F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
The only speedometer is in your head.
T.T.
ups and downs
bünti milyen lett?😊
a másiknak mentális problémái voltak vagy mi fene 😊).mmint Dokicnak 😊.de ha láttad, úgyis elmondta a kommentátor.
ups and downs
Sajnos igaz a bulvár sajtó által már napok óta megszellõztetett hír: Carlo Cudicini távozott a klubtól, s a Tottenham Hotspur keretét erõsíti a továbbiakban.
A klubtól ingyen távozó hálóõr még Vialli alatt került a klubhoz, mint az akkori elsõ számú portás, Ed de Goey cseréje 1999-ben, elõször csak 1 évre kölcsönbe. A kölcsön lejártával azonban a Chelsea megvásárolta az olasz hálóõrt.
2001-ben védett elõször kezdõként az Aston Villa ellen 1-0-ra megnyert mérkõzésen. A következõ három szezonra a klub elsõ számú hálóõrévé vált. A liga legjobb kapusának is megválasztották, ám megsérült.
Közben Abramovics megvásárolta a Chelsea FC-t, s 2004 nyarán a klubhoz került Petr Cech. A pre-season során José Mourinho már a cseh hálóõrt nevezte meg elsõ számú kapusának, s Carlo innentõl csak epizódszerepekhez jutott a gárdában. Sajnos sérülések is gyakran hátráltatták, s nem egyszer épp akkor, mikor a cseh portás is kihagyni kényszerült a meccseket.
Összességében 209 mérkõzésen lépett pályára kezdõként, s 6 alkalommal csereként segítette csapatát.
Hatalmas köszönet neki, hogy évekig koptatta a padot Cech mögött, hiszen fantasztikus kapusról van szó. Sajnos túl jó volt õ cserekapusnak, s az idõ elõrehaladtával be kellett látnia: lassan lépni kell. Hogy döntése hátterében pontosan mi áll, talán sosem tudjuk meg, de valószínû a rendszeres játéklehetõség, valamint hogy Redknapp kifejezetten õt kívánta leigazolni.
További sikeres karriert kívánni nehéz pont a Spurshöz távozó olasznak, mégis: köszönjük Carlo, s további minden jót!
Neeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aj az isten baszná meg...ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj............
T.T.
jó vezetést!
ez aztán a nagy szolgálat...reggel 6:22kor jelentkezés, 7:25kor indul a vonat..fel Szilvásvárad 8:42, 8:55kor indul vissza, 10:12re visszaértünk Putnokra, majd most legköz 13:25kor indulunk, addig hazajöttem kajolni meg az mv is hazament kajálni stb, majd ahogy irtam 13:25kor indulunk tovább és 16:12kor érünk vissza.
Tök jó szolgálat😊
T.T.
Huh, néztem délután ezt a svéd-magyar kézilabda meccs, nagyon kemény volt
T.T.
Na találkoztataok? most jön az h na miért is?😄D
Zsófy, köszönöm a jókivánságot, jó volt úszkálni, most jön a megérdemelt pihi, bár még egy Miskolc-Putnok vasúti táv rám vár, de az már felüdülés😊
T.T.
hajrá dokic
bryan,kiesett ana😞
jóregg😊
Jóregg!😊
Zsófya,szia,légy jó,aludj sokat,és mélyen 😄
puszi
amúgy szeretnék,ha nem nagy gond😄
Azt jelöljétek meg elsõnek,ahova legjobban szeretnétek menni😊 elvégre,ez a sorrend lényege😊)
hát,szerintem én megnézem hogyan avattok szalagot,szóval ott lehet összefutunk,vagy az is lehet hogy nem,elválik 😊
remélem vmikor, legközelebb azért majd lesz egy tali, ahol én is ott leszek😊 szervezünk😊
jót beszélgettünk,kár h nem jöttél zsófya,rég láttalak s hallottam felõled😊
És Veled? milyen volt a tali?😊