F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
😊)) birom ezt az embert😊

T.T.

Freedom88
grt

T.T.

antijuve
„Mourinho vagyok, és ennyi elég. Különleges klubhoz érkeztem, nagy kihívás lesz itt dolgozni. Nem én vagyok a „Special One”, de nagyon jó edzõnek tartom magam” – kezdte sajtótájékoztatóját a szakember.

kész😄D

ups and downs

antijuve
ja és persze gratula😊) (mindig a végére válaszolok elõször😊)

ups and downs

antijuve
hát nekem tönkrement már egy MP3-mam és egy pendrive-om miatta😊)

ups and downs

Jeff Gordon
re.ezazzz,megvan,kettes 😄😄 huh de örülök neki.jó nehéz volt,ahhoz képest,hogy ez csak kiegészítõ tárgy,volt vagy 50 tétel,és 3 kötelezõ olvasmány,amiknél már a második mondat után kb be lehet csukni,mert annyira szar 😄
azért elmesélem hogyan is zajlott ez a vizsga,mert elég vicces:
szóval kezdõdött azzal,hogy bementünk,megirtuk a beugrot,kimentünk.kijavította,visszamentünk aki beugrott.beugró után kiosztotta a tételeket,de úgy,hogy mindenkitõl kérdezett egy számot,és aztán megkérdezte,hogy kék vagy zöld😊)) ebben nemtudom mi a logika.aztán mondjuk én a kék 24est mondtam,a tételem pedig a 4es volt... megirtuk,félóra.megint kimentünk.aztán hivogatta be az embereket,elolvasta amit irtunk,és mondott egy jegyet,meg esetleg kérdezett vmit.szóval az egész ki-be járkálás volt,de lényeg,hogy megszenvedtünk érte és megvan

pázmányosok: használjátok egészséggel az új neptunt,ez se jobb mint az elõzõ 😄 elõszeretettel lefagy😊)

jah,pendrive,én már 10éve úgy csinálom mint free,és még semmi nem ment tönkre(lekopogta).szóval auditur et altera pars.

zsófy: fogadd gratulációm,ez 83% az nagyon is jó 😊 i think.

The only speedometer is in your head.

antijuve
GAB!!ÚJ neptununk van!! JEE😄

ups and downs

antijuve
helló

ups and downs

gordon 24
Gratula!!

Downhill!!

Freedom88
mert kb. akkor tervezek az indulást Érdrõl, kb. akkor olyan délután ott is leszünk, az meg tökéletes

jóreggelt

grt Szivem azért az infó érettségihez!

T.T.

antijuve
éjt!!
Peet,hajrá a vizsgán!

ups and downs

antijuve
pussz Zsó!Jót dumáltunk 😊)

ups and downs

Zsófy
jóccak!

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Zsófy
Persze😄 ugyanúgy tétel:S

antijuve
abból van szóbeli?? váááó

ups and downs

Zsófy
kösz😊
(nemigazából, mert 100%ra hajtottam volna😄DD, de majd a szóbeli😊)

antijuve
gratula! 😊
(az elég jó neked?😊)

ups and downs

Zsófy
ja, amugy ha valakit érdekel, az írásbeli infó érettségin 120ból 100 pontom lett...

antijuve
kösz a tippet,de én mindig így csinálom 😄D
(Freere ne hallgass...😄)

ups and downs

Zsófy
Jóregg! Jajj, de régen írtam😞

Free, 4:30-kor? Miért pont épp akkor? Na mindegy

Bryan, elvileg 2-3 hétre megyünk, sztem még mi sem tudjuk, mikor jövünk

Egy jó tanács: az USB-bõl mikor kihuzzátok a cuccot, biztonságosan távolítsátok el! Már 2 pendrive ment szarrá😞(( (feszültség alatt van, és nemigazából tesz jót neki:S) <- tulajdonképpen Free miatt íram ki, õ mondja mindig, h csak húzzam ki...

Eagleheart
hurráááááááááááááááá, nagy meghajlás <#mf1>

http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom

Jeff Gordon
grat-grat free

részemrõl éjt.sziasztok

antijuve
és meddig lesztek?😊

ups and downs

Freedom88
na részemrõl off, elég fárasztó nap volt...

T.T.

Freedom88
köszi😊
már csak villany, forgalom, fék van és akkor októberben irány a vezetés

Zsófyval pedig elméletileg 2008.június 20án reggel 04:30kor indulás Brassovba a Seattal!

