F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
ja...tényleg 😄D
mekkorák voltak azok az órák<#pias><#pias>

ups and downs

Jeff Gordon
azt is 😄

de szerintem elõször azt,hogy "na Józsi,du hast Pech gehabt!" 😄😄

The only speedometer is in your head.

antijuve
MEEIIIN GOTT??!!

😄
(?)

ups and downs

antijuve

ups and downs

Jeff Gordon
apropó,tudod mit mondana erre a német tanárunk?

antijuve
kösssssz

ups and downs

Jeff Gordon
hát majd soksikert akkor

antijuve
nem néztem azt a fült.a naptáramba is fel van írva,nem hittem volna h mégsincs felvéve.következõ egy hét múlva

ups and downs

Jeff Gordon
de vasárnap beléptél a neptunba,akkor ezek szerint nem láttad.
hát evvan,kövi mikor lesz?

antijuve
tegnap derült ki hogy vmiért leadtam még akkor mikor felvettem:S.és már ugye nem tudtam a maira jelentkezni.

ups and downs

Jeff Gordon
azt-azt.csak tanulni ne kéne😞

hallom nem mész statra,h-h?

antijuve
reggelt😛

ups and downs

Jeff Gordon
kösz gatti

Gatti
sztem is nagyon király lett 😊))

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

antijuve
részemrõl is.
jóéjt mindenkinek

ups and downs

Jeff Gordon
ksz.

részemrõl éjt mesterek.

antijuve
sztem jó lett😊)

ups and downs

antijuve
nem mondom h rossz,de nagyon messze van a legjobbtól.nekem csak a zene miatt,a vágás ugyanolyan jó mint eddig

ups and downs

Jeff Gordon
ksz.nembaj,az EB idejére megteszi😊) most éjfélkor nem voltam ügyesebb,hát evvan

Eagleheart
sztem rossz lett 😊 de télleg

http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom

Jeff Gordon
én meg közben csináltam magamnak eb avatvart,nem lett vmi nagy cucc,de legalább original😊)

Eagleheart
nekem bejövös, de van jobb is tõle

antijuve
jól össze van vágva,a zene viszont gyenge,így nálam inkább közepes ez a videó...bár jobb mint a másik

ups and downs

Eagleheart
hát nem 😊) jó vidi lett ez is

antijuve
kösz 😄

(ezek szerint egyiket se😄)

ups and downs

Eagleheart

antijuve
jah,argentin holland meccsen volt az uccsó percben.

ups and downs

Jeff Gordon
igaz,franciák vezettek kétszer is,mégis kikaptak.

Jeff Gordon
hát nemsemmi játékos volt,az kétségtelen.volt egy esernyõs csele is,vmelyik nagy eseményen,csak most nemtudom hogy VB vagy EB volt-e. de úgyrémlik a dolog,hogy mintha argetina ellen lett volna,de nem biztos.

antijuve
antijuve
3-2 lett az a meccs,nagyon jó volt.bár a legjobb mérkõzés azon az EB-n sztem a spanyol-jugoszláv😊.annak tétje is volt,és micsoda fordulatok😊

ups and downs

Jeff Gordon
2-1re megverték az EB egyik legjobb meccsén a csoportban a franciákat. nagyon jó kis csapat volt az a holland.bergkamp hihetetlen jójátékos volt.bár ez a holland csapat se rossz.ezt láttuk is,én meg is lepõdtem,rengeteg jójátékosuk van,és sokat futnak.

hát azért ez a román csapat ellen nem volt könnyü játszani,nagyon beálltak védekezni.az olaszoknak már nagyon kell hajtani,bár még nem lehetetlen,de nem lesz könnyü innen,fõleg ha mondjuk tovább jutnak második helyen,és játszanak mondjuk a D csoport elsõhelyezettel,mondjuk spanyolokkal, vagy az oroszokkal.portugáloknak négy éve oriási esélyük volt,kérdés ha megint odakerülnek hogyan állnak majd hozzá.hát a németeknek meg már nagyon ki kéne jönni egy jó eredmények az EB-n.Tegnap nagyon meggyözöek voltak, én a döntöbe várnám õket,de lehet elfogult vagyok😊 mindenesetre ez most nagyon jól összerakott csapat.grt joachim 😊

antijuve
ott én is nekik szurkoltam,mert az egy nagyon jó csapat volt.bár így utólag lehet h jobb lett vna ha a hollandok jutnak be,mert õk esélyesebbek lettek vna hazai pályán a franciák ellen.

most a franciák nagyon holványak (mondjuk a VB-n is azok voltak a csoportmeccseken),a hollandok nem rosszak,de õk nem hinném h megnyernék a végén.az olaszoknál sosem lehet tudni,a portugálok jók,a németek szintúgy.

ups and downs

Jeff Gordon
máig nem értem,hogy tudták mindkettõt kihagyni,bár 8éve nemtudom miért,de az olaszoknak drukkoltam azon a meccsen... mondjuk ezen az EB-n is lesz egy meccs,amikor inkább nyerjenek õk,de ezt a válogatottat én nagyon utálom.elnézést azoktól,akik olasz fanok,majd megpróbálom visszafogni magam.

antijuve
ok,az egyik 11-es teljesen jogos volt,úgy emlékeztem h kívül volt,de a vonalon kaszálta el,úgyhoyg jogos bünti volt.

ups and downs

antijuve
arra emlékszem...hát érdekes volt.

