F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T.T.
Volán járat is jó,csak mondjuk mire beér maga ahol le lehet szállni az 1 óra és kb. kétszer szétsülsz😊
T.T.
Amugy Engi....ugyan CHL forumon ugy vna kiírva hogy balotonról megyünk majda szabadedzésekre de én ugy tudom a balatonos dolog az elmarad.Jahh és igen hát egy durván 30 percet lehet kell sétálni majd.De hát kibirjuk!!!! MIVAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN???!!!!😄 ..szóval tomikával energiáinkat átcsoportositjuk Camponából a Mammutba és végig shoppingoljuk az életünket😄 Nahh meg persze egy Csini NIGGA fótót is befogunk szerezni.....(TOmika kicsit rikít majd Hami meleett nem?😄😄) természetessen én beleolvadok a környezetbe😄😄
The only speedometer is in your head.
Kösz az infót, asszem elgondolkodom a Balatonos dolgon... 😊
De azért utánanézek a buszos megoldásnak is.
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
hát vannak benne fölös zenék,még nem volt idõm végignézni,de párat tutira törlök belõle,mert vannak ilyen Bud Spencer filmzenék is,amik nemtudom miért vannak benne,szóval megpróbálom leredukálni egy dvd-re,ha az jó neked
Free: nem fogják véletlenül megnyitni a hévnek azt a megállóját? No meg persze az Árpád-hídtól vannak Volán járatok. Sztem közlekedni fognak...
jó szórakozást f1hez,azoknak,akik mennek.
öhm,free,nemtudod véletlen,hogy BKSZ-es bérlettel pl Ferihegyig ki lehet-e menni vasúton,vagy arra már külön vasúti jegy/bérlet kell?
Ági: biztos h gyalogolni kell, ha nem kocsival mentek, mert amikor tavaly voltunk kint a Reanult napokon, küzel 40-45 percet gyalogoltunk a HÉVtõl
T.T.
De szerintem kicsit már pihent az agyad, úgyhogy menjünk szundizni!
Jó éjt!
De így dilemma: Balcsi vagy "dombtetõ"?
Van egy inditómotor ahogy autóknál az inditja, de hát nem autó méretü motor van benne, hanem kicsivel nagyobb... nem fogom elmondani, miért igy van meg úgy..köpi aztán jóvan..összes dizel mozdony mehet a méhbe, lángvágóval
T.T.
T.T.
És Free nem buta...!
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
Én annyit tudok amennyit tomika mondott nekem. Évek óta egy dombon szoktak ülni ami a pálya melett van közvetlenül és belátni róla az egész pályát. Oda fogok velük menni pénteken is ugy mond "letesztelni" a helyet.
Ha ingyéééé van és még jó is akkor miért ne???
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
T.T.