44995
F1CHL - Retro
-
#34434 ja, jó volt a toyota, szerencséjük volt mákkal, de jól kibasztak egymással:) -
#34433 ez megint izgalmas futam volt :D itt kanadában mindig az :D
Grat a BMW teamnek :) na meg a Toyotáknak :P -
#34432 hát ja..épp Kimi..miért nem Kubi?...de legalább nyertek!
Massa mekkorát előzöttt...nagy rotfl volt:D -
#34431 hát ja,azért fizetik hogy figyeljen.amúgy meg "éppen" Kimibe ment bele...hmm hmm
De örülünk az 1-2nek!!!:DD
Massa respect! -
#34430 hát kb. ugyanezek az érzelmek...Lujza...és még azt mondják nem az ő hibája..baszki, 2en látták h piros, állnak előtte, létáglázva a vonal előtt és telibassza..hát faszom belé -
#34429 Kubica
Lujza
Kimi
Massa
Csalonzó -
#34428 na megint elszállt a net:) megint kezdhetem előlről -
#34427 jeee:P -
#34426 re
XP behalt...net még nincs jelenleg:) -
#34425 napt
go Talma:) -
#34424 Reggelt!! Jó Peet De te PartyArc vagy:D:D Gatti meg csak bulizóós:P.....Remélem érted a kettö közti különbséget:P
(amugy ha netán nem értenéd sjanos én sem tudok benne segiteni mert én se tudom:D) -
#34423 jóregg
fél 3kor? :D mi akkor szoktunk odaérni :))) -
#34422 re a buliból :D jó8 all -
#34421 vodkanarancs powa
éjt -
#34420 Kimi b+ ,mint egy másnapos :DD
-
#34419 jah,hát ahogy olvasom itt a nyilatkozatokat...tuti h lesznek törések,mert a pálya eléggé katasztrófális állapotban van:).rosszabb a tapadás mint Monte Carloban??:).ott legalább az aszfalt nem mállik :) -
#34418 hmm, hát sztem Lujza egyszer többször jön, vagy a ferrari nagyon számit az SC-re!
Holnap meglájjuk -
#34417 hát khmmm :)) -
#34416 hát nem a benzin miatt lett 8.:(( -
#34415 háátt,az is jó kérdés.Ekkora taktikakülönbség?:S. Csakhogy mert Alonso meg még Rosberg is bejött elé:S.Heidfeld-et sztem meg úgy megtankolták h verseny végéig kitart (túloztam) :D. Pedig már örültem Kubika első helyénél,de sajna Lujza elég sokkal elverte :(( na,majd úgyis lerajtolja :D -
#34414 Elvileg két hét múlva Wimbledon! (a hivatalos honlapjuk szerint:DD,szval csak nem tévednek) -
#34413 hát ja.Wimbledon az eddig Federeré,bár tavaly már ötjátszmás döntő volt ha jól emlékszem,úgyhogy Nadal sokat fejlődött,nomeg van már egy Djokovics is:).Füvön sokkal jobban érvényesül a röptejáték,amiben Federer a legjobb:) (bár a Monfils elleni meccsen olyanokat rontott h húú:D).Salak lassabb,Nadal meg mindent visszaad,hihetetlen a csávó.A szombati játék alapján Regernek nem sok esélye lenne,de előtte elég jól játszott.Én azért Nadalra tennék:). -
#34412 gyönyörű :P -
#34411 hamár tenisz :) LOOL -
#34410 Köcsög Lujza :) -
#34409 azt hiszem dettó. majd nézzük nálatok :)
utána néztem pár dolognak,és az elmúlt éveket látva eléggé a spanyolnak áll a zászló,viszont ezután jön majd wimbledon(tényleg,az mikor is?),na az már lassan tényleg Federer tornája :))
ezt hogy csinálta bár mondjuk ti,akik teniszben otthon vannak,biztos láttátok már :) -
#34408 az nagy baj lenne,ha valóban meglenne ekkora különbség,de akkor kovalainen mit keres a 7.helyen? :S -
#34407 már azt hittem meg sem emlited:))
nem volt rossz meccs,bár a pénteki federer-monfils után jóval lassabb volt,szafina milyen mérges volt párszor,mint egy méregzsák :D -
#34406 Amúgy a különbségeket nézve:hát most Hami autója vagy baromi könnyű (amit még nem nagyon csináltak),vagy a Ferrarik nagyon nehezek (azért Kimi kapott 8 tizedet,Massa meg 1 mp-t...).Ekkora különbség csak nincs a két autó között,akármennyire is McLaren pálya ez :S.Aztán persze lehet h van:)) -
#34405 holnap Federer-Nadal,na azt ki nem hagyom:) -
#34404 Ja,drága Ana Roland Garros győztes,gratula nekije :)) -
#34403 nekem mondjuk az utolsó egy percben behozta a képernyőkímélőt:D.na mondom nemáár!!ki is jelentkezett a Windowsból,de még idejében be tudtam jelentkezni:D -
#34402 hát igen:))) -
#34401 pedig de szép lett vna ha mindketten elszálltok :D -
#34400 arról h...na szóval nem mondom :DD -
#34399 Jólvan, te is fordulj csak új otthonod ellen!!!:D -
#34398 hahaha... ÉRDen vagyunk, jó?!
Megtudhatnám, miről beszélsz???:DDD -
#34397 ja, volt egy nagy villanás és áram off:) hát mondom ilyen nincs...palotán akár milyen bakker nagy vihar volt, végig volt net és áram:)
Lásd: 2007 Francia nagydij F1CHL -
#34396 Alsóbögyörővalagpusztán jó h nincs is:D -
#34395 nekünk elment a net, majd este 9től a sport klubon megnézem
de ahogy látom hami az első:S