ups and downs

Jeff Gordon
jah,a 2000es holland-olaszt azt csak azért említettem meg,mert ott kikaptak a hollandok,ezért gondolom most joggal lehet bennük azaz érzés,hogy visszavágtak azért a meccsért,egyébként jogos,ott amit lehetett elszúrtak.kluivert olyan 11est kaptt,amit kb csak a real madridnak szoktak befújni a valencia ellen a 90.percben 1-0nál

antijuve
jó,csak ne mondd azt h "ráfogják a bíróra,persze maguk miatt estek ki".mert joggal fogták akkor a bíróra.a spanyoloknak 2 gólt nem adtak meg (plusz egy abszolút ziccert behúztak lesnek).sztem a két meccs abszolút egyenrangon van az elfújásokat tekintve.
54-ben valóban nem volt les az a gól,de ott sztem nem kifejezetten ellenünk fújtak,bár nem voltam ott.

ups and downs

antijuve
arról meg nem is beszélve hogy a sárgákat már a portugálok ellen is iszonyat nyomták,és majdnem kiestek kettõs emberelõnnyel.az is vicces hogy egy VB nyolcad-és negyeddöntõt vmi afrikai ország bírói fújnak,ahol még alig láttak zöld füvet.úgy volt bundázva az egész az elõdöntõig,ahogy csak kell😊.a németeknek már szerencséjük volt,mert ott már normális bíró volt:nem merték õket benyomni a döntõbe.bár a németek csapata kábé két emberbõl áll (valszeg az egyik legrosszabb csapat lehetett,ami eljutott valaha is a döntõig),így is sikerült megverniük õket.
Amúgy nem vok olaszfan,de a bunda az bunda

ups and downs

Jeff Gordon
megnéztem.azért a spanyolok ellen sokkal durvább volt ez a fajta elfújás.azt kell mondani,hogy az olaszok esetében tényleg jópárszor eléggé lehet feltételezni a szinészkedést,bár mostanában ezaz egész futballt jellemzi.jópár durva belépõ volt ez tény,és igazságtalan is volt a meccs,de igazság az tudjuk odaát van,ha az nézzük nekünk elfújtak egy vb döntöt 54ben,elég egyértelmüen,és akkor én sajnáljam az olaszokat? inkább nem érdekelnek.

antijuve
én úgy emlékszem õk vezettek... igaz bíró velük volt,de ott nem jött be,hogy "rúgunk egy gólt,aztán visszaállunk,és ha jön a a labda kirúgjuk az oldalvonalon túlra" taktika.

csak azt felejted el,hogy nem adtak meg egy 11-est nekik,meg egy szabályos gólt,a szabadrúgásokról már nem is beszélve.ez már így tisztán 3-1.azon a meccsen az olaszok igenis nem bunkerfocit játszottak.igen,õk vezettek,de nemtom hogy jön ez ide.
a 2000-es holland-olasz meccsen tényleg bunkert játszottak,de hát ott meg sztem a hollandok kaptak két kamu 11-est.mindkettõt elbénázták,igazából minden segítséget megkaptak hazai pályán és elcseszték mindet.

ups and downs

Jeff Gordon
én úgy emlékszem õk vezettek... igaz bíró velük volt,de ott nem jött be,hogy "rúgunk egy gólt,aztán visszaállunk,és ha jön a a labda kirúgjuk az oldalvonalon túlra" taktika.
ígyvan,2004es EB-n több kellett volna,bár utólag könnyü a másikra mutogatni,igaz már nem nagyon emlékszem a svéd meccsre,de ez igazából lényegtelen,a vereséget is méltósággal kell viselni,nekik ez nagyon nem megy,azt hiszem ezt nyugodtan kijelenthetjük.

hollandok most visszavágtak a 2000es EB-ért.

antijuve
na,találtam egy összefoglalót a Yuotube-on: 5 perces,eddig megnéztem kevesebb mint két percet:a sárgáknak legalább három piros lapott kellett volna adni szándékos ütésért,illetve durvaságért.Adott egy sárgát egy olasznak,mert felvágták a tizenhatoson belül és azt "hitte" hogy színészkedés,ja,ez már a második sárgája volt,szval piros.Emelett nem adott meg egy szabályos gólt az olaszoknak.Hát csak ennyi egyelõre😊

ups and downs

antijuve
2002-es VB-n igenis a bíró miatt estek ki.nézd már meg az összefoglalót😊.
2004-es EB-n azért érdekes volt az a döntetlen😊.persze meg kellett vna verniük az egyiket,és akkor nincs mirõl beszélniük😊

ups and downs

Jeff Gordon
srácok,mostmár egyértelmü mi lesz,ha kiesnek az olaszok,ráfogják erre a bíróra,az más kérdés,hogy 1-0 után még volt 64 perc a meccsbõl,és az tény hogy helyzetük volt a digóknak,de a hollandoknak sokkal több,és jobban is játszottak,ennyi.de ezt nem fogják beismerni valószinüleg,ha pedig kiesnek ráfogják a bíróra,ugyanúgy mint a 2002es vb-n,vagy mint a 2004es eb-n,amikor megvádolták a két skandináv csapatot,hogy megegyeztek ellenük. ilyet feltételezni...

Gatti
szép volt nederland 😊 de azért go Germany 😊

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

antijuve
Várhidi Péter

ups and downs

Freedom88
jó éjt, részemrõl is

T.T.