F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nos,esti tesztre jövök én is,addig megyek tanulni.mivel free nemjön/nemindul v. kitudja,ezért kimi féle ferrarival jövök.persze jöhet más is azzal,engem aztán nem zavar 😄
The only speedometer is in your head.
tehát akkor 2.hely már nem is jó?😊)
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
mindenkinek úgyse lesz tökéletes:S.
ups and downs
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
egyébként az elején télleg kibaszottul csúszott, fõleg azért mert alaphelyzetben olyan gány egy súlyelosztása van az autónak h körbe se tudsz vele menni
más ha a benyóra boostra meg ilyenekre gondolsz
egyébként gratula,tényleg jól mentél😄
ups and downs
egyébként jó volt.négyen lettünk volna,de Karesznak vmi gondja akadt mindig:S. (nem volt motorhangja).
ups and downs
olyan 14-15pt volt kilátásba a csapatnak az elsõ 10körben,majd a végén 3 lett belõle 😄D
hogy Free miért nem csinált ilyeneket tavaly?😛
ups and downs
utsó sikánnál eldobta,szárny le,suspension failure,50seces pit,majd a pálya közepén a gyors jobbosban a felfüggesztés miatt lecsúszott az ívrõl és ismét ugyanez,majd gondolom esc.hát evvan.majd legközelebb
started: 8th
finished: 6th
kval: elég jó volt,8th lettem úgy,h a harmadiktól 2tizedre voltam,kiestem az elsõ körbe,hat jutott be.
race: rajt elég érdekes volt,kaptam két akkora löketet hátulról,de kocsi ép maradt.5.helyen körözgettem vonatban,amikoris,páran kicsúsztak ill kimentek boxba így második helyen találtam magam.kiskiru volt elõttem(szaby) aztán egyszerre mentünk boxba 1-2helyrõl,és itt egy hatalmas hibát követtem el,gyakorlatilag megetetett,és speeding in the pit lane,drive thorugh penality.na 7hely,ok,ahogy köröztem,mindig kijött elém vki,sose mögém,elém,már kezdtem bakattani,mert ahogy közel értem hozzájuk eléggé kacsáztak egyesek,de végülis nem tudtam elõlrejutni rendesen.ekkor elkövettem még1 hibát,hivásnélküli box,22seces kiállás,lol volt.utsó hely,mindenkitól jó messze,egyedül voltam,és végre rendesen hallottam a matort(mert ha közel vagy a többiekhez saját motorodat nem hallani szinte,tök idegesítõ) elkezdtem hajtani a mercit,egész jól jöttem én azthiszem,szépen sorra kerültek mögém az emberek,célbavettem kovit,és patyát,elõbbit elég könnyen sikerült leelõzni,gyakorlatilag hozzá se értem,magától kicsúszott,utóbbi patya,nagy ellenálást tanusított,a pálya közepén ment,és akár h rángattam a kocsit,nem tudtam bemenni mellé,nagyon idegelõ volt,h két seccel gyorsabb vagyok körönként,lelököm a pályáról gyakorlatilag,aztán nemtudom megelõzni.de utsó kör közepén sikerült ez is,bementem mellé,és vele vmi történt,nem értem hozzá de sztem pont annyira lassult le,hogy könnyedén eltudtam jönni,mert sztem fennakadt a rázókön.
jah igen,és elsõ pitnél lol volt renó úgy állt be,h én nemtudtam kijönni... hát nc,jah és pont ez a patya volt,háhá,legalább megbüntettem 😄
szóval jó futam volt,megvolt az elsõ rf éles bevetésem futamon,sztem nagy szégenyt nem vallottam 12bõl 6ik,igaz sok hibát elkövettem,de ez a futam pont jó volt tanulásra,mert azért arra akarva akaratlanul rájöttem h még tanulni kell.
hát ennyi.
gerrard utcahosszal vezetett a 11.körig,aztán vmi történt nemtudni mi,kiesett.simán nyert volna.
Hamilton legjobb ideje AP-ban az idõmérõn (2.etup)
ups and downs