F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
De mostmár jó h visszatért 😄
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
mind1.pusztán egy jót akartam volna versenyezni,mind1 h hányadik helyen,nem jött össze,ezvan.majd az f1chlben
The only speedometer is in your head.
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
Gatti:jancsyval nehéz sokszor,kicsit érdekes a srác.a vezetési stílusa is
ups and downs
Sajnálom peet :S
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
elhiszem h szar,egyszer ugye én is befejeztem 1.körben,pedig kábé a szezon legjobb futama volt
ups and downs
most nemtudom,azt mondja a renós srác,hogy vagy kovi,vagy jancsy meglökte õt,hát kovitól féltem,lehet be is igazolódott..
azért köszi az együttérzést zsófy&Bryan
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
rfgpl germany race,tök jól ment,több mint 15pontot szereztünk volna csapatban,4.rõl indultam,10en voltunk,elsõ kanyar,egy retyós bénázik bejön a pálya közepére én már gázon vagyok nemtudom kikerülni,elsõ szárny le,és kitörik a kerék,és no restart,bezzeg máskor ha pl jancsynak vagy még anno gattinak kellett,akkor volt,szóval áh,ezt utálom... ezért készültem :S
belgáknak nagy szívás:még pár éve visszavonult Clijsters most meg Henin is.Egy élvonalbeli teniszezõjük nem maradt így
ups and downs
és ne feledjétek,holnaptól: http://f1chlonline.gportal.hu
ups and downs