44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    rotfl:)
  • antijuve
    miért??most jobb mint újkorában :DD. (najó, kellett hozzá Uri Geller "Múkodj!!"-ja is)
  • Freedom88
    barmold szét nyugodtan, aztán az se fog normálisan müködni :)))
  • Freedom88
    akkor az elsődleges vinyóval van gond...BIOSban nézdd át a dolgokat, lehet h rosszul ismerte fel, h melyik az elsődleges és a másodlagos vinyó
  • antijuve
    sajna más gépen nem nagyon tudom kipróbálni jelenleg, meg max Peetéknél, de nem akarom megkérni hogy barmolják szét a gépet egy ilyen miatt.
  • antijuve
    nem hinném h az lenne.de még nem tudom, most kicsit netezek meg ilyenek :D.kettővel vhogy nem akart beindulni...lehet h vmi áramellátási gondjai vannak?meg igazából a Master HDD-re ír ki vmi hibát...szval nemtom.de most még nem indult újra hálistennek
  • Freedom88
    rendben köszi a tippet, meg lesz vevődve:))

Akkor az a vinyó vmiért hibás, próbáld meg másik gépben vhogy, ott is ugyanezt csinálja e
  • antijuve
    tipp: vegyél meg egy bizonyos Craig Lindfield nevezetű emberkét, ha akarsz egy jó csatárt :).
    Én megszereztem ingyen a hülye Pooltól, azóta már 10 milla fölött van az értéke, és olyan 30 gólt lő szezononként.

végre ismét működőképes a gépem.az egyik vinyó most nincs bedugva, egyelőre örülök h még él a gép :)
  • Freedom88
    Lampard
  • Freedom88
    Véget ért a 4.szezonom a CM-ben az MU-val:)
    Lássuk az eredményeket:

Bajnokság: 3.helyezés, 9 ponttal lemaradva a Tottenham mögött
    League Cup: Elődöntőben kiestem a Newcastle ellen 1-3 ; 2-1es meccsekkel
    FA Cup: Az 5.körben estem ki a Liverpool ellen 1-2 meccs lett
    BL: MEGNYERTEM:)) A döntőben a Real ellen 5-2es meccset vivtam, igaz ez hosszabitásos meccs volt, kitalálható h 2-2 volt 90perc után, aztán szórtam még 3at:)

Player of the Year: C.Ronaldo (M.U)
    Youth Player of the Year: Anderson (M.U.)
    Gólkirály a bajnokságban: Yakubu(Everton) 36 góllal, legjobb játékosom Zlatan lett 18al, ezzel az 5.
    Legnagyobb győzelem: 5-0 Crystal Palace ellen
    Legnagyobb vereség: 2-4 Tottenham ellen
    Leggólgazdagabb meccs: 7-3 Derby ellen
    Legtöbb gólt Henry rúgta a csapatban

Hát következik majd a 2011/2012es szezon...
  • Zsófy
    Sziasztok!

Igen, tudom, de asszem most kihagyom.... :(:(:( Azért köszi:)
  • Freedom88
    halihó
  • antijuve
    hali
  • Freedom88
    jóreggeltet kivánok

Péterfy Bori lesz a ZP-ben asszem ma, csak úgy szólok Zsóf.
  • antijuve
    jóéjt!
  • Freedom88
    na nekem mára ennyi...fáradt vok, elég volt a mai munka. Majd irdd meg Bryan, mi lett a gépeddel...jóccak
  • Freedom88
    hátha áramtalanitottad mielőtt elkezdted baszogatni, akkor csak összeszerelés baja lehet sztem.
    Igen, gondoltam nem érthető :D Lényleg, h ami kijön a tápból vezeték, az folyamtosan legyen kötögetve a hardwerekre.
  • antijuve
    áttettem, de semmi kül.most ezt a soros izét nem értem amit írtál :D.a táp kábeleihez nem nyúltam hozzá.csak ezeket a 80 eres szarságokat húztam ki, 2 db memóriát...

