44995
F1CHL - Retro
  • antijuve
    basszus,ez a csel.hihetetlen:)
  • antijuve
    3-2 lett az a meccs,nagyon jó volt.bár a legjobb mérkőzés azon az EB-n sztem a spanyol-jugoszláv:).annak tétje is volt,és micsoda fordulatok:)
  • Jeff Gordon
    2-1re megverték az EB egyik legjobb meccsén a csoportban a franciákat. nagyon jó kis csapat volt az a holland.bergkamp hihetetlen jójátékos volt.bár ez a holland csapat se rossz.ezt láttuk is,én meg is lepődtem,rengeteg jójátékosuk van,és sokat futnak.

hát azért ez a román csapat ellen nem volt könnyü játszani,nagyon beálltak védekezni.az olaszoknak már nagyon kell hajtani,bár még nem lehetetlen,de nem lesz könnyü innen,főleg ha mondjuk tovább jutnak második helyen,és játszanak mondjuk a D csoport elsőhelyezettel,mondjuk spanyolokkal, vagy az oroszokkal.portugáloknak négy éve oriási esélyük volt,kérdés ha megint odakerülnek hogyan állnak majd hozzá.hát a németeknek meg már nagyon ki kéne jönni egy jó eredmények az EB-n.Tegnap nagyon meggyözöek voltak, én a döntöbe várnám őket,de lehet elfogult vagyok:) mindenesetre ez most nagyon jól összerakott csapat.grt joachim :)
  • antijuve
    ott én is nekik szurkoltam,mert az egy nagyon jó csapat volt.bár így utólag lehet h jobb lett vna ha a hollandok jutnak be,mert ők esélyesebbek lettek vna hazai pályán a franciák ellen.

most a franciák nagyon holványak (mondjuk a VB-n is azok voltak a csoportmeccseken),a hollandok nem rosszak,de ők nem hinném h megnyernék a végén.az olaszoknál sosem lehet tudni,a portugálok jók,a németek szintúgy.
  • Jeff Gordon
    máig nem értem,hogy tudták mindkettőt kihagyni,bár 8éve nemtudom miért,de az olaszoknak drukkoltam azon a meccsen... mondjuk ezen az EB-n is lesz egy meccs,amikor inkább nyerjenek ők,de ezt a válogatottat én nagyon utálom.elnézést azoktól,akik olasz fanok,majd megpróbálom visszafogni magam.
  • antijuve
    ok,az egyik 11-es teljesen jogos volt,úgy emlékeztem h kívül volt,de a vonalon kaszálta el,úgyhoyg jogos bünti volt.
  • antijuve
    arra emlékszem...hát érdekes volt.
  • Jeff Gordon
    jah,a 2000es holland-olaszt azt csak azért említettem meg,mert ott kikaptak a hollandok,ezért gondolom most joggal lehet bennük azaz érzés,hogy visszavágtak azért a meccsért,egyébként jogos,ott amit lehetett elszúrtak.kluivert olyan 11est kaptt,amit kb csak a real madridnak szoktak befújni a valencia ellen a 90.percben 1-0nál
  • antijuve
    jó,csak ne mondd azt h "ráfogják a bíróra,persze maguk miatt estek ki".mert joggal fogták akkor a bíróra.a spanyoloknak 2 gólt nem adtak meg (plusz egy abszolút ziccert behúztak lesnek).sztem a két meccs abszolút egyenrangon van az elfújásokat tekintve.
    54-ben valóban nem volt les az a gól,de ott sztem nem kifejezetten ellenünk fújtak,bár nem voltam ott.
  • antijuve
    arról meg nem is beszélve hogy a sárgákat már a portugálok ellen is iszonyat nyomták,és majdnem kiestek kettős emberelőnnyel.az is vicces hogy egy VB nyolcad-és negyeddöntőt vmi afrikai ország bírói fújnak,ahol még alig láttak zöld füvet.úgy volt bundázva az egész az elődöntőig,ahogy csak kell:).a németeknek már szerencséjük volt,mert ott már normális bíró volt:nem merték őket benyomni a döntőbe.bár a németek csapata kábé két emberből áll (valszeg az egyik legrosszabb csapat lehetett,ami eljutott valaha is a döntőig),így is sikerült megverniük őket.
    Amúgy nem vok olaszfan,de a bunda az bunda
  • Jeff Gordon
    megnéztem.azért a spanyolok ellen sokkal durvább volt ez a fajta elfújás.azt kell mondani,hogy az olaszok esetében tényleg jópárszor eléggé lehet feltételezni a szinészkedést,bár mostanában ezaz egész futballt jellemzi.jópár durva belépő volt ez tény,és igazságtalan is volt a meccs,de igazság az tudjuk odaát van,ha az nézzük nekünk elfújtak egy vb döntöt 54ben,elég egyértelmüen,és akkor én sajnáljam az olaszokat? inkább nem érdekelnek.
  • antijuve
    én úgy emlékszem ők vezettek... igaz bíró velük volt,de ott nem jött be,hogy "rúgunk egy gólt,aztán visszaállunk,és ha jön a a labda kirúgjuk az oldalvonalon túlra" taktika.

