F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
oké, rendben...jó nyomorgást még1szer...sok geci hamilton fasz drukker majd ott...kézigránát rájuk ezerrel

T.T.

MrElf
a célnak megfelel😄 igy annyit nem kell takarni tomika fejét mert a pixelek betakarják....amugy meg nem csinál rossz videókat...Nyilván nem olyan képet csinál mint egy RTL KLubos kamera,DE böven jó rá BMEG FRICSKE!!!😄😄

Freedom88
telefonnal rotfl😊)))))))

T.T.

MrElf
Bahh de hogy fogom😄 Inkább tomikát megkérem rá...aztán....jól fel fogom venni a telefonkészülékemmel és Jól eleadom a neten és Jól gazdagok leszünk tomikával....

Freedom88
szopd is le azt a majom qrvát😊

T.T.

MrElf
Amugym ost Ha zsógy és Engi lennék akkor a fejemet azon törném...Hogy huhh ez a KArcsika srác meg Tomika srác jol nyomja....ÉS hogy Nekünk is(azaz zsógy meg engi) kell egy Igazi Nigga kép!!😄😄

MrElf
Egy Hamiltonos képért Bármit!!!😄😄 LOL..😛

Freedom88
jó nyomorgást!!!😊

T.T.

MrElf
Ez az!!

Freedom88
csak régen voltak jó zenék, igazán jó zene csak akkor volt...

T.T.

Freedom88
lehet h megnyitják de akkor is jó sok idõ mire odaérsz gyalog

Volán járat is jó,csak mondjuk mire beér maga ahol le lehet szállni az 1 óra és kb. kétszer szétsülsz😊

T.T.

Freedom88
ki lehet menni, az az utolsó BKSZ által használható állomás

T.T.

MrElf
Nahh azt hiszem,tomikával az irányt a Mammutba vesszük😄 Nekem kell egy kép Hamival😄😄!!!! (de komolyan én csipem😛)
Amugy Engi....ugyan CHL forumon ugy vna kiírva hogy balotonról megyünk majda szabadedzésekre de én ugy tudom a balatonos dolog az elmarad.Jahh és igen hát egy durván 30 percet lehet kell sétálni majd.De hát kibirjuk!!!! MIVAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN???!!!!😄 ..szóval tomikával energiáinkat átcsoportositjuk Camponából a Mammutba és végig shoppingoljuk az életünket😄 Nahh meg persze egy Csini NIGGA fótót is befogunk szerezni.....(TOmika kicsit rikít majd Hami meleett nem?😄😄) természetessen én beleolvadok a környezetbe😄😄

Jeff Gordon

The only speedometer is in your head.

Engösz
Guten Morgen!
Kösz az infót, asszem elgondolkodom a Balatonos dolgon... 😊
De azért utánanézek a buszos megoldásnak is.

Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)

Jeff Gordon
rendben,következõ talira megpróbálom vinni.

Zsófy
Az naggyon jó lenne! Nemtom miért, de régen olyan jó zenék voltak (no nem mintha most nem lennének😊) Majd akkor jövök Neked egy DVD-vel, vagy az árával😄

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Jeff Gordon
4,6.
hát vannak benne fölös zenék,még nem volt idõm végignézni,de párat tutira törlök belõle,mert vannak ilyen Bud Spencer filmzenék is,amik nemtudom miért vannak benne,szóval megpróbálom leredukálni egy dvd-re,ha az jó neked

Zsófy
UUU az hány giga? Kéne vmi külsõ merevlemez és jöhetne😊 Neked van kölcsönbe, vagy kérdezzem Bátyómat?

Jeff Gordon
Zsófy! iwiw üzenõfaladhoz: hát van egy mappa a C meghajtómon,ami a "régi disco zenéket viseli" van benne 1065 zene kb,szóval van egy pár😊

Zsófy
Sziasztok!

Free: nem fogják véletlenül megnyitni a hévnek azt a megállóját? No meg persze az Árpád-hídtól vannak Volán járatok. Sztem közlekedni fognak...

