F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze erre mondhatsz most akármit, de azért azt megsúgom h nagyon de nagyon jó emberismerõ vagyok és általában (értsd úgy h 90%) eséllyel jól szoktam tippelni a problémákkal kapcsolatban
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
nem értem mi történt veled, közöm sincs hozzá, de úgytûnik nekem h Te se tudod mit akarsz mostanság
szörnyen unalmas,de elõbb-utóbb csak megunod te is...
csak azért h tisztán láss,nem töpöf1 miatt léptem le,azt is befejezem a szezon végén.máshogy nemtudom neked leirni,capsot meg nem akarok használni,nem az én stílusom.
csak azért h tisztán láss,nem töpöf1 miatt léptem le,azt is befejezem a szezon végén.máshogy nemtudom neked leirni,capsot meg nem akarok használni,nem az én stílusom.
The only speedometer is in your head.
Az nem jó... Hétvégén nem tudom hogy lesz idõm.. Mind1 majd irjatok ha megvan a döntés!
Downhill!!
hát lehet,de túl sok kilátást nem látok rá eddig.
Igli is beszélt még vmi másik emberrõl egy másik ligából,dehát vhogy sejtettem h õ se fog jönni😊.
Igli is beszélt még vmi másik emberrõl egy másik ligából,dehát vhogy sejtettem h õ se fog jönni😊.
ups and downs
hát de lehet h akkor csatiznának többen meg mittom én, de kisszerver is jó felõlem, ha nem lesz nagy, csak szeretnék rajta indulni, és akkor jó lenne vasárnap...de ha nincs nagyszerver mehet akkor vas. este is
T.T.
az oké,de 8 emberre minek nagyszerver? még ha F1C lenne,akkor érteném nagyjából,de rF-fel nem gond sztem
ups and downs
olyan h nem lenne nagyszerver rá, mert igy is necces, a vas. délelõtt még, a héten biztosabb lesz
T.T.
ja, lófasz seggükbe! Fõleg Gaskónak!
Hát majd kedd délután 14:45kor induló BUSSZAL!😞 ha addig nincs megállapodás
Hát majd kedd délután 14:45kor induló BUSSZAL!😞 ha addig nincs megállapodás
T.T.
nem lesz csütin WTCC, valszeg hétvégén lesz majd
Aham. Na rendben köszönöm. Majd megpróbálom igaz nehéz lesz😄 Mint kideritettem mind 2-nek van rooterje. Tehát ahhoz hogy tudjunk játsazni a Rooter tüzfalat ki kell löni. Szóval ez nem lesz egszerû. Mind1.
Csütörtök wtcc? Lesz? és ha igen hol?
Csütörtök wtcc? Lesz? és ha igen hol?
Downhill!!
routered van? ja,és nézd meg hogy be van-e kapcsolva a "játék bejelentése". mellesleg én se tok csinálni a router miatt.és a játék bejelentését (sztem ezért) sem tom bekapcsolni😊
ups and downs
Ahoj!
Mivel szoktatok rf-re csinálni servert. Lenne egy kérdésem. Hogy kell azt megcsinálni? Próbálkoztam már, a new game menünél, de megadom a nevet passt, de nem látja az illetõ akivel tolnám! Kérek egy kis segítséget! Elöre is THX!
Mivel szoktatok rf-re csinálni servert. Lenne egy kérdésem. Hogy kell azt megcsinálni? Próbálkoztam már, a new game menünél, de megadom a nevet passt, de nem látja az illetõ akivel tolnám! Kérek egy kis segítséget! Elöre is THX!
Downhill!!
ups and downs
az újra szó nem azt jelentette, hogy régen jó volt, aztán volt egy idõ h szar volt aztán megint jó, hanem újra jó irás következett be a blog életébe!😊
T.T.
legközelebb a megjegyzések részlegbe írjátok az ilyeneket😊.feldobnák a blogot mégjobban😄
ups and downs
tisztában vagyok a blog fogalmával,de azért köszi h kiemelted.azzal kapcsolatban nem voltak információim,h miért nem volt jó régen,mert azt irtad h újra jó,meg h mi volt a végén a BMWvel kapcsolatban.
bizonyára...
bizonyára...
odairtam h BLOG, ami azt jelenti h BLOG, vagyis nem más mint BLOG
Úgylátom kezdi elvenni az eszed a taplóliga kölykei, pl: Jancsy...
Úgylátom kezdi elvenni az eszed a taplóliga kölykei, pl: Jancsy...
T.T.
asszem most nemtudom mirõl van szó,de asszem nem is kell😊)