44995
F1CHL - Retro
-
#37915 Free levél ment iwiwen! -
#37914 jóreggelt szakemberek,megjöttem én is :D
free,felőlem mehetett volna a tali,tegnap bryan meg én azt beszéltük,hogy munkatársakkal sörözünk du. elején,aztán utána (kb 5 körül) nekem rendben ha ti is úgy gondoljátok.Így is volt,nagyon jól elvoltunk,rég nevettem ilyen sokat :D
divatdrukkerek szerintem is sucks,Brawn GP előtt azért le a kalappal,én nem gondoltam volna,amikor kiszállt a Honda és írták "hogy pedig jók lehettünk volna",hogy tényleg jók is lesznek.Mindazonáltal a Honda ezzel most befürdött,ha egész évben jó lesz ez a csapat,és miért is ne?
free,amikor belinkelted ez a linket,elég komolyan elgondolkoztam,hogy el kéne azért oda menni,ha van jegy,de aztán rájöttem,hogy ez már az új nightwish,és el nem tudom képzelni,hogy pl ez a csaj énekelje a Dark Chest of Wonders c számot pl,az,hogy meg meghallgassam az új albumukat (amiről azért kb 2 szám tetszik) azért meg tényleg nem éri meg..Habár,ha jól emlékszem,amikor kijött az új album első két száma (Amarath,Bye-bye beautiful) mindketten azt mondtátok nekem,h jó lesz ez még... de szerintem is,a régi jobb,sokkalta,legalábbis nálam:)
Zsófy,puszi,jobbulást.remélem jó lett a nyelvvizsgád:)
-
#37913 Tényleg jó, az is kiolvasható belőle, hogy "antijune". :D -
#37912 De gonosz vagy. :D -
#37911 mondom igen mondod h mondom h én mondom h mondod amit mondok
elkészültem, indultam, pá -
#37910 bocs h megszólaltam.... -
#37909 Mondom, ha nem mondod.....
Na jó, asszem ez kib*szottul nem az én napom....
Bye.... -
#37908 Ha nem mondod akkor is lejön.... -
#37907 Elpirulóssmyle.... -
#37906 nem kioktatás, csak olyan laza oltás :))
hát komoly ez a Brawn GP tényleg.
Na adios, majd estefelé retek -
#37905 ízlések és pofonok.nálam semmivel sem rosszabb az új mint a régi.De különbözünk :). -
#37904 nem szándékoztam kioktatni senkit :S -
#37903 lol...laza oltás :P -
#37902 nekem annyira nem jön be...régi klasszikus számaik hiányoznak. (pl: Come cover me) -
#37901 köszi.de még nem vok topic :D.úgyhogy csak avatarom van :D -
#37900 mivel eddig egy albumok volt, nehéz is lenne :).asszem 12 szám van azon az albumon, abból nálam 7-8 nagyon bejövős (nem csak h elmegy...), ami nem egy rossz arány :).és a többi se rossz.csak most épp nincs meg az album :D -
#37899 az újat annnyira nem szeretem, bár vannak jó számai, de közel nem annyi, mint a réginek. -
#37898 Tessik a bannerod:) -
#37897 Akkor majd én zaklatlak -
#37896 ha meg igen, nem veszem fel, ugye Gab? :D -
#37895 sőt.telefont se :).általában nem keres senki. -
#37894 akkor jó.én T-Mobilos vagyok és én azt se tudom h a T-Mobilnál milyen izék vannak :).amúgy se nagyon használok mobilt :) -
#37893 Megtaláltam:) -
#37892 Nem tudja vki, h a Vodánál milyen feltöltőkártyák vannak, és, h ott is egy évig érvényes a feltöltés után? -
#37891 Azért mondom, h Te tudod:) Csak azt hittem, jobban rajongsz a Nightwish-ért:) -
#37890 akkor inkább elmegyek egy szinházba -
#37889 oké -
#37888 Hát ha a beugrót beáldozod, meg egy kicsit hozzáteszel, sztem megérdemelsz ennyi kikapcsolódást, de mondjuk 6 rongy tényleg sok:(, persze te tudod:) -
#37887 Balázs alszik...:) Nem ébreszthetem fel...:) (asszem már úgyis szanáltam a DVD-ket), viszont találtam olyat, ami a tied (majd megnézed) -
#37886 nem, 6000HUF a belépő. Meg gondolom jegy sincs már -
#37885 mindegyik + ?
Csak a Te gépeden vagy a Balázsén is ezt irja ki? -
#37884 Mész?:) -
#37883 De van vagy 3 és mindegyikre azt írja ki:S -
#37882 04.04et kell nézni -
#37881 nem semmi az az ember :). -
#37880 üres DVD-re? Az érdekes. Hát akkor nem lesz jó az a DVD.
Rai nagyon komoly: " Hát ha már ittvagyok akkor meg is szeretném nyerni a futamokat, nem csak befejezni vhol" :)) -
#37879 Köhm... aucs...:D -
#37878 mágnesezd át -
#37877 Azt írja ki, h "nem támogatott formátum":S:S -
#37876 oké, na akkor én F1