44995
F1CHL - Retro
-
#35514 szarom le, megmütetném már legszivesebben...na meg most tanultunk elsősegélyt is, szóval np :D -
#35513 jót tesz.főleg a térdednek:) -
#35512 hát ja, de hát keményen játszunk, belemegyünk minden helyzetbe :)
tök fun :P -
#35511 kész élmény lehet velük játszani :D -
#35510 hehehe:)
most kivételesen nem, de kaptam egy olyan bokásat, h még mindg sajog:S -
#35509 most nem tört be az orrod?:) -
#35508 kollégákkal
MÁV Trakció Zrt Team FC -
#35507 kivel? -
#35506 :(((
Na de jó fútball spilent játszottunk :) -
#35505 hát sorry srácok.a játékban úgy tűnt, hogy normálisan felvette, de bármilyen lejátszóval katasztrófális az összes felvétel. -
#35504 :DD
na az érdekes lesz:)) -
#35503 re
Átmentem!! :) 4es lett...kb olyan fiktiv, csak a hibátlan volt 5ös, aztán azért ne legyen túl feltünő h minenki 5ös, igy elbasztam egyet :) aztán ámen..lett vagy 10ös :D
Huh, jövőhéten pénteken meg jogi ismeretek :) -
#35502 hajráhajrá :) -
#35501 soksikert -
#35500 na mentem egészségügyből vizsgázni...:) -
#35499 ahha, hát asszem a 07es évadban nem is volt Honda, most tért vissza, na meg a Lada:) -
#35498 nincsen,nagyon meglepődtem én is,sőt Peugeot se.Ezek a WTCC 2006ban vannak. A 2007ben 4 kocsi van,Alfa,BMW,Chevy,Seat. -
#35497 nincs Honda? :O
Na megvolt a csodálatos V43 :)) -
#35496 grat:D -
#35495 grat:D -
#35494 én is melóztam ma,igaz csak a fórumon,igaz még nem látszik,de majd idővel fog,kreáltam 15 rangot :D -
#35493 hát azért nem akkora:)). -
#35492 nagy projekt lesz:)) -
#35491 így van, kell egy kis változatosság -
#35490 na, mostmár 90%, hogy csinálok.egy része már meg is van.remélem tetszeni fog.valszeg holnapra lesz csak kész -
#35489 hát köszönjük szépen:))
BMWből is megárt a sok:D kis változatosságnak megteszi ezaz amerikai autó:) bár bevallom,ha lett volna Honda,azzal mentem volna:P
kíváncsian várjuk a meglepit:)) -
#35488 :DD -
#35487 csá blöki meg Free!
hja, BMW nekem is nagyon bejött, nagyon élveztem vezetni, de ez a Chevy se lesz rossz, főleg hogy két nagyszerű csapattársam lesz :DD
amúgy lehet hogy csinálok egy kis meglepit:). de ez még nem biztos -
#35486 okés.hát azt nem mondom,hogy jó szórakozást,mert ez a program elég rosszul hangzik,dehát ami muszáj az sajnos muszáj :)) vizsgához, meg kalappal :) -
#35485 majd hétvégén ha lesz időm tekerek pár kört vele
na megyek vissza V43 órára, ez már a 16.óra ezen a héten :) Meg még lesz 2, ez is a mai nap...szóval blöee :) Na meg aztán egészségtan vizsga :)
pá -
#35484 persze.minden off volt,kiv. clutch és shifting. Ill bekapcsoltam a törhetetlenséget,ha véletlen odacsapnám a kocsit ne kelljen még1x előlről kezdeni,az volt a cél,hogy minél több mért kört menjek.
amúgy ez igaz,BMW sokkal másabb,hát itt is lehet majd rallyzni vele,főleg az első és utolsó szektorban. -
#35483 van még idő :) TC term. off legyen :) Bár első kerekes autóknál nem nagy hátrány...bmwvel kicsit komolyabb...lehetett vele rallyzni donningtonban :) főleg az utolsó szektorban :) -
#35482 akkor rendben:)
részemről kicsit mentem wtcc-vel millsben,kiváncsi voltam a pályára,jó lesz ez,így auto shifting on-al könnyebben lehet a pályát tanulni,és nekem jobb így vezetni.tudom, amatőr vagyok:))
kanyarokban kicsit még lassú az autó,de majd megnézzük futam előtt mit lehet tenni ez ellen:) -
#35481 :))) -
#35480 hát ja..mert volt a freef1.extra.hu, de aztán azt törölte..most meg van a freedomf1.extra.hu ... gépen megvan, szóval ha eltünik, készitek egy másikat és feltöltöm:) -
#35479 ezt találtam valahol. lol :)) -
#35478 regg
persze,mindenképp ki is akartam tenni ezt is,csak nemtudom az extra mennyire megbízható ilyen téren,mert ugye f1 szériának is volt egy ilyenje,de aztán az eltünt... mert az extra törölte a honlapot. -
#35477 jóreggelt
jajó lesz ez, majd hétvégén megcsinálom tutira a resultot...omm, majd azt is lehetne linkelni vhova
erre gondolok
csak még kijavitom, de azért odalinkelheted, köszi -
#35476 Szia Free,azért köszi a pokert,hogy megpróbáltad :)
jah,elkezdtem csinálni a wtcc-t,nemtudom mennyire tetszik,de modulokat nem akarok mindnek csinálni,mert akkor már nagyon sok lenne,ebből 12 f1 szezonból 18.kicsit felfordulás lenne a dologból. -
#35475 jóéjt!