F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
boldog névnapot, Peet!😊
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Na meg 74 kép..
Ára 60-70M Ft.
Egy ilyen autó nem kis hazánk útjaira való.
Ára 60-70M Ft.
Egy ilyen autó nem kis hazánk útjaira való.
The only speedometer is in your head.
Egy igazán exkluzív teszt, Ferrari rajongóknak... Videó is van.
Alapvetõen az új német sportkocsik jobban tetszenek (Audi R8, SLS AMG), meg a Lamborghini is jobb szerintem, de ez-az autó tetszik. Enzohoz hasonlít, és annak a formavilága is tetszett. Habár az F1 Team nagyon nem szimpatikus, azért elismerem, az utcai autók terén tényleg tud valamit a Ferrari.
Alapvetõen az új német sportkocsik jobban tetszenek (Audi R8, SLS AMG), meg a Lamborghini is jobb szerintem, de ez-az autó tetszik. Enzohoz hasonlít, és annak a formavilága is tetszett. Habár az F1 Team nagyon nem szimpatikus, azért elismerem, az utcai autók terén tényleg tud valamit a Ferrari.
szánalmas... mivel tesz többet egy rektor, hogy ennyivel nagyobb pénzt kap, és akkor panaszkodnak, hogy nincs pénz Magyarországon. Nem azért, tényleg kapjon többet egy rektor, de a 3,5M havonta, az nagyon túlzás, én ezt maximum 1M Ft-ban határoznám meg. Havi szinten az is hatalmas pénz... Nem kell Roys-Rolls venni, és akkor meg is lehet élni belõle, de basszus... hányan vannak akik egy év alatt kapnak ennyit, mint õ egy hónapban. Hmm, és az még egész jó fizetés, havi majd 300 ezer forint, sajnos az a baj, hogy a lakosság nagyobb többsége ezt a pénzt mondjuk 2,5 év alatt keresi meg, de a rektor egy hónapban. Remek, örülök neki!
Sport2 adta élõben 20-20tõl egészen végig.Nem tudom hogy most is odakapcsolnak-e, de biztos, mert Fed meccsét se mutatták emiatt 😊.Olyan késõ délután fogják sztem folytatni
ups and downs
Gratulálok!
Ha minden igaz, nekem is már csak egy van hátra, tegnapi nap durva volt. Két vizsga is, bár a délutáni nagyon nehéz volt, de talán 😊
Mire hazaértem annyira fájt a szemem is, teljesen begyulladt, úgyhogy olyan 9 után nem sokkal ki is dõltem.
Ha minden igaz, nekem is már csak egy van hátra, tegnapi nap durva volt. Két vizsga is, bár a délutáni nagyon nehéz volt, de talán 😊
Mire hazaértem annyira fájt a szemem is, teljesen begyulladt, úgyhogy olyan 9 után nem sokkal ki is dõltem.
Ez a teniszmeccs, hihetetlen.10 órás már most a meccs, 59-59 a döntõ szett.Kábé már járni alig tudtak.Kegyetlen.És alig voltak bréklabdák (2-2 darab) 118 gém alatt. Jó mi?😊
ups and downs
T.T.
😄D
Pontosabban egy wikipedia szócikket tettek rá....egy SuzukiPatchet!😊))
Peet, Te is tegyél rá egy PeetPatchet (mert szeretjük) 😊
Pontosabban egy wikipedia szócikket tettek rá....egy SuzukiPatchet!😊))
Peet, Te is tegyél rá egy PeetPatchet (mert szeretjük) 😊
T.T.
Jól néz ki, de ez csak egy marketing fogás ahogy írták is, igazából semmi baja a 2005ös modellnek se. Tökéletes népautó.
T.T.
Free, új csibe 😊
Két jó barát, egész hétvégén nem tanult, és bulizott Balatonon. Hétfõn a ZH elõtt fél órával küldenek a professzornak egy sms-t:
-Tisztelt Professzor! Defektet kaptunk, nem érünk be az dolgozatra, ezért kérjük, adjon más idõpontot.
A Professzor annak rendje és módja szerint küld nekik egy új idõpontot. A srácok neki is veselkednek, és felkészülnek becsülettel.
A dolgozat napján a prof. két különbözõ terembe ülteti le õket, és eléjük teszi a vizsgalapot, majd kimegy.
Kérdés 1.: Mi a Szociológia értelme? (10 pont)
Kérdés 2.: Melyik kerék? (90 pont)
-Tisztelt Professzor! Defektet kaptunk, nem érünk be az dolgozatra, ezért kérjük, adjon más idõpontot.
A Professzor annak rendje és módja szerint küld nekik egy új idõpontot. A srácok neki is veselkednek, és felkészülnek becsülettel.
A dolgozat napján a prof. két különbözõ terembe ülteti le õket, és eléjük teszi a vizsgalapot, majd kimegy.
Kérdés 1.: Mi a Szociológia értelme? (10 pont)
Kérdés 2.: Melyik kerék? (90 pont)
T.T.
hát oda konkrétan nincs vonatunk jelenleg, mert azokat a dunaújvárosiak csinálják.
Martonvásár,Székesfehérvár,Tatabánya elméletileg, aztán most a nyári menetrendben meg kitudja
Martonvásár,Székesfehérvár,Tatabánya elméletileg, aztán most a nyári menetrendben meg kitudja
T.T.
És akkor Dunaújváros, meg társai?😊
Hát most elküld elméleti tanfolyamra, júliusban pedig kell 3 gyakorlati szolgálat, mikor másik ember mellett tanulom a kezelését(újat nem tudnak gyakorlatból mondani, mert már voltam rajta elég sokszor). Aztán hát a vezénylõn múlik, hogy beosztanak-e ilyen vonatokra, minden megtörténhet. De most már ez is meglesz végre, úgyh ami kell a Déliben géptípus mindenre megvan.
T.T.
Ez már remek szerelvény. Ezután erre osztanak majd be? Vagy csak elküld a máv, és ha úgy van 1-2 ilyen szolgálat lesz?
YES! Hétfõ-kedd irány FLIRT tanfolyam.
T.T.