44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    ja, jó volt a toyota, szerencséjük volt mákkal, de jól kibasztak egymással:)
  • Gatti
    ez megint izgalmas futam volt :D itt kanadában mindig az :D
    Grat a BMW teamnek :) na meg a Toyotáknak :P
  • Freedom88
    hát ja..épp Kimi..miért nem Kubi?...de legalább nyertek!

Massa mekkorát előzöttt...nagy rotfl volt:D
  • antijuve
    hát ja,azért fizetik hogy figyeljen.amúgy meg "éppen" Kimibe ment bele...hmm hmm

De örülünk az 1-2nek!!!:DD

Massa respect!
  • Freedom88
    hát kb. ugyanezek az érzelmek...Lujza...és még azt mondják nem az ő hibája..baszki, 2en látták h piros, állnak előtte, létáglázva a vonal előtt és telibassza..hát faszom belé
  • Eagleheart
    Kubica
    Lujza
    Kimi
    Massa
    Csalonzó
  • Freedom88
    na megint elszállt a net:) megint kezdhetem előlről
  • antijuve
    jeee:P
  • Freedom88
    re
    XP behalt...net még nincs jelenleg:)
  • antijuve
    napt
    go Talma:)
  • MrElf
    Reggelt!! Jó Peet De te PartyArc vagy:D:D Gatti meg csak bulizóós:P.....Remélem érted a kettö közti különbséget:P

(amugy ha netán nem értenéd sjanos én sem tudok benne segiteni mert én se tudom:D)
  • Jeff Gordon
    jóregg
    fél 3kor? :D mi akkor szoktunk odaérni :)))
  • Gatti
    re a buliból :D jó8 all
  • antijuve
    vodkanarancs powa
    éjt
  • Jeff Gordon
    Kimi b+ ,mint egy másnapos :DD

• antijuve
    jah,hát ahogy olvasom itt a nyilatkozatokat...tuti h lesznek törések,mert a pálya eléggé katasztrófális állapotban van:).rosszabb a tapadás mint Monte Carloban??:).ott legalább az aszfalt nem mállik :)
  • Freedom88
    hmm, hát sztem Lujza egyszer többször jön, vagy a ferrari nagyon számit az SC-re!

Holnap meglájjuk
  • Eagleheart
    hát khmmm :))
  • antijuve
    hát nem a benzin miatt lett 8.:((
  • antijuve
    háátt,az is jó kérdés.Ekkora taktikakülönbség?:S. Csakhogy mert Alonso meg még Rosberg is bejött elé:S.Heidfeld-et sztem meg úgy megtankolták h verseny végéig kitart (túloztam) :D. Pedig már örültem Kubika első helyénél,de sajna Lujza elég sokkal elverte :(( na,majd úgyis lerajtolja :D
  • antijuve
    Elvileg két hét múlva Wimbledon! (a hivatalos honlapjuk szerint:DD,szval csak nem tévednek)
  • antijuve
    hát ja.Wimbledon az eddig Federeré,bár tavaly már ötjátszmás döntő volt ha jól emlékszem,úgyhogy Nadal sokat fejlődött,nomeg van már egy Djokovics is:).Füvön sokkal jobban érvényesül a röptejáték,amiben Federer a legjobb:) (bár a Monfils elleni meccsen olyanokat rontott h húú:D).Salak lassabb,Nadal meg mindent visszaad,hihetetlen a csávó.A szombati játék alapján Regernek nem sok esélye lenne,de előtte elég jól játszott.Én azért Nadalra tennék:).
  • Eagleheart
    gyönyörű :P
  • Eagleheart
    hamár tenisz :) LOOL
  • Eagleheart
    Köcsög Lujza :)
  • Jeff Gordon
    azt hiszem dettó. majd nézzük nálatok :)
    utána néztem pár dolognak,és az elmúlt éveket látva eléggé a spanyolnak áll a zászló,viszont ezután jön majd wimbledon(tényleg,az mikor is?),na az már lassan tényleg Federer tornája :))

ezt hogy csinálta bár mondjuk ti,akik teniszben otthon vannak,biztos láttátok már :)
  • Jeff Gordon
    az nagy baj lenne,ha valóban meglenne ekkora különbség,de akkor kovalainen mit keres a 7.helyen? :S
  • Jeff Gordon
    már azt hittem meg sem emlited:))
    nem volt rossz meccs,bár a pénteki federer-monfils után jóval lassabb volt,szafina milyen mérges volt párszor,mint egy méregzsák :D
  • antijuve
    Amúgy a különbségeket nézve:hát most Hami autója vagy baromi könnyű (amit még nem nagyon csináltak),vagy a Ferrarik nagyon nehezek (azért Kimi kapott 8 tizedet,Massa meg 1 mp-t...).Ekkora különbség csak nincs a két autó között,akármennyire is McLaren pálya ez :S.Aztán persze lehet h van:))
  • antijuve
    holnap Federer-Nadal,na azt ki nem hagyom:)
  • antijuve
    Ja,drága Ana Roland Garros győztes,gratula nekije :))
  • antijuve
    nekem mondjuk az utolsó egy percben behozta a képernyőkímélőt:D.na mondom nemáár!!ki is jelentkezett a Windowsból,de még idejében be tudtam jelentkezni:D
  • Freedom88
    hát igen:)))
  • antijuve
    pedig de szép lett vna ha mindketten elszálltok :D
  • antijuve
    arról h...na szóval nem mondom :DD
  • Zsófy
    Jólvan, te is fordulj csak új otthonod ellen!!!:D
  • Zsófy
    hahaha... ÉRDen vagyunk, jó?!
    Megtudhatnám, miről beszélsz???:DDD
  • Freedom88
    ja, volt egy nagy villanás és áram off:) hát mondom ilyen nincs...palotán akár milyen bakker nagy vihar volt, végig volt net és áram:)
    Lásd: 2007 Francia nagydij F1CHL
  • antijuve
    Alsóbögyörővalagpusztán jó h nincs is:D
  • Freedom88
    nekünk elment a net, majd este 9től a sport klubon megnézem
    de ahogy látom hami az első:S