44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    Gratula!!! Akkor majd beszélünk kell a szombat miatt...

Bryan: neked h áll a vizsga?
  • Zsófy
    Király vagy:)
  • Jeff Gordon
    OLLÉÉÉ :D
  • Freedom88
    Februári munka:

itten
  • Freedom88
    mondjuk ezt épp eltaláltad:P
    Love this part:)
  • Freedom88
    regg
    ebbe mi a szép?:)))
  • Jeff Gordon
    és még egy jó reggelt muzsikát :)
  • Jeff Gordon
    regg

szép helyen megy a vasút:)
  • Freedom88
    SOK SIKERT! MENNYÉ ÁT ME MEGVERLEK:))
  • Jeff Gordon
    látszott rajta,hogy nagyon elege van az egészből és ahogy a kommentár is mondta "Del Potro már menne"
  • Jeff Gordon
    köszönöm:)
  • antijuve
    reménykedjünk.én szurkolok :))
  • antijuve
    én is :).kicsit sajnálom azért Del Potro-t, mert ez nagy zakó volt, és ennél sokkal többet tud azért :)
  • Jeff Gordon
    Bryan,ez a 3-6,0-6,0-6 elég sima meccs volt:D voltak benne szép megoldások:) remélem a lendület kitart a győzelemig:)
  • Jeff Gordon
    hát ez nem igazán megy:S nem értem amit olvasok.. na mind1,majd megpróbálok hnap úgy beszélni,mintha érteném miről van szó :D
  • Zsófy
    Köszönöm, DR. Maczkó:)
  • Engösz
    Amúgy a mai nap produkciója is megvolt: asszem megint menstruált a közgáztanár.....reggel puffogva bejött, megiratta könyvelésből a dogát, közölte, hogy aki nincs itt, az háromszor ennyiből fog írni (Zsó, ezt mindenki nagyon benézte).
    Majd addig baszogatta az egyik srácot, amíg az be nem szólt neki, aztán az említett egyént hazaküldte (harmadik órában) és beírta hiányzónak a naplóba.
    Eztán feladott egy teljesen új témát, hogy önállóan dolgozzuk fel a tk-ból (ami azért gáz, mert új könyvelési tételeket is meg kéne tanulni, ami csak magyarázat után felfogható, mert senki nem ezzel a vérében született...) és jövőhét kedden írunk belőle. (Igen, a mai hiányzók megírják a pótdogát és az új anyagból is a számonkérést!)

Miért lesz az ilyenből tanár?????!!
  • Engösz
    Ugye emlékszel, hogy tegnap este ugyanezt mondtam? (elmehetek dokinak ennyi erővel....) Szánalmasak. Amúgy mintha az én dokim lenne: ha köhögsz, vírusod van, ha cifraf**ásod van, vírus, ha ragya van a seggeden, az is vírus és felír rá egy kis Septofortot....(amúgy soha nem volt ragya a popsimon, azt csak úgy mondtam :) )
    Ismét nem csalódtunk...
  • Freedom88
    ez sajnos igy szokott lenni, éljen az ország!
  • antijuve
    ja, hülye demokrácia :DD.
  • Zsófy
    Jajj, vazze kiakasztó ez a magyar eü:S... Ma az volt, h 7től rendel a dokim (odamentem 6:30ra, majd vártam !!!7:50ig!!! míg beengedtek a fűtött előtérbe, addig az utcán álltunk<--így ne fázz meg jobban), aztán 9re jött a doki (a helyettes, mert az enyém szabin van, de persze ez is csak a váróban volt kiirva, amit 7:50kor nyitottak ki)l, majd fogadott... Következő a szitu: elmondom panaszaim, h hurutosan köhögök, meg aludni nem tudtam, erre ő: hát igen, gennyes a torka, ha mázlia van, ma meg holnap kitombolja magát a betegség esetleg belázasodik, ha nem, akkor talán szombatra (mindezt azok után, h mondtam, h szombaton van a szalagavatóm)... Tehát hazajöttem egy igazolással, és azzal, h szedjek kalciumot, meg tantum verdét... Qrvajó:S:S
  • Jeff Gordon
    vagyok persze:)