T.T.

antijuve
nagynagy gratula😊) örülünk neki😊

ups and downs

Freedom88
jóregg Répaföldrõl....
Átmentem Bz és Csörgõbõl is...vagyis már megvan a képesitésem rá! mehetek vezetni...majd októberben, de legalább megvan a vizsga

T.T.

antijuve
😄DD ezazzz,én meg még 200-nál se tartok😄
asszem jó barátok lennénk😄D

ups and downs

Jeff Gordon
egy ált suliba jártunk,még régebben bejelölt,úgy futólag emlékszem is rá,de nagyon gáz a nõszemély,vmelyik nap,teljesen véletlen olvasom az üzenõfalat,ahol vmi ilyesmit látok tõle:
"és megvan a 700. ismerõsöm,lehet gratulálni" vagy vmi hasonló,de a lényeg ez volt.szóval nc

jah és cukrász félének tanul,asszem,mert vmi torta recepetek szokott kérni...

antijuve
Cím: freemail:[email protected]
????

kiez???😄

ups and downs

antijuve
teljesen jól mondod,bár a sorrend nem ez😊)

latin:hát sajnálom,ha tanulsz rá csak meglesz.Grt a négyeshez😊 és mindent bele hnap
Én szenvedek a magyarral,áhh tökre unom,remélem elérkezek lassan egy izgalmasabb részhez😊

ups and downs

Jeff Gordon

Jeff Gordon
re.
bryan: ksz,ezt nemtudtam,mostmár tudom😊) és asszem egy évben 4 Grand Slam torna van,a US open,a French Open(Roland Garros),Wimbledon,és az Australian Open.jól mondom?😊

latinból ismét deszka,hát mondjuk egy napot se készültem,családjogra jobban tanultam,de meg is lett az eredménye,szerencsére az négyes,hát latin meg le van ejtve,majd elmegyek belõle egyszer,akkor már tanulok egy napot,hátha meglesz 😄D ennyit a vizsgákról,jah és holnap filozófia,hát eléggé furán érzem magam miatta,vhogy ezek a szubsztanciák és kazualitások nem nagyon fekszenek... érdekes lesz,remélem ha beugrok megszán egy kettessel 😄

hallom jó volt a teszt,jók a cikkek,grt

antijuve
így is nyertek négyszer,ez a többiek bírálata akkor😊

ups and downs

Gatti

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

antijuve
tök jót pókereztem😊
elsõ leosztás: AA,benyomtam egy ALL IN-t,ketten meg is adták,ki is estek😄.aztán kiejtettem még egyet,majd a többiek is kipotyogtak,ketten maradtunk,és 44 leosztás után legyûrtem😊

ups and downs

antijuve
nincs játékban mondjuk :S
amúgy nekem Dárdai egy nagy kérdõjel...miért kell ide azt nemtom

ups and downs

Freedom88
megnéztem gyorsan ezt a magyar meccs összefoglalót, hát a leggyengébb játékos épp a kapusunk, mert ez a fülöp egy nagy nulla...

T.T.

antijuve
nem,csütörtökön

ups and downs

Gatti
egyébként jó ez a race grid játék 😊 mondjuk igaz h csak közepesen grafikán fut xd

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Gatti
üdv, az idõmérõ hétfõn és kedden lesz?

Freedom88
jóregg

T.T.

antijuve
üdv

ups and downs

antijuve
Na,Szávay kiesett,pedig simán mehetett volna a 8-ig.Nem értem h miért kap ki ilyen középszintû játékosoktól...

ups and downs

antijuve
mert Grand Slam tornákon a férfiaknál három nyert szettre megy a meccs.a US Open-t kivéve pedig döntõ (5.szettben) nincs tie-break,vagyis 15-13 is lehet a gémek aránya😊)

ups and downs

Jeff Gordon

Jeff Gordon
naná,Jessicat szeressük😛
azt is tudni kell hibátlanul csinálni😊))
ajánlom az eurotrip c. filmet,bár biztos láttad😊
még vmit mondani akartam,jah igen,más: ez a federer srác nagyon szép dolgokat mutatba az ancic ellen,most megy az eurosporton.tényleg,egy vmit nem értek a tenisszel kapcsolatban,az elsõ két szettet Roger nyerte 6-2 és 6-4 arányban,azt hiszem.akkor minek harmadik is?

antijuve

ups and downs

Freedom88
ok

T.T.