44995
F1CHL - Retro
-
#38395 jesus:D:D -
#38394 rám is h nézel:PP Szivem egyetlen virágszála :P -
#38393 csábítóan:D -
#38392 nincsenek szabályok sajnos a mai világba és ez qrvára felbassza agyam, de ezt Te is tudod. -
#38391 és ha tudnád h nézek én az ilyen pasikra... meg nőkre (= -
#38390 Hát nem találtam...
Fasza életmód, de akkor már "szabályokat" is szabnék:) vagyis ha megírhatnám a jövőt(legalább a sajátom), akkor az jó lenne -
#38389 haha... ha tudnád, hogy néznek a nők egy másikra, ha pl a fuxos faszia melltől egy Audiból száll ki...:D -
#38388 köszi
Hát a pénzért ja, de legalább lenne kocsid munka nélkül, tök fasza életmód.
Lottózni kell hozzá. -
#38387 vajh miért vannak ilyen sztereotípiák?Sztem tök alaptalanok... -
#38386 Wow, az jó lenne:) ÉN nézegettem neten, de ott sem láttam... pedig próbáltam:)
Nekem nem kell BMW... és most nem akarok "olyan" emberhez csapódni... Meg az olyan emberekkel szemben van az a szereotípia, h biztos csak a pénzéért vagy vele...
Inkább meg kéne nyerni valahogy a lottót.... -
#38385 hát a Slovackoból inkább szlovák ligára tippelnék :)
ha nyer a Sevilla, akkor nekem is bejön egy kombó (1000-ből 2600 HUF) -
#38384 Az nemjó:( -
#38383 jaja, vmi orosz?! liga asszem, vagy fogalmam sincs, de jó odds-ot adott és ha bejön akkor egy 3as kombi bejön akkor nyerek bruttó 660Ft-ot, ami nettó 400HUF lenne és akkor már kb. lenne 3500Ft-om, ami 2500ból indult
Kocsi? Van megoldás...olyan emberhez kell csapódnod aki megadja ezt és akkor még BMW-t is vezethetsz. -
#38382 lopással -
#38381 Ez foci?!
Bocsi, én sem tudok segíteni:)
Nem tudja véletlenül valaki megmondani, hogy hogy tunék egy kocsihoz jutni, amire semmit nem kell költenem, és annyit furikázok vele, amennyit akarok?:P -
#38380 életemben nem hallottam ezekről a csapatokról :D
totó?? -
#38379 nem tudja véletlenül vki h ennek: 1.FC Slovacko - SK DFO Pardubice a meccsnek a végeredménye mennyi lett? Kéne e totóhoz:) -
#38378 Nemnem:D -
#38377 vegyél aztán edd, mást nem tudok rá mondani :) -
#38376 A végtörténete? Inkább a számban lenne a helye:P:D -
#38375 a csokoládé végtörténete, qrva jó videó!!! -
#38374 tüzoltós csávó(k)ra...:) -
#38373 :DDDD -
#38372 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#38371 Ez most mire volt jó?!?! -
#38370 OKé, ne szólj szám, nem fáj fejem... Most úgysem a rendőrökre bukom:P -
#38369 Érdekes videó, zene alá tökéletes -
#38368 ne is folytasd, totál beindulok ilyen történetektől :)
Tegnap a mozdonyon utazott végig a kalauz csajszi, Nyékládházától-Budapestig, azt hittem nem birom ki h ne mozduljak rá, úúúristen de jó út volt...sose árt pár kalauzt megismerni :P -
#38367 Dumáltunk picit, azt eljöttem:)... azért soha nem árt pár rendőrt ismerni:) -
#38366 húúúúúha micsoda ismerkedés...:QWERTZUIOPŐÚŰÁÉLKJHGFDSAÍYXCVBNM :) -
#38365 Én azt hittem, "kiszedem" a kocsiból és szétütöm a fejét:D:D:D
De legalább megismertem egy motorosrendőrt:P:D -
#38364 rotfl...tegyél majd a kávéjába egyszer cukor helyett sót -
#38363 Jah, amúgy szép napot!:) Megyek bútortfesteni:) -
#38362 Fuuuu ráz az ideg....
Jövök a Tesconál a körforgalomba, elhúznak előttem bátyámék... mondom: beérem őket. Ja, én azért nem mentem 70nel, de felhívtam őket,h talán 50nel kéne nekik is menni, és két autóval mögöttük vagyok. Erre behajtok a körforgalomba (indexelni nem tudtam, mert telóztam), mondja bátyám: ja, mögötted van a motoros... Mondom biztos, majd letettük.
Hát igen, motorosrendőr volt mögöttem, mondom anyááááááááááááááááád...jövök alagútba 30cal, betartom a korlátokat, erre levillog. Mondom magamba: oké bírság telóért és nem indexelésért... Elkéri az iratokat, odaadom, mikor meglátta a lakcímkártyám:D:D az a fej...:P:D. Majd beszól bátyámnak rádión: "a kurva szád"... Fuuuu én úúúgy megkönnyebbültem:). Picit dumáltunk, aztán jöttem haza. Persze bátyámék is ideértek, engem elkapott az ideg, lerántottam a kuplungról a lábam, és elkezdtem vele ordibálni....
Bazzz még most is kész vagyok... ezt senkinek nem kívánom:D:D
Adjatok tanácsot, hogy bosszúljam meg!!!:D -
#38361 350HUF-ot, 2x:) -
#38360 mennyit? -
#38359 F1RL------->KURVA SZAR!!!OCSMÁNYság!! -
#38358 nyertem bwinen, juhé:)
Na végre pihi, kedden 5:30kor folytatás a vasúton:) -
#38357 fizika sztem nem annyira jó, de majd ki kell próbálni -
#38356 sziasztok
köszi, nincs légkondi a vasúton, vagyis van, ablak lehúzása, azt ámen. Hát eseménydús szolgálat volt, de sebay, na végre pihi keddig. Kedden újra Pest....