F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
Ja és hát grt! Egyértelmüen! VIGYÁZZ BUDAPEST!! REGGEL ÉÉÉRKEZIK!!!😊

T.T.

Freedom88
A nehéz felfogásuaknak többször le kell irni a szöveget, ahhoz h az egyszerü ember felfogja😊 Én elsõre is felfogtam, akkor ki a nehéz felfogású?😊

T.T.

Zsófy
megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊 megkaptam a jogsim😊

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

antijuve
napt😊

ups and downs

antijuve
reggg

ups and downs

Freedom88
jóregg

T.T.

Zsófy
Ich bin kaputt gegangen😊 Most már túlvagyok egy üggy (üzleti gazdaságtan gyakorlat) dolgozaton, ilyen korán reggel... mellesleg tegnap kb. 2órán keresztül szenvedtem vele, itt meg simán megcsináltam. Nemértem😄

antijuve
sevilla out

ups and downs

Eagleheart
erre ennyit tok mondani: Oh My God! (olyan Jóbarátokosan 😄)

http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom

Freedom88
rotty milannak

T.T.

antijuve
Milan out,Lyon out,Celtic out

ups and downs

Freedom88
nem nézem, majd holnap lesz cselzi meccs

T.T.

antijuve
Na ez a Milan meccs már sokkal jobb mint a két héttel ezelõtti😊

ups and downs

Freedom88
messze van a cigányozástól, mert akkor szidnám õket, én maga embert szidom O.V.-t, attól h az nem itélem el a cigányokat, csak vannak köztük szemét aljasok és sztem õ közte van, mert egyik se jobb mint a másik.

T.T.

antijuve
minusz i-vel

ups and downs

antijuve
én szimplán csak poltikiussal hallottam😊).

ups and downs

gordon 24
Pedig nem rossz a vicc. Abban igaza van Freenek hogy ez mind 2-re igaz. De nem értem minek kellett a cigányozásos dolog..

Downhill!!

antijuve
mindig tanul vmit az ember😊)

ups and downs

Jeff Gordon
hát sorry srácok,azt hittem h legalább egy politikai viccen tudunk nevetni 😊

na mind1,tényleg offoljuk akkor a kérdést.

The only speedometer is in your head.

gordon 24
No comment! Hát ha ezt tényleg igy gondolod elég siralmas. De azt még hozzá teszem lehet hogy egy cigány (egyébként nem az) jobb mint egy besúgó, hazaáruló, szémét komunista.

Na de haggyuk a politikat egyrészt tilos másrészt meg hülyeség ezen vitázni és esetlegesen sértegetni egymást-e miatt.

Downhill!!

antijuve
de hagyjuk igaz

ups and downs

antijuve
aha,akkor én is cigány vagyok.nagyszüleim 7-en voltak testvérek.

ups and downs

Freedom88
rá kell nézni, meg megnézni a családját...4 v. 5 gyerek magyar embernek nincs...na hagyjuk, hülye politika!

T.T.

antijuve
ok.akkor egy uccsó:
te honnan tudod?

ups and downs

Freedom88
nem bay, nem kell elhinni, csak tudni kell😊

T.T.

antijuve
én nem hiszem,de mindegy.

ups and downs

Freedom88
mert Orsós Viktorka az, csak nem meri bevallani

T.T.

Freedom88
akkor nem kell msn-ni

T.T.

antijuve
hûû micsodi áítirat😊
de miért Cigánykám?

ups and downs

Zsófy
Persze, ha órán még figyelned is kell közbe...

