44995
F1CHL - Retro
-
#34234 éjt!!
Peet,hajrá a vizsgán! -
#34233 pussz Zsó!Jót dumáltunk :)) -
#34232 jóccak! -
#34231 Persze:D ugyanúgy tétel:S -
#34230 abból van szóbeli?? váááó -
#34229 kösz:)
(nemigazából, mert 100%ra hajtottam volna:DDD, de majd a szóbeli:)) -
#34228 gratula! :)
(az elég jó neked?:)) -
#34227 ja, amugy ha valakit érdekel, az írásbeli infó érettségin 120ból 100 pontom lett... -
#34226 kösz a tippet,de én mindig így csinálom :DD
(Freere ne hallgass...:D) -
#34225 Jóregg! Jajj, de régen írtam:(
Free, 4:30-kor? Miért pont épp akkor? Na mindegy
Bryan, elvileg 2-3 hétre megyünk, sztem még mi sem tudjuk, mikor jövünk
Egy jó tanács: az USB-ből mikor kihuzzátok a cuccot, biztonságosan távolítsátok el! Már 2 pendrive ment szarrá:((( (feszültség alatt van, és nemigazából tesz jót neki:S) <- tulajdonképpen Free miatt íram ki, ő mondja mindig, h csak húzzam ki... -
#34224 hurráááááááááááááááá, nagy meghajlás -
#34223 grat-grat free
részemről éjt.sziasztok -
#34222 és meddig lesztek?:) -
#34221 na részemről off, elég fárasztó nap volt... -
#34220 köszi:)
már csak villany, forgalom, fék van és akkor októberben irány a vezetés
Zsófyval pedig elméletileg 2008.június 20án reggel 04:30kor indulás Brassovba a Seattal! -
#34219 nagynagy gratula:)) örülünk neki:) -
#34218 jóregg Répaföldről....
Átmentem Bz és Csörgőből is...vagyis már megvan a képesitésem rá! mehetek vezetni...majd októberben, de legalább megvan a vizsga -
#34217 :DDD ezazzz,én meg még 200-nál se tartok:D
asszem jó barátok lennénk:DD -
#34216 egy ált suliba jártunk,még régebben bejelölt,úgy futólag emlékszem is rá,de nagyon gáz a nőszemély,vmelyik nap,teljesen véletlen olvasom az üzenőfalat,ahol vmi ilyesmit látok tőle:
"és megvan a 700. ismerősöm,lehet gratulálni" vagy vmi hasonló,de a lényeg ez volt.szóval nc
jah és cukrász félének tanul,asszem,mert vmi torta recepetek szokott kérni... -
#34215 Cím: freemail:[email protected]
????
kiez???:D -
#34214 teljesen jól mondod,bár a sorrend nem ez:))
latin:hát sajnálom,ha tanulsz rá csak meglesz.Grt a négyeshez:) és mindent bele hnap
Én szenvedek a magyarral,áhh tökre unom,remélem elérkezek lassan egy izgalmasabb részhez:) -
#34213 jah és még ez.nem gáz a csaj,áh dehogy... omg -
#34212 re.
bryan: ksz,ezt nemtudtam,mostmár tudom:)) és asszem egy évben 4 Grand Slam torna van,a US open,a French Open(Roland Garros),Wimbledon,és az Australian Open.jól mondom?:)
latinból ismét deszka,hát mondjuk egy napot se készültem,családjogra jobban tanultam,de meg is lett az eredménye,szerencsére az négyes,hát latin meg le van ejtve,majd elmegyek belőle egyszer,akkor már tanulok egy napot,hátha meglesz :DD ennyit a vizsgákról,jah és holnap filozófia,hát eléggé furán érzem magam miatta,vhogy ezek a szubsztanciák és kazualitások nem nagyon fekszenek... érdekes lesz,remélem ha beugrok megszán egy kettessel :D
hallom jó volt a teszt,jók a cikkek,grt
-
#34211 így is nyertek négyszer,ez a többiek bírálata akkor:) -
#34210 :O érdekes :P -
#34209 tök jót pókereztem:)
első leosztás: AA,benyomtam egy ALL IN-t,ketten meg is adták,ki is estek:D.aztán kiejtettem még egyet,majd a többiek is kipotyogtak,ketten maradtunk,és 44 leosztás után legyűrtem:) -
#34208 nincs játékban mondjuk :S
amúgy nekem Dárdai egy nagy kérdőjel...miért kell ide azt nemtom -
#34207 megnéztem gyorsan ezt a magyar meccs összefoglalót, hát a leggyengébb játékos épp a kapusunk, mert ez a fülöp egy nagy nulla... -
#34206 nem,csütörtökön -
#34205 egyébként jó ez a race grid játék :) mondjuk igaz h csak közepesen grafikán fut xd -
#34204 üdv, az időmérő hétfőn és kedden lesz? -
#34203 jóregg -
#34202 üdv -
#34201 Na,Szávay kiesett,pedig simán mehetett volna a 8-ig.Nem értem h miért kap ki ilyen középszintű játékosoktól... -
#34200 mert Grand Slam tornákon a férfiaknál három nyert szettre megy a meccs.a US Open-t kivéve pedig döntő (5.szettben) nincs tie-break,vagyis 15-13 is lehet a gémek aránya:)) -
#34199 -
#34198 naná,Jessicat szeressük:P
azt is tudni kell hibátlanul csinálni:)))
ajánlom az eurotrip c. filmet,bár biztos láttad:)
még vmit mondani akartam,jah igen,más: ez a federer srác nagyon szép dolgokat mutatba az ancic ellen,most megy az eurosporton.tényleg,egy vmit nem értek a tenisszel kapcsolatban,az első két szettet Roger nyerte 6-2 és 6-4 arányban,azt hiszem.akkor minek harmadik is? -
#34197 de jól néz ki! :D (mondjuk halál playback az egész de kit érdekel?:D) -
#34196 Gattinak!:) -
#34195 ok