44995
F1CHL - Retro
-
#36635 Jóreggelt!:)
Wow, miket tudsz:)
Sok sikert mára (ha ilyen simán megy, nem lesz nehéz:)) -
#36634 ha már... ehhez hozzá kell szólnom valami hasonlóféle hozzászólással,megpróbálok okosnak látszani,lehet nem fog sikerülni :D
szóval
"Ha a kártérítés összege,-csak részben is- nem megállapítható,bíróság a károkozó személyt olyan összegű kártérítés megfizetésére kötelezheti,amely alkalmas a károsult teljes kártalanítására. A károkozó kártérítés összegét nem igényelheti vissza azon a címen,hogy az meghaladta a későbbi kár mértékét.Azonban,ha a károkozó járadékosan fizet,úgy a járadék értékének csökkenését és az időtartam változását a körülményekhez képest kérheti."
Általános kártérítés szabálya:) nem ctrl+c/v volt :D
én el,vizsgára,reméljük görbül:) -
#36633 érdektelen irás:)) -
#36632 Búcsúzóul ezért a "csodás" napért....
Gyermekdalok jogásznyelven:
Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipai termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.
Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.
Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul a második vágányról Kanizsa állomásra. Megerősítjük, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, ő az, aki a szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult.
Jójcakk mindenkinek és kellemes csütörtöket!
Pusz -
#36631 CSatlakozom...
Jóccak!:) -
#36630 akkora szájban semmi se akad meg:)))
na hanyagoljuk a témát sztem:) -
#36629 Hogy? Megakadt??? Na ezt komolytalan kérdésnek vettem:D -
#36628 Jahhh... hogy ezt nem nekem?:D:D -
#36627 Szívesen:) -
#36626 torkodon akadt?:DDDD -
#36625 KÖHM!!!:DD -
#36624 Köhm....:D -
#36623 meg különben is a múlt nem érdekel, csak a jelen:) -
#36622 :DD kösz... -
#36621 térd má volt, úgyhogy 6 sztem :D -
#36620 6 v. térd?:D -
#36619 Pff... úgy látszik, rám baszik reagálni.... azért köcce -
#36618 jól érzed:) -
#36617 Jól érzem, h te kerested meg nekem?:) -
#36616 sztem amit a suliban mondanak az jobban hihető mint ami a neten van. Nyugalom, nem kell idegbetegnek lenni... -
#36615 Sejtelmem sincs, mikor lesz.... mást mondanak suliba, mást az interneten.... (mármint a honlapokon), és most még idegbeteg is vok, mert nem tudom elérni Engöszt.... hívtam, és kinyomott,és nem hívott... lehet, h alszik? vagy még rohadtul nincs otton???? ÁÁÁÁÁ -
#36614 devmikor meglesz egyáltalán? Be kéne menni érdeklődni nem?
heh, kiszámoltam 255 pontom lenne az érettségimmel:) Jó sok:P -
#36613 Azt tudtam... de tekintettel arra, h iskolaszünet volt, így a nyíl tnap sem volt megtartva... (sztem) -
#36612 szivás:S
NYÍLT NAP A KÜLKEREN
2009. január 10-én és 24-én lesz 10 órai kezdettel az E.II.06-os teremben.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk! -
#36611 Engösz!
Holnap nem megyünk nyíltnapra, mert a neten totál más időpontvan megadva, szal' szopjuk a kukit(-.-) a suliban.... Tanujjá'! -
#36610 Nálunk ezt délutánnak hívják :D
De azért Neked is :) -
#36609 jóreggelt. -
#36608 Hát de, nagyon trünci... remélem leáll az órai rohadtul pörgéssel:D -
#36607 Ja, naggyon.... pedig már annyira beleéltem magam:)...
Az externáliákkal meg semmit nem tudtam kezdeni:SSS Nehéz:( -
#36606 Ja, és képzeld, ma van Gonda Márta szülinapja!!! Hát nem aranyos?! :) -
#36605 Nagyon kis lájtos emberkéket látsz te vendégül :D
De nézd a jó oldalát: már nem kell szenvedned az eg-vel holnap...teljesen jó!
Szép szombati napot mindenkinek! -
#36604 :( nem vizipipáztak velem:(((... azt mondták álmosak:'(... ezért maradtak az externáliák és közjavak.... ÁÁÁÁ:D:D (fuuu töményen szenvedek...)
Kalinka?:D -
#36603 Szted? Én és a maximalizmus egy és ugyanaz lesz... Persze emberi határok között:) -
#36602 köszi -
#36601 Nincs is annál idegesitőbb, mikor ennyire kevés hiányzik a jobbhoz...(ld. pl. mindkét üzleti dolgozatom, amelyek egy pont híján nem lettek ötösök :( )
Azért grt, hogy ez is sikerült! :)
Zsó, azért remélem a kettesnél majd többet szeretnél elérni :D:D -
#36600 Sztem mi majd örülünk, ha a kettes meglesz... Egyes emberek szerint legalábbis...:S -
#36599 hát épp hogy lemaradtam a négyesről (kábé egy szó hiányzott hozzá), így kicsit szomorú voltam miatta.minimális célkitűzés ez volt, annyira azért nem rossz. -
#36598 az azért nem számit rossznak, ugye? (gondolom én....) -
#36597 3as, kánonjog -
#36596 Vizsga... az sosem jó:S:S.... És hogy ment?:)