ezt a sz*r rendszert...
  • antijuve
    kis huncut :D.akkor msn-en vagy?
  • Jeff Gordon
    jaja,megkért:)
  • antijuve
    ja te Gabiét csinálod?:D
    hajrá
  • antijuve
    kösz... :)
  • Jeff Gordon
    akkor nézzünk egy pázmányos tárgyfelvételt,bryan,sok sikert hozzá:)
  • Zsófy
    Ilyen lehet egy skorpióval szeretkezni? Nézzétek végig, érdekes:)
  • Freedom88
    ajjj....faszom...
  • Freedom88
    akkor is...Cudicini egybenőtt a Chelseavel...akár védett akár nem. Most h fog kinézni a Tottenhamban? áhh..faszom ez is...
  • antijuve
    szar.2-es.nem tudom miért :)).btk-t elmondtam neki, meg minden mást ami a jegyzetben volt :).többet nem tudok tenni :D.össze-vissza kérdezgetett bele, de gőzöm sincs hogy miért, mikor ugyanazt akartam elmondani.30-án megyek javítani belőle.
  • antijuve
    legalább véd majd.remélhetőleg.
  • Jeff Gordon
    hát az úgy volt,hogy egy időben némára vettem,mert közben próbáltam polgári perrendtartást is tanulni,de ez nagyon szörnyű..

bünti milyen lett?:)
  • antijuve
    jah, tom h kiesett.láttam...szörnyű volt...

a másiknak mentális problémái voltak vagy mi fene :)).mmint Dokicnak :).de ha láttad, úgyis elmondta a kommentátor.
  • Freedom88
    Szomorú hír: Cudicini távozott

Sajnos igaz a bulvár sajtó által már napok óta megszellőztetett hír: Carlo Cudicini távozott a klubtól, s a Tottenham Hotspur keretét erősíti a továbbiakban.

A klubtól ingyen távozó hálóőr még Vialli alatt került a klubhoz, mint az akkori első számú portás, Ed de Goey cseréje 1999-ben, először csak 1 évre kölcsönbe. A kölcsön lejártával azonban a Chelsea megvásárolta az olasz hálóőrt.

2001-ben védett először kezdőként az Aston Villa ellen 1-0-ra megnyert mérkőzésen. A következő három szezonra a klub első számú hálóőrévé vált. A liga legjobb kapusának is megválasztották, ám megsérült.

Közben Abramovics megvásárolta a Chelsea FC-t, s 2004 nyarán a klubhoz került Petr Cech. A pre-season során José Mourinho már a cseh hálóőrt nevezte meg első számú kapusának, s Carlo innentől csak epizódszerepekhez jutott a gárdában. Sajnos sérülések is gyakran hátráltatták, s nem egyszer épp akkor, mikor a cseh portás is kihagyni kényszerült a meccseket.

Összességében 209 mérkőzésen lépett pályára kezdőként, s 6 alkalommal csereként segítette csapatát.

Hatalmas köszönet neki, hogy évekig koptatta a padot Cech mögött, hiszen fantasztikus kapusról van szó. Sajnos túl jó volt ő cserekapusnak, s az idő előrehaladtával be kellett látnia: lassan lépni kell. Hogy döntése hátterében pontosan mi áll, talán sosem tudjuk meg, de valószínű a rendszeres játéklehetőség, valamint hogy Redknapp kifejezetten őt kívánta leigazolni.

További sikeres karriert kívánni nehéz pont a Spurshöz távozó olasznak, mégis: köszönjük Carlo, s további minden jót!

Neeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Aj az isten baszná meg...ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj............
  • Freedom88
    szabadnapos ő:)
    én megyek fel Miskolcra a főnöknél jelentkezésem van a február miatt.
  • Jeff Gordon
    legfőképpen kellemesen hangzik,főleg,ha holnapi napon szabadnapos az mv meg te is:)

jó vezetést!
  • Freedom88
    jóreggelt

ez aztán a nagy szolgálat...reggel 6:22kor jelentkezés, 7:25kor indul a vonat..fel Szilvásvárad 8:42, 8:55kor indul vissza, 10:12re visszaértünk Putnokra, majd most legköz 13:25kor indulunk, addig hazajöttem kajolni meg az mv is hazament kajálni stb, majd ahogy irtam 13:25kor indulunk tovább és 16:12kor érünk vissza.
    Tök jó szolgálat:)
  • Zsófy
    Jóccak:)
  • Zsófy
    Én is drukkolok Neked, de én már a maihoz:)