Jeff Gordon
reggelt

jó szórakozást f1hez,azoknak,akik mennek.

öhm,free,nemtudod véletlen,hogy BKSZ-es bérlettel pl Ferihegyig ki lehet-e menni vasúton,vagy arra már külön vasúti jegy/bérlet kell?

Freedom88
jóregg all

Ági: biztos h gyalogolni kell, ha nem kocsival mentek, mert amikor tavaly voltunk kint a Reanult napokon, küzel 40-45 percet gyalogoltunk a HÉVtõl

T.T.

Zsófy
Good night!

Engösz
Tudtam, hogy Rád számíthatok és a lehetõ legjobb tanácsot kapom!
De szerintem kicsit már pihent az agyad, úgyhogy menjünk szundizni!

Jó éjt!

Zsófy
Sztem maradj otthon😊

Engösz
Na jó, most már annyit beszéltetek róla, hogy komolyan kedvet kaptam kimenni!
De így dilemma: Balcsi vagy "dombtetõ"?

Zsófy
Akkor az tök jó😊))

Eagleheart
nem, ott áll meg a metró mellette 😊))

http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom

Zsófy
Amugy hogy juttok ki a "dombra" messze kell menni gyalog?

MrElf
hmmm.....vmi idegölö nyomoruság van a netemmel::S:S ide is kb 20. próbálkozásra sikerált belépnem.:S nahh midnegy mentem aludni holnapra remélem jó lesz😊 Jó éjt Szia RETRÓ!!!😊

MrElf
Freedom88
akkor majd jön aki imádja a dizelt aztán segélyezik😊

T.T.

Jeff Gordon
csak aztán nehogy áramszünet legyen😊))

Freedom88
pont az😊 Egyébként ahogy olvasható 3 hónapja nem volt beiinditva...az olaj szépen levánszorgott a hengerek aljába, és azt köpi fel.
Van egy inditómotor ahogy autóknál az inditja, de hát nem autó méretü motor van benne, hanem kicsivel nagyobb... nem fogom elmondani, miért igy van meg úgy..köpi aztán jóvan..összes dizel mozdony mehet a méhbe, lángvágóval

T.T.

MrElf
De amugy miért indul ilyen nehezen??? gondolom egy ilyen nagy böszme állatnak azért nem olyan egyszrü motor felépitése van mint mondjuk egy Williams-Toyotának....megm ondjuk tegyük hozzá hogy öreg. De hát akkor is😄 Kérlek meséld el mi tart ennyi ideig!! És hogy mi történik ilyenkor a motorba benne...abba.

Freedom88
lángcsóva is király nagyon😊

T.T.

MrElf
Ez nagyon komoly😄😄!!!! rosszabb mint egy Trabant..... nahh de tényleg kurva jó ahogy bepöccen😊 Grat

Freedom88
szebbet! De ezt ivásnál kell😊

T.T.

Freedom88
Zsófy
Szebb jövõt!

És Free nem buta...!

Gatti
na ez király 😊))

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

MrElf
Jahh oké😄 akkor free a buta...

Eagleheart
igen értettük elsõre is 😊 Free nem de az ne érdekeljen 😄

MrElf
Egyszóval nem mondtam hogy jegyet veszek és beülök vmelyik székecskére.
Én annyit tudok amennyit tomika mondott nekem. Évek óta egy dombon szoktak ülni ami a pálya melett van közvetlenül és belátni róla az egész pályát. Oda fogok velük menni pénteken is ugy mond "letesztelni" a helyet.
Ha ingyéééé van és még jó is akkor miért ne???

Freedom88
végülis😊))

T.T.

Eagleheart
mekis fizuból telik rá bõven 😊 lenyújja a kasszát 😄

Freedom88
regg

T.T.

Freedom88
ja és a jegy vasárnapra közel 100Euro...qrvára érdemes kimenni 2 órára😊 Ja és gondolom már csak szar helyekre van jegy..érdemes ennyi pénzt elkölteni...sztem

T.T.

Eagleheart
kösz 😄D