ugye csak az összeszerelés lehet a hiba?nem vmi alaplap gond satöbbi. (mivel működött a szétszerelés előtt...)
  • antijuve
    ahha.mostmár megvan.
  • Freedom88
    tökéletes kép, az a fehér szarság az:)
  • Freedom88
    akkor nincs. Nem mindengyiken van. Mondjuk nekem eddig csak olyan volt amin volt, ezért is mondtam, h tedd át máshova. De ha nincs, nincs:S
  • Tigristank
  • antijuve
    kajakra nem találom :S
  • Freedom88
    negativ.
    Hátulján szokott lenni egy ilyen fekete biszbasz ami rávan húzva a fém szálra. 4 helyre lehet tenni, próbáld átteni máshelyre.
    HDD kábel elrendezésére is figyelj, mert néha ha nem úgy van kötve, akkor szarakodhat, meg a tápkábelre is. Mindig folytatólagosan legyen, sorba legyen kötve a vezetékrendszer és nem kihagyva és akkor ezzel párhuzamosan lesznek kötve a dolgok. Nem tudom mennyire érthető:)
  • antijuve
    első mondat kérdés akar lenni :)
  • antijuve
    az ilyen szép színes zsinórokból áll.
    amúgy igen, úgy hiszem mindent helyenen dugtam vissza.
    a HDD kábellel összekötöttem a két vinyót meg az alaplapot, floppys szart ugyanígy...ja meg a DVD szarságokat is.
  • Freedom88
    biztos h minden úgy lett bekötve ahogy volt? Van hátul, ajj minek is hivják, ilyen kis pöcök a vinyó hátán, JUMP, na eszembe jutott, azt próbáld kivenni, vagy másik helyre áttenni és akkor hátha beindul
  • antijuve
    Nem.semmi nem jön be.BIOS se, semmi.Beindítom a gépet, de a monitor sötét és csak a kis LED-je villog.
  • Freedom88
    áram alatt? Tökééééletes megoldás lenne:P
  • Freedom88
    windows betöltésénél lesz fekete képernyő?

Na nekem mai napra vége a munkának, elértem a korábbi vonatomat. Füzesabonyból 4perc késéssel indultunk, Miskolcra már 5 perccel korábban voltam, igy 20:52 helyett megálltam 20:47kor, 20:48kor meg indult a hazatérő vonat:) Mondjuk az utasok nem biztos h élvezték az utazást, elég metrózás jellegü volt, de kitérdekel. Qrva meleg volt, végig sütött a nap, 3liter folyadékot ittam meg. Csodálkoztam is magamon. Holnap éccaka folytatás.
  • Zsófy
    Gondolom ezt a kérdést nem nekem szántad... Talán egy gyógyító puszi?:D
  • antijuve
    Na, van egy nagy problémám, mely a következő:
    nagyon elegem lett, hogy folyton újraindulgat a gépem, úgyhog úgy döntöttem, hogy kiszedem az egyik vinyót, hogy az-e a baja.A kiszerelés még sikeres volt, de most, h visszatettem mindent, nem akar bejönni semmi.Elindítom, bekapcsolódik, de csak fekete képernyőt hoz be, semmi komolyabb életjel.Mi lehet a gond?Valakinek ötlet? :)
  • Zsófy
    Jesus:D:D:D:D
  • antijuve
    jéézus. :D
  • antijuve
    jesszus milyen reklám :D.
  • Freedom88
    jóregg

rotfl, fejlődik a Fifa:)

Hamarosan nekem is munka 11:08tól, 21:31ig...
  • Jeff Gordon
    még két vicces videót:

esernyő

Gyógyszertár

megyek is melózni,Sziasztok
  • Jeff Gordon
    jóregg

nem gyenge:))
  • Zsófy
    Fuuuuuuuuu... Tömény infó:D

Na, jóccak, lassan alszom...
  • antijuve