csak azt felejted el,hogy nem adtak meg egy 11-est nekik,meg egy szabályos gólt,a szabadrúgásokról már nem is beszélve.ez már így tisztán 3-1.azon a meccsen az olaszok igenis nem bunkerfocit játszottak.igen,ők vezettek,de nemtom hogy jön ez ide.
    a 2000-es holland-olasz meccsen tényleg bunkert játszottak,de hát ott meg sztem a hollandok kaptak két kamu 11-est.mindkettőt elbénázták,igazából minden segítséget megkaptak hazai pályán és elcseszték mindet.
  • Jeff Gordon
    én úgy emlékszem ők vezettek... igaz bíró velük volt,de ott nem jött be,hogy "rúgunk egy gólt,aztán visszaállunk,és ha jön a a labda kirúgjuk az oldalvonalon túlra" taktika.
    ígyvan,2004es EB-n több kellett volna,bár utólag könnyü a másikra mutogatni,igaz már nem nagyon emlékszem a svéd meccsre,de ez igazából lényegtelen,a vereséget is méltósággal kell viselni,nekik ez nagyon nem megy,azt hiszem ezt nyugodtan kijelenthetjük.

hollandok most visszavágtak a 2000es EB-ért.
  • antijuve
    ha vki meg akarja nézni :).benne van a spanyolok elleni csalás is:D (amúgy ez a VB egy vicc volt:D)
  • antijuve
    na,találtam egy összefoglalót a Yuotube-on: 5 perces,eddig megnéztem kevesebb mint két percet:a sárgáknak legalább három piros lapott kellett volna adni szándékos ütésért,illetve durvaságért.Adott egy sárgát egy olasznak,mert felvágták a tizenhatoson belül és azt "hitte" hogy színészkedés,ja,ez már a második sárgája volt,szval piros.Emelett nem adott meg egy szabályos gólt az olaszoknak.Hát csak ennyi egyelőre:)
  • antijuve
    2002-es VB-n igenis a bíró miatt estek ki.nézd már meg az összefoglalót:).
    2004-es EB-n azért érdekes volt az a döntetlen:).persze meg kellett vna verniük az egyiket,és akkor nincs miről beszélniük:)
  • Jeff Gordon
    srácok,mostmár egyértelmü mi lesz,ha kiesnek az olaszok,ráfogják erre a bíróra,az más kérdés,hogy 1-0 után még volt 64 perc a meccsből,és az tény hogy helyzetük volt a digóknak,de a hollandoknak sokkal több,és jobban is játszottak,ennyi.de ezt nem fogják beismerni valószinüleg,ha pedig kiesnek ráfogják a bíróra,ugyanúgy mint a 2002es vb-n,vagy mint a 2004es eb-n,amikor megvádolták a két skandináv csapatot,hogy megegyeztek ellenük. ilyet feltételezni...
  • Gatti
    szép volt nederland :) de azért go Germany :)
  • antijuve
    Várhidi Péter
  • Freedom88
    jó éjt, részemről is
  • Zsófy
    sztem ma már nem nézem, csak megyek aluszikálni, meg még előtte segítek anyuank:SSSS

Jóéjt!
  • Freedom88
    bye bye italy
  • Gatti
    3-0
  • Gatti
    ki az a VP?:D
  • Gatti
    remélem h ez lesz xD
  • Freedom88
    go holland go
  • Jeff Gordon
    zsófy mindenképp. egy siró olasz válogatott mindig röhejes látvány,de mégjobb az,hogy mindenkire ráfogják,hogy kiestek,de ők aztán semmiről sem tehettek.ez a válogatott tele van primadonnával,már az is csoda volt,hogy a vb-t megnyerték... de nembaj,majd itt leszerepelnek :D
  • antijuve
    nem volt les ezek szerint :)
    sztem ültessük le VP-t a hollandok kispadjára,ő úgyis olaszverő :DD
  • antijuve
    hát akkor ne szólj hozzá:P
  • Zsófy
    lehet, nekem is nézni kéne... nem tudok hozzászólni:S :D
  • Jeff Gordon
    háháhá itália.van nistelrooy megadhatta volna a kegyelemdöfést,és már 3-0 lehetne,így még minimális esélyük van az x-re,ha a franciák nyertek volna,akkor meg már mehetnének is haza.remélem francia holland továbbjutás lesz,és a digók meg a románok hazafelé veszik az utat...
  • antijuve
    az EB reklámfilmben miért feka gyerek van???
  • Gatti
    van pörgés a meccsen rendesen :)
  • Freedom88
    jaja:)
  • antijuve
    ja,de csak 200-zal:)
  • antijuve
    egész jó meccs
  • Freedom88
    megtetted az olaszokat?

Munkatársam ma 1000Ftért játszott, megtette a román meccset elment, megtette az olasz győzelmet, ez is bukóra áll:)
  • Gatti
    hát én sose szerettem az olaszokat :P
  • antijuve
    geci digók.most nyerhetnének mert bukok megint:D
  • Freedom88
    igen, legalább olaszok szivnak, bár szerencséjük van a franciák miatt