Freedom88
Orbán Viktor elhalálozik, és menne már a Mennyországba. Bekopog. Kijön Szent Péter és mondja neki:
- Viktor, sajna nem jöhetsz be.
- Miért?
- Hát, eléggé félrevezetõ életed volt, ígérgettél aztán kiderült, hogy hazudtál. De van egy lehetõséged. Egy napot el kell töltened a pokolban, egyet a Mennyben és aztán dönthetsz hol szeretnél lenni az idõk végezetéig.
Orbán lemegy körülnézni a pokolba. Ott az összes cimborája, martiniznak, ökröt sütnek, golfoznak. Nem akar hinni a szemének. Miután eltöltött egy napot, felnéz a Mennybe is.
Látja, hogy hatalmas a békesség, az emberek kiegyensúlyozottak, minden tökéletesen mûködik az ott levõk teljes megelégedésére. Lejár a nap és döntenie kell. Kérdi Szent Péter:
- Nos hol szeretnél élni?
- Hááát lehet, hogy böszmeség, a földieknek ne mondjátok meg, de én inkább a poklot választom.
- Rendben, legyen hát.
Lemegy a pokolba, maga Lucifer nyitja ki a kaput, ahogy belép, be is csapódik mögötte. Látja ám, hogy a barátai koszosak, büdösek, a szemétbõl esznek. A családtagjait meg éppen nyárson sütik.
Odafordul Luciferhez:
- Lucifer! Tegnapelõtt nem ez volt itt!
- Ja, Cigánykám, az volt a kampány! Most viszont már választottál!!

T.T.

Freedom88
politika rulz....

T.T.

Jeff Gordon
Gyurcsány Ferenc elhalálozik, és menne már a Mennyországba. Bekopog. Kijön Szent Péter és mondja neki:
- Ferenc, sajna nem jöhetsz be.
- Miért?
- Hát, eléggé félrevezetõ életed volt, ígérgettél aztán kiderült, hogy hazudtál. De van egy lehetõséged. Egy napot el kell töltened a pokolban, egyet a Mennyben és aztán dönthetsz hol szeretnél lenni az idõk végezetéig.
Gyurcsány lemegy körülnézni a pokolba. Ott az összes cimborája, martiniznak, ökröt sütnek, golfoznak. Nem akar hinni a szemének. Miután eltöltött egy napot, felnéz a Mennybe is.
Látja, hogy hatalmas a békesség, az emberek kiegyensúlyozottak, minden tökéletesen mûködik az ott levõk teljes megelégedésére. Lejár a nap és döntenie kell. Kérdi Szent Péter:
- Nos hol szeretnél élni?
- Hááát lehet, hogy böszmeség, a földieknek ne mondjátok meg, de én inkább a poklot választom.
- Rendben, legyen hát.
Lemegy a pokolba, maga Lucifer nyitja ki a kaput, ahogy belép, be is csapódik mögötte. Látja ám, hogy a barátai koszosak, büdösek, a szemétbõl esznek. A családtagjait meg éppen nyárson sütik.
Odafordul Luciferhez:
- Lucifer! Tegnapelõtt nem ez volt itt!
- Ja, Fletókám, az volt a kampány! Most viszont már választottál!!

😄D

The only speedometer is in your head.

Freedom88
re

T.T.

antijuve
okbye

ups and downs

Freedom88
hehe😊 na mentem dokihoz😊

T.T.

antijuve
de király ez a Bathurst,istenkirály pálya😊)

ups and downs

Freedom88
4 perc😊 jó gyorsan gépelsz😊

T.T.

Zsófy
Karcsika, erre most csak annyit, hogy mostanában cserélni szoktunk😄

Zsófy
Francba, gyorsabb voltál😄

Zsófy
Hát ez onnan jött neki, hogy drága édes FreeF1 egyszer elírta a nevem (Zsógynak, pedig Zsófyt akart) és hát így😄

Freedom88
onnan h egyszer beszétünk és elirtam véletlenül, és onnantól kezdve ezt mondogatja

T.T.

Freedom88
marha jó érzés volt

T.T.

Tigristank
Ez honnan jött neki? 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
naugye hogy ugye

ups and downs

antijuve
jó lehetett😊

ups and downs

Freedom88
semmit, felnyomtak ilyen ürteleszkópot, megnézték h mizujs van vele, elvan repedve szépen, jegelni, pihentetni kell. Nem tudom most kiirjam magam egész hétre vagy holnap reggel vissza aztán pénteken haza megint

T.T.

Freedom88
karesz direkt irja zsógy-t

T.T.

antijuve
meglehet.végülis Karesz úgy ír h néha alig értjük.viszont most Kareszrõl van szó úgyhogy lehet h direkt nevezte így Zsófiát

ups and downs

antijuve
hát öö ja
na és mit kaptál az orrodra?

ups and downs