F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ kérdésre sztem még nem tud Norbi sem választ adni... odébb van még...
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Free: mikor akartok ittaludni?
Free: ha kész az F1C csomag mikor lehet felrakni?
Free: Mikor kell fizetnünk?
Free: szia
Free: ha kész az F1C csomag mikor lehet felrakni?
Free: Mikor kell fizetnünk?
Free: szia
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
De rég irtam már😊 neked is Reggeltett juvika😄 (amugy ezt én szoktam használni szóval Copy Right van rajta!!!! 5,000Ft lesz Juvika)😄😄
Jaja. Tovább él kicsiben. Legalábbis ez a terv..
Oké.. Akkor nem fizetek Alexnek. mert arra gondoltam ha esetleg a wtcc-is azon menne akkor... de akkor mind1.
Oké.. Akkor nem fizetek Alexnek. mert arra gondoltam ha esetleg a wtcc-is azon menne akkor... de akkor mind1.
Downhill!!
lol.akkor végülis tovább él a dolog vmilyen szinten.
ja,keddenként F1C lesz F1-gyel.
A WTCC meg majd kisszerveren megy valszeg,mert nem vagyunk annyian h ne bírná el.
ja,keddenként F1C lesz F1-gyel.
A WTCC meg majd kisszerveren megy valszeg,mert nem vagyunk annyian h ne bírná el.
ups and downs
Én is! Igazából mondjuk már nem sok értelme volt igy. De nem baj, mert saját hosttal toljuk páran (akik mindig jöttek) és ai-val😄 Na igy megvan a létszam. Vagyunk 43-an😄 Sokkal nehezebb és jobb is.
És kedden mit mentek rajta? F1?
És kedden mit mentek rajta? F1?
Downhill!!
Free beszéltél Alexel? Mert a ma bejelentette hogy a HNR-nek kaput😄 Szóval elvileg szabad a server!
Downhill!!
Bryan!
(állítólag) javított Török pálya linkje
server 16tól lesz kb,olyan 15körül jövök majd msnre és akkor majd adom a pontos infókat,persze ha még akarsz indulni 😛
(állítólag) javított Török pálya linkje
server 16tól lesz kb,olyan 15körül jövök majd msnre és akkor majd adom a pontos infókat,persze ha még akarsz indulni 😛
The only speedometer is in your head.
nekem floppyn megvan 90-97ig, kb 2 tonnát nyomnak összesen a lemezek...kell? 😄
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy nincs e véletlen valakinek régebbi Forma-1-es felvétele.Nekem 97-tól majdnem az összes futam megvan.De érdekelnének régebbiek is.
Egy olyan kérdésem lenne hogy nincs e véletlen valakinek régebbi Forma-1-es felvétele.Nekem 97-tól majdnem az összes futam megvan.De érdekelnének régebbiek is.
99% h nem,nemjó a gép vmiért,ugyanaz a baj mint egy hete,de sok kedvem sincsen.
viszont,ha indulsz,akkor azt döntsd majd el pls,hogy saját neveddel,vagy az én nevemmel,mert akkor nem mondom h nem megyek a futamra😊))
jah és kell egy kiegészítést leszedeni,holnap majd adok linket.
jóéjt.
viszont,ha indulsz,akkor azt döntsd majd el pls,hogy saját neveddel,vagy az én nevemmel,mert akkor nem mondom h nem megyek a futamra😊))
jah és kell egy kiegészítést leszedeni,holnap majd adok linket.
jóéjt.
The only speedometer is in your head.
re
na fasza volt, csütörtökön elbaszták a netem, mert nem tudta srác a pn kódom és õ hülye beirta 3x és letiltotta, puk kód nem volt meg, most meglett szerencsére, úgyhogy van újra net.
Jövõhéten bekötik a szélessávot ide Érdre is remélhetõleg, szóval hétvégén már adsl net fog itt is rohangálni a gépemen! mert elhoztam ide!😊
Jelenleg ennyi, ja és beteg vagyok még mindig...
na fasza volt, csütörtökön elbaszták a netem, mert nem tudta srác a pn kódom és õ hülye beirta 3x és letiltotta, puk kód nem volt meg, most meglett szerencsére, úgyhogy van újra net.
Jövõhéten bekötik a szélessávot ide Érdre is remélhetõleg, szóval hétvégén már adsl net fog itt is rohangálni a gépemen! mert elhoztam ide!😊
Jelenleg ennyi, ja és beteg vagyok még mindig...
T.T.
meló ma, este re 😊 hsz özönöket akarok! 😄
Hát lol baszki! Gerrard rámírt:
[email protected] üzenete:
ugye ezt a személyes üzenetet nem gondolod komolyan? mármint engem csak a Kurva Liverpool zavar...... szal le kéne venned 😊
<dzsoz<>bryan-ay> /csodálatos mandarin/ üzenete:
és szted az engem zavar?elárulom:nem
és mi váltotta ki ezt belõled? hogy ezt kiírd?
miért érdekel az téged?
mert egy olyan csapatot pocskondiázol akit én nem mellesleg nagyon szereket
szeretek*
a világ nem dõl össze.hidd el,túl fogod élni
ugye ezt a személyes üzenetet nem gondolod komolyan? mármint engem csak a Kurva Liverpool zavar...... szal le kéne venned 😊
és szted az engem zavar?elárulom:nem
és mi váltotta ki ezt belõled? hogy ezt kiírd?
miért érdekel az téged?
mert egy olyan csapatot pocskondiázol akit én nem mellesleg nagyon szereket
szeretek*
a világ nem dõl össze.hidd el,túl fogod élni
ups and downs
áhh,megint nem sikerült semmit se nyerni.
Bajnokság:ismét harmadik hely.A Barca-t nem lehetett megverni,a végén pedig kicsit visszaesett a csapat,így a Real is elhúzott sajnos.Sokáig második voltam.
Kupa:megint az elõdöntõ volt a végállomás.Kurva Real.Pedig elõtte kiejtettem a Barcelonat.
BL:A Juve után a Milant is sikerült búcsúztatni,de a kurva Pool kiejtett.Otthon kikaptam 1-0ra,idegenben viszont kaptam egy 11-est,amit kihagytam...utána 4-0ás vereség...
fuckoff
csomóan meg rinyálnak:@@
na😊)
Bajnokság:ismét harmadik hely.A Barca-t nem lehetett megverni,a végén pedig kicsit visszaesett a csapat,így a Real is elhúzott sajnos.Sokáig második voltam.
Kupa:megint az elõdöntõ volt a végállomás.Kurva Real.Pedig elõtte kiejtettem a Barcelonat.
BL:A Juve után a Milant is sikerült búcsúztatni,de a kurva Pool kiejtett.Otthon kikaptam 1-0ra,idegenben viszont kaptam egy 11-est,amit kihagytam...utána 4-0ás vereség...
fuckoff
csomóan meg rinyálnak:@@
na😊)
ups and downs