F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bryan: a vidi végén ki vannak irva a számcimek! egyébként Blümchen - Nur Getraumt
igen lesz CC funolás! tessék terjeszteni a lehetõséget!
igen lesz CC funolás! tessék terjeszteni a lehetõséget!
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
jaja.2006ban francia cancan van😊
tuti megvolt,de a cím nem ugrik be,így fogalmam nincs hova tettem,bocs bryan,majd igli segít😊)
tuti megvolt,de a cím nem ugrik be,így fogalmam nincs hova tettem,bocs bryan,majd igli segít😊)
The only speedometer is in your head.
huhh ezen a futamon Gatti-s erényeket is csillogtattam:elõzési kísérletek két kilóméterekrõl😄D
ups and downs
ezekkel az elõdöntökkel van komoly baja a chelseanek,azért 3x itt elvérezni,az nem semmi 😄
de még nem szabad feladni 😊
de még nem szabad feladni 😊
The only speedometer is in your head.
ázt bázmeg.egyszer szurkolok nekik,akkor is kiesnek.úgy látszik a Poolnak kéne drukkolnom😊
ups and downs
Chelsea!!!!😄
most legalább idegenbe kezdenek,nem úgy mint az elmúlt években a Pool ellen😊
most legalább idegenbe kezdenek,nem úgy mint az elmúlt években a Pool ellen😊
ups and downs
na madárkáim,én megyek a világ egyik legszarabb órájára:latinra😊)
fél hétkor jövök😞((((
fél hétkor jövök😞((((
ups and downs
már csak 1 kérdésem van:ki az a ZSOLT???😊
Gatti:kösz az infót.
Zsófy,azért grat😊.Sztem direkt elõtted húzták meg a vonalat😄
Gatti:kösz az infót.
Zsófy,azért grat😊.Sztem direkt elõtted húzták meg a vonalat😄
ups and downs
bryan: f1rft 2008 új update lesz.
zsófi: sajnálom , de azért grat az 5 öshöz😊 és fe la fejjel majd legközelebb sikerül 😊
zsófi: sajnálom , de azért grat az 5 öshöz😊 és fe la fejjel majd legközelebb sikerül 😊
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Sziasztok! Miújság van?
Holnap megy Zsolt Elméleti gazdaságtan versenyre, én meg itt csücsizhetek a popsimon😞(( Képzeljétek! 11.lettem, és elõttem húzták meg a vonalat, ugyh pont lemaradtam😞
De legalább kaptam ötöst Egbõl és elvileg ügébõl is fogok😊
Holnap megy Zsolt Elméleti gazdaságtan versenyre, én meg itt csücsizhetek a popsimon😞(( Képzeljétek! 11.lettem, és elõttem húzták meg a vonalat, ugyh pont lemaradtam😞
De legalább kaptam ötöst Egbõl és elvileg ügébõl is fogok😊
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
reméljük 😛
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
az volt most xD
bahrein jön. 😊
bahrein jön. 😊