F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de szerintem elõször azt,hogy "na Józsi,du hast Pech gehabt!" 😄😄
The only speedometer is in your head.
ups and downs
ups and downs
hát evvan,kövi mikor lesz?
ups and downs
hallom nem mész statra,h-h?
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
ups and downs
ups and downs
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
ups and downs
ups and downs
hát azért ez a román csapat ellen nem volt könnyü játszani,nagyon beálltak védekezni.az olaszoknak már nagyon kell hajtani,bár még nem lehetetlen,de nem lesz könnyü innen,fõleg ha mondjuk tovább jutnak második helyen,és játszanak mondjuk a D csoport elsõhelyezettel,mondjuk spanyolokkal, vagy az oroszokkal.portugáloknak négy éve oriási esélyük volt,kérdés ha megint odakerülnek hogyan állnak majd hozzá.hát a németeknek meg már nagyon ki kéne jönni egy jó eredmények az EB-n.Tegnap nagyon meggyözöek voltak, én a döntöbe várnám õket,de lehet elfogult vagyok😊 mindenesetre ez most nagyon jól összerakott csapat.grt joachim 😊
most a franciák nagyon holványak (mondjuk a VB-n is azok voltak a csoportmeccseken),a hollandok nem rosszak,de õk nem hinném h megnyernék a végén.az olaszoknál sosem lehet tudni,a portugálok jók,a németek szintúgy.
ups and downs
ups and downs
54-ben valóban nem volt les az a gól,de ott sztem nem kifejezetten ellenünk fújtak,bár nem voltam ott.
ups and downs
Amúgy nem vok olaszfan,de a bunda az bunda
ups and downs
csak azt felejted el,hogy nem adtak meg egy 11-est nekik,meg egy szabályos gólt,a szabadrúgásokról már nem is beszélve.ez már így tisztán 3-1.azon a meccsen az olaszok igenis nem bunkerfocit játszottak.igen,õk vezettek,de nemtom hogy jön ez ide.
a 2000-es holland-olasz meccsen tényleg bunkert játszottak,de hát ott meg sztem a hollandok kaptak két kamu 11-est.mindkettõt elbénázták,igazából minden segítséget megkaptak hazai pályán és elcseszték mindet.
ups and downs
ígyvan,2004es EB-n több kellett volna,bár utólag könnyü a másikra mutogatni,igaz már nem nagyon emlékszem a svéd meccsre,de ez igazából lényegtelen,a vereséget is méltósággal kell viselni,nekik ez nagyon nem megy,azt hiszem ezt nyugodtan kijelenthetjük.
hollandok most visszavágtak a 2000es EB-ért.
ups and downs
2004-es EB-n azért érdekes volt az a döntetlen😊.persze meg kellett vna verniük az egyiket,és akkor nincs mirõl beszélniük😊
ups and downs
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series