak is.vagy megunják az emberek stb.hát ezvan.
persze nyilván van szerepe a kornak is.vagy megunják az emberek stb.hát ezvan.
ups and downs
De biztos hogy ez van benne. Valahogy mindenkinek megvan a saját élete. Közülünk is többen megnösültek, gyerek, uj lakás stb.. Nincs idõ energia kedv játszani. Egyszerüen, kezdünk felnõni.. Ez tök szarul hangzik, de sajnos ez a helyzet. Régen wazz orba szájba toltam. Most meg van olyan hogy 2-napig be se kapcsoloma gépet😄 Szar ügy.. Persze bizonyos értelemben jó mert nem kockulsz, de különben szar😄
Downhill!!
hát igen, itt is nálunk vannak sajna rosszirányú változások
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
Jaja. És ráadásul elég jó, mert ezen 25-30-an is tolták 2005-ben a NASCART. Csak sajna kezd beszarni a liga.. (felnötünk? lehet)
Downhill!!
Azért irtam heteket mert nem tudom. Elvileg November óta nem lehetnénk már. Huzza halasztja a srác de a végtelenségig nem lehet. Szerintem 1-2 héten belül kiderül. Szóval nézettek más lehetõséget is, de ez is van. Ráadásul nem drága csak 3000ft/év.
Downhill!!
Elvileg Freenek megadtam az ember elérhetõségeit. De ugye elsõbségbe van a HNR cup. Ha nem leszünk elegen (ez hetek kérdése és kiderül) ugyis elveszik a servert és másé lesz! Én beszéltem Alexel is, hogy nektek kéne. Ugyhogy ha zátonyra futunk a HNR 90% hogy a tiétek lenne. De pesrez én ezt nem tudom biztosra mondani, mert kb senki vagyok ebbe a témába, ezért irtam csak 90%-ot😄
Downhill!!
Uristen! Pangalizáció!!! Peet, mi van veled? Tudtad, h 2 napja nem irtál?
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)