F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az egész mezõnybõl kurva sokat én festettem..
3db Gp hungarys BMW, VLR-es BMW-k, NCN sport 2 seatja. A Multalarmos Seat ezeket mind én festegettem..
A Többita srácok: (igy nézünk ki)
Downhill!!
(mert ott régen csomó VSR ment, ugye Free?😄)
ups and downs
De brutál igy is😄
Igen Wtcc az megy ezerrel. Az a kocsim ami msne-n van, de berakom ide is..
A VSR.hu Wtcc bajnokáságában megyek, (servezkedek is)
Ezzel a gépezettel:
Downhill!!
amúgy ha már erre tévedtél:megint beindult a HNR? (msn kiírás) meg WTCC-zel is ahogy gondolom😊 jól gondolom?😄
ups and downs
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Na majd megpróbálom mégegyszer.
De azért látszik, mennyire felzaklatott a dolog.....
A nyulakon kívül HALÁL A MÁV-ra!!!!! HALÁL, HALÁL, HALÁL!!!!!!!!
Olyan mélyrõl jövõ gyûlöletet érzek "A Cég" iránt, amilyet ember még nem tudott produkálni!!!! Várom a köcsög vonatot Kelenföld állomáson Tatabánya felé. Késik. Oké. Már megszoktam. Aztán jött egy szimpla Talent, melynek digitális kijelzõjén semmi nem volt olvasható (kérdezem: AKKOR MI A FASZNAK VAN?!). A digitális kijelzõn az volt olvasható, hogy ez a vonat Szfehérvárra közlekedik és a hangosbemondóba is 6x ezt mondták be. Mondom oké, majd jön utána az enyém.
Rá 3 percre érkezik egy dupla Flirt szerelvény, amelynek dig.kijelzõjén a következõ állt: Szfehérvár felé, amit az utastájékoztató is megerõsített.
Tehát a lényeg: az elsõleg említett vonattal kellett vna nekem mennem, de nem is tudtam róla! Így aztán az õrületes járatsûrûségnek köszönhetõen (1 db szerelvény/õra) még egy órát dekkolhattam az állomáson. HALÁL A HANGOSBEMONDÓRA!!!!!!!! (Aki nem tudná: ez a felelõs személy posztja).
ú
Jóéjt, üdv mindenki!
Ennyi passzív embert!!! De semmi baj, majd csak elleszünk vhogy!
Szép hétvégét nektek, de majd még úgyis erre nézek vmelyik nap.
😄
T.T.
Ezek szerint már a kezdõk élete is merõ izgalom a vasúton! De szívesen olvasok a mindennapi fejleményekrõl!
Hát a próba meg nagy szám volt! Örülök neki, hogy Tominak is van tapasztalata a táncban, legalább lehet rá hagyatkozni 😊
Ismég szép napot mindenkinek!
T.T.
Amúgy feketedobozos faszságon én is csak lestem, hogy mit akar... (mondjuk az is rettenetes, hogy ez volt a vezetõ hír a kereskedelmi csatornákon. De ne is törõdjünk vele, hogy lassacskán csõdbe mennek a nemzetközi bankok, és gáz van az ingatlanpiacon is...)
De az élet szép dolgait is megõrizte: ma lesz az elsõ táncpróba. Jön Tejfölfejûke 😊
T.T.
Annyit tudok és azon az információk, hogy mind az IC, mind a személyvonat szabályosan közlekedt, a jelzési képeknek megfelelõen.
Érdekesség, hogy térközben mentek, szóval jelzõknek úgy kéne müködni, ehelyett az IC-nek sötét volt a jelzõ, igy csak 15km\h-val mehetett max, a személyvonatnak meg zöld volt, vagyis 120km\h...ez igy egyébként lehetetlen, de azért történhetett meg, mivel Pilis állomást átépitik és a biztositó berendezést is cserélik, lehet ez bejátszott a rendes vonatközlekedésbe és már meg is történt a bay. 110km\h körül csattant bele az ICbe. A személyvonat mozdonyvezetõje túlélte, kisebb karcolásokkal, a 4 halott az IC kocsiban volt. Egy a nagy szerencse, hogy úgy volt a vonat, hogy az utolsó kocsi volt az 1.osztály, mert ha az 2.osztály, általába sokkal többen vannak benne, igy akkor nem 4 ember halt volna meg hanem 20.
Baleset miatt minden vonat ami Cegléd fele ment volna, átjött az Újszászira, igy kb úgy közlekedtek a vonatok mint a metró. Nekünk is ezért kellett arra menni és mivel annyi vonat volt, volt hogy 1 állomáson 1órát álltunk, majd mentünk 1 állomást, ott pedig 1,5órát pihiztünk. Bp-Ferencváros-Szolnok Rendezõ Pu. 5,5(!) óra alatt tettük meg.
Dióhéjban ennyit😊
T.T.
Jajj, de régen voltam már itt is... :S
Mizujs srácok, hogy vagytok?
Free, mit szólsz a tegnapi vonatbalesethez? Tudsz valamit? Érdekelnének a részletek.
Szép napot mindenkinek!
Pupi 😊
na mind1.. nem sok értelmes topic van ezen a fórumon,az egyik ez,mely mára teljesen más lett.a másik a BMW,ott szoktunk jókat beszélgetni😊
The only speedometer is in your head.
Hát Zsófi sajnálom, hogy parányi magyarszakkörös ismereteimbõl semmi nem ragadt rád....
Juvécska, télleg megnézted a szótárat? 😊
amúgy jaaa
ups and downs
The only speedometer is in your head.