F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te mint Kertész Zsófia, Érd, Ajtony u.-ban lakó Hölgy mondta aki 1989.november 16-án született azt mondta hogy:
" felkelek 9kor, hogy egyek omlettet"
Nem keltél fel...csak csörgött az a kibaszott telefon😊
T.T.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
és te kelsz fel 9kor,hogy én egyek omlettet? 😄 fogalmazás!!!
T.T.
ezzel az új énekesnõvel szerintem teljesen megváltozott az együttes,vhogy a számok se olyanok,szerintem,de lehet azért mert én is a régihez vagyok szokva,de miért szokjam meg az újat,ha a régi jobb?
mennyivel jobb ez😊
The only speedometer is in your head.
a fincsibõl rájöttem😊))
Zsógyi voltam
T.T.
miénk se volt jobb,arany jános utcától két percre volt a hely ahol tartották a születésnapot,ott gyülezett mindenki,páran fogyasztottak is ott,"olcsó" volt... mindenesetre olyan 11körül elindultunk egy bulihelyre,egyikbe nem engedtek be két srácot,mert annyira részegek voltak,aztán jó mentünk máshova,végül megláttuk mekkora a sor aztán vissza nyugati,ekkor jött az ötlet pár embertõl(meg is lepõdtem h ismerik) h menjünk a diófába,felhívtam zolit(bull71) éjfélkor😄 csak remélni tudtam h nem rosszkor zavarom,de pont akkor ért haza,Õ mondta h diófa éjfélig van,aztán a születésnaposok hazamentek,a rokonukat felvitték magukhoz aludni.és ennyi volt,maradtunk négyen.abból két srác levált,õk is hazamentek,és már csak ketten voltunk Rolanddal. na akkor katica,megittunk két sört,ott voltunk kb háromig,majd jött a barátnõje,és végül nála aludt,én meg megint egyedül jöttem haza😄
kb ennyi.röviden összefoglalva,nem történt semmi,páran berugtak,kóvályogtunk az utcán,majd hazament mindenki.
szal ilyen olyan volt😄