F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kész😄D
ups and downs
azért elmesélem hogyan is zajlott ez a vizsga,mert elég vicces:
szóval kezdõdött azzal,hogy bementünk,megirtuk a beugrot,kimentünk.kijavította,visszamentünk aki beugrott.beugró után kiosztotta a tételeket,de úgy,hogy mindenkitõl kérdezett egy számot,és aztán megkérdezte,hogy kék vagy zöld😊)) ebben nemtudom mi a logika.aztán mondjuk én a kék 24est mondtam,a tételem pedig a 4es volt... megirtuk,félóra.megint kimentünk.aztán hivogatta be az embereket,elolvasta amit irtunk,és mondott egy jegyet,meg esetleg kérdezett vmit.szóval az egész ki-be járkálás volt,de lényeg,hogy megszenvedtünk érte és megvan
pázmányosok: használjátok egészséggel az új neptunt,ez se jobb mint az elõzõ 😄 elõszeretettel lefagy😊)
jah,pendrive,én már 10éve úgy csinálom mint free,és még semmi nem ment tönkre(lekopogta).szóval auditur et altera pars.
zsófy: fogadd gratulációm,ez 83% az nagyon is jó 😊 i think.
The only speedometer is in your head.
jóreggelt
grt Szivem azért az infó érettségihez!
T.T.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
(nemigazából, mert 100%ra hajtottam volna😄DD, de majd a szóbeli😊)
Free, 4:30-kor? Miért pont épp akkor? Na mindegy
Bryan, elvileg 2-3 hétre megyünk, sztem még mi sem tudjuk, mikor jövünk
Egy jó tanács: az USB-bõl mikor kihuzzátok a cuccot, biztonságosan távolítsátok el! Már 2 pendrive ment szarrá😞(( (feszültség alatt van, és nemigazából tesz jót neki:S) <- tulajdonképpen Free miatt íram ki, õ mondja mindig, h csak húzzam ki...
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
már csak villany, forgalom, fék van és akkor októberben irány a vezetés
Zsófyval pedig elméletileg 2008.június 20án reggel 04:30kor indulás Brassovba a Seattal!
T.T.
Átmentem Bz és Csörgõbõl is...vagyis már megvan a képesitésem rá! mehetek vezetni...majd októberben, de legalább megvan a vizsga
T.T.
"és megvan a 700. ismerõsöm,lehet gratulálni" vagy vmi hasonló,de a lényeg ez volt.szóval nc
jah és cukrász félének tanul,asszem,mert vmi torta recepetek szokott kérni...
ups and downs
latin:hát sajnálom,ha tanulsz rá csak meglesz.Grt a négyeshez😊 és mindent bele hnap
Én szenvedek a magyarral,áhh tökre unom,remélem elérkezek lassan egy izgalmasabb részhez😊
ups and downs
bryan: ksz,ezt nemtudtam,mostmár tudom😊) és asszem egy évben 4 Grand Slam torna van,a US open,a French Open(Roland Garros),Wimbledon,és az Australian Open.jól mondom?😊
latinból ismét deszka,hát mondjuk egy napot se készültem,családjogra jobban tanultam,de meg is lett az eredménye,szerencsére az négyes,hát latin meg le van ejtve,majd elmegyek belõle egyszer,akkor már tanulok egy napot,hátha meglesz 😄D ennyit a vizsgákról,jah és holnap filozófia,hát eléggé furán érzem magam miatta,vhogy ezek a szubsztanciák és kazualitások nem nagyon fekszenek... érdekes lesz,remélem ha beugrok megszán egy kettessel 😄
hallom jó volt a teszt,jók a cikkek,grt
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
elsõ leosztás: AA,benyomtam egy ALL IN-t,ketten meg is adták,ki is estek😄.aztán kiejtettem még egyet,majd a többiek is kipotyogtak,ketten maradtunk,és 44 leosztás után legyûrtem😊
ups and downs
amúgy nekem Dárdai egy nagy kérdõjel...miért kell ide azt nemtom
ups and downs
T.T.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
ups and downs
ups and downs
azt is tudni kell hibátlanul csinálni😊))
ajánlom az eurotrip c. filmet,bár biztos láttad😊
még vmit mondani akartam,jah igen,más: ez a federer srác nagyon szép dolgokat mutatba az ancic ellen,most megy az eurosporton.tényleg,egy vmit nem értek a tenisszel kapcsolatban,az elsõ két szettet Roger nyerte 6-2 és 6-4 arányban,azt hiszem.akkor minek harmadik is?
ups and downs