44995
F1CHL - Retro
  • antijuve
    éjt!!
    Peet,hajrá a vizsgán!
  • antijuve
    pussz Zsó!Jót dumáltunk :))
  • Zsófy
    jóccak!
  • Zsófy
    Persze:D ugyanúgy tétel:S
  • antijuve
    abból van szóbeli?? váááó
  • Zsófy
    kösz:)
    (nemigazából, mert 100%ra hajtottam volna:DDD, de majd a szóbeli:))
  • antijuve
    gratula! :)
    (az elég jó neked?:))
  • Zsófy
    ja, amugy ha valakit érdekel, az írásbeli infó érettségin 120ból 100 pontom lett...
  • antijuve
    kösz a tippet,de én mindig így csinálom :DD
    (Freere ne hallgass...:D)
  • Zsófy
    Jóregg! Jajj, de régen írtam:(

Free, 4:30-kor? Miért pont épp akkor? Na mindegy

Bryan, elvileg 2-3 hétre megyünk, sztem még mi sem tudjuk, mikor jövünk

Egy jó tanács: az USB-ből mikor kihuzzátok a cuccot, biztonságosan távolítsátok el! Már 2 pendrive ment szarrá:((( (feszültség alatt van, és nemigazából tesz jót neki:S) <- tulajdonképpen Free miatt íram ki, ő mondja mindig, h csak húzzam ki...
  • Eagleheart
    hurráááááááááááááááá, nagy meghajlás
  • Jeff Gordon
    grat-grat free

részemről éjt.sziasztok
  • antijuve
    és meddig lesztek?:)
  • Freedom88
    na részemről off, elég fárasztó nap volt...
  • Freedom88
    köszi:)
    már csak villany, forgalom, fék van és akkor októberben irány a vezetés

Zsófyval pedig elméletileg 2008.június 20án reggel 04:30kor indulás Brassovba a Seattal!
  • antijuve
    nagynagy gratula:)) örülünk neki:)
  • Freedom88
    jóregg Répaföldről....
    Átmentem Bz és Csörgőből is...vagyis már megvan a képesitésem rá! mehetek vezetni...majd októberben, de legalább megvan a vizsga
  • antijuve
    :DDD ezazzz,én meg még 200-nál se tartok:D
    asszem jó barátok lennénk:DD
  • Jeff Gordon
    egy ált suliba jártunk,még régebben bejelölt,úgy futólag emlékszem is rá,de nagyon gáz a nőszemély,vmelyik nap,teljesen véletlen olvasom az üzenőfalat,ahol vmi ilyesmit látok tőle:
    "és megvan a 700. ismerősöm,lehet gratulálni" vagy vmi hasonló,de a lényeg ez volt.szóval nc

jah és cukrász félének tanul,asszem,mert vmi torta recepetek szokott kérni...
  • antijuve
    Cím: freemail:[email protected]
    ????

kiez???:D
  • antijuve
    teljesen jól mondod,bár a sorrend nem ez:))

latin:hát sajnálom,ha tanulsz rá csak meglesz.Grt a négyeshez:) és mindent bele hnap
    Én szenvedek a magyarral,áhh tökre unom,remélem elérkezek lassan egy izgalmasabb részhez:)
  • Jeff Gordon
    jah és még ez.nem gáz a csaj,áh dehogy... omg
  • Jeff Gordon
    re.
    bryan: ksz,ezt nemtudtam,mostmár tudom:)) és asszem egy évben 4 Grand Slam torna van,a US open,a French Open(Roland Garros),Wimbledon,és az Australian Open.jól mondom?:)

latinból ismét deszka,hát mondjuk egy napot se készültem,családjogra jobban tanultam,de meg is lett az eredménye,szerencsére az négyes,hát latin meg le van ejtve,majd elmegyek belőle egyszer,akkor már tanulok egy napot,hátha meglesz :DD ennyit a vizsgákról,jah és holnap filozófia,hát eléggé furán érzem magam miatta,vhogy ezek a szubsztanciák és kazualitások nem nagyon fekszenek... érdekes lesz,remélem ha beugrok megszán egy kettessel :D

hallom jó volt a teszt,jók a cikkek,grt
  • antijuve
    így is nyertek négyszer,ez a többiek bírálata akkor:)
  • Gatti
    :O érdekes :P
  • antijuve
    tök jót pókereztem:)
    első leosztás: AA,benyomtam egy ALL IN-t,ketten meg is adták,ki is estek:D.aztán kiejtettem még egyet,majd a többiek is kipotyogtak,ketten maradtunk,és 44 leosztás után legyűrtem:)
  • antijuve
    nincs játékban mondjuk :S
    amúgy nekem Dárdai egy nagy kérdőjel...miért kell ide azt nemtom
  • Freedom88
    megnéztem gyorsan ezt a magyar meccs összefoglalót, hát a leggyengébb játékos épp a kapusunk, mert ez a fülöp egy nagy nulla...
  • antijuve
    nem,csütörtökön
  • Gatti
    egyébként jó ez a race grid játék :) mondjuk igaz h csak közepesen grafikán fut xd
  • Gatti
    üdv, az időmérő hétfőn és kedden lesz?
  • Freedom88
    jóregg
  • antijuve
    üdv
  • antijuve
    Na,Szávay kiesett,pedig simán mehetett volna a 8-ig.Nem értem h miért kap ki ilyen középszintű játékosoktól...
  • antijuve
    mert Grand Slam tornákon a férfiaknál három nyert szettre megy a meccs.a US Open-t kivéve pedig döntő (5.szettben) nincs tie-break,vagyis 15-13 is lehet a gémek aránya:))
  • Jeff Gordon
  • Jeff Gordon
    naná,Jessicat szeressük:P
    azt is tudni kell hibátlanul csinálni:)))
    ajánlom az eurotrip c. filmet,bár biztos láttad:)
    még vmit mondani akartam,jah igen,más: ez a federer srác nagyon szép dolgokat mutatba az ancic ellen,most megy az eurosporton.tényleg,egy vmit nem értek a tenisszel kapcsolatban,az első két szettet Roger nyerte 6-2 és 6-4 arányban,azt hiszem.akkor minek harmadik is?
  • antijuve
    de jól néz ki! :D (mondjuk halál playback az egész de kit érdekel?:D)
  • antijuve
    Gattinak!:)
  • Freedom88
    ok