44995
F1CHL - Retro
-
#38515 rotfl:) -
#38514 miért??most jobb mint újkorában :DD. (najó, kellett hozzá Uri Geller "Múkodj!!"-ja is) -
#38513 barmold szét nyugodtan, aztán az se fog normálisan müködni :))) -
#38512 akkor az elsődleges vinyóval van gond...BIOSban nézdd át a dolgokat, lehet h rosszul ismerte fel, h melyik az elsődleges és a másodlagos vinyó -
#38511 sajna más gépen nem nagyon tudom kipróbálni jelenleg, meg max Peetéknél, de nem akarom megkérni hogy barmolják szét a gépet egy ilyen miatt. -
#38510 nem hinném h az lenne.de még nem tudom, most kicsit netezek meg ilyenek :D.kettővel vhogy nem akart beindulni...lehet h vmi áramellátási gondjai vannak?meg igazából a Master HDD-re ír ki vmi hibát...szval nemtom.de most még nem indult újra hálistennek -
#38509 rendben köszi a tippet, meg lesz vevődve:))
Akkor az a vinyó vmiért hibás, próbáld meg másik gépben vhogy, ott is ugyanezt csinálja e -
#38508 tipp: vegyél meg egy bizonyos Craig Lindfield nevezetű emberkét, ha akarsz egy jó csatárt :).
Én megszereztem ingyen a hülye Pooltól, azóta már 10 milla fölött van az értéke, és olyan 30 gólt lő szezononként.
végre ismét működőképes a gépem.az egyik vinyó most nincs bedugva, egyelőre örülök h még él a gép :) -
#38507 Lampard -
#38506 Véget ért a 4.szezonom a CM-ben az MU-val:)
Lássuk az eredményeket:
Bajnokság: 3.helyezés, 9 ponttal lemaradva a Tottenham mögött
League Cup: Elődöntőben kiestem a Newcastle ellen 1-3 ; 2-1es meccsekkel
FA Cup: Az 5.körben estem ki a Liverpool ellen 1-2 meccs lett
BL: MEGNYERTEM:)) A döntőben a Real ellen 5-2es meccset vivtam, igaz ez hosszabitásos meccs volt, kitalálható h 2-2 volt 90perc után, aztán szórtam még 3at:)
Player of the Year: C.Ronaldo (M.U)
Youth Player of the Year: Anderson (M.U.)
Gólkirály a bajnokságban: Yakubu(Everton) 36 góllal, legjobb játékosom Zlatan lett 18al, ezzel az 5.
Legnagyobb győzelem: 5-0 Crystal Palace ellen
Legnagyobb vereség: 2-4 Tottenham ellen
Leggólgazdagabb meccs: 7-3 Derby ellen
Legtöbb gólt Henry rúgta a csapatban
Hát következik majd a 2011/2012es szezon... -
#38505 Sziasztok!
Igen, tudom, de asszem most kihagyom.... :(:(:( Azért köszi:) -
#38504 halihó -
#38503 hali -
#38502 jóreggeltet kivánok
Péterfy Bori lesz a ZP-ben asszem ma, csak úgy szólok Zsóf. -
#38501 jóéjt! -
#38500 na nekem mára ennyi...fáradt vok, elég volt a mai munka. Majd irdd meg Bryan, mi lett a gépeddel...jóccak -
#38499 hátha áramtalanitottad mielőtt elkezdted baszogatni, akkor csak összeszerelés baja lehet sztem.
Igen, gondoltam nem érthető :D Lényleg, h ami kijön a tápból vezeték, az folyamtosan legyen kötögetve a hardwerekre. -
#38498 áttettem, de semmi kül.most ezt a soros izét nem értem amit írtál :D.a táp kábeleihez nem nyúltam hozzá.csak ezeket a 80 eres szarságokat húztam ki, 2 db memóriát...
ugye csak az összeszerelés lehet a hiba?nem vmi alaplap gond satöbbi. (mivel működött a szétszerelés előtt...) -
#38497 ahha.mostmár megvan. -
#38496 tökéletes kép, az a fehér szarság az:) -
#38495 akkor nincs. Nem mindengyiken van. Mondjuk nekem eddig csak olyan volt amin volt, ezért is mondtam, h tedd át máshova. De ha nincs, nincs:S -
#38494 -
#38493 kajakra nem találom :S -
#38492 negativ.
Hátulján szokott lenni egy ilyen fekete biszbasz ami rávan húzva a fém szálra. 4 helyre lehet tenni, próbáld átteni máshelyre.
HDD kábel elrendezésére is figyelj, mert néha ha nem úgy van kötve, akkor szarakodhat, meg a tápkábelre is. Mindig folytatólagosan legyen, sorba legyen kötve a vezetékrendszer és nem kihagyva és akkor ezzel párhuzamosan lesznek kötve a dolgok. Nem tudom mennyire érthető:)
-
#38491 első mondat kérdés akar lenni :) -
#38490 az ilyen szép színes zsinórokból áll.
amúgy igen, úgy hiszem mindent helyenen dugtam vissza.
a HDD kábellel összekötöttem a két vinyót meg az alaplapot, floppys szart ugyanígy...ja meg a DVD szarságokat is. -
#38489 biztos h minden úgy lett bekötve ahogy volt? Van hátul, ajj minek is hivják, ilyen kis pöcök a vinyó hátán, JUMP, na eszembe jutott, azt próbáld kivenni, vagy másik helyre áttenni és akkor hátha beindul -
#38488 Nem.semmi nem jön be.BIOS se, semmi.Beindítom a gépet, de a monitor sötét és csak a kis LED-je villog. -
#38487 áram alatt? Tökééééletes megoldás lenne:P -
#38486 windows betöltésénél lesz fekete képernyő?
Na nekem mai napra vége a munkának, elértem a korábbi vonatomat. Füzesabonyból 4perc késéssel indultunk, Miskolcra már 5 perccel korábban voltam, igy 20:52 helyett megálltam 20:47kor, 20:48kor meg indult a hazatérő vonat:) Mondjuk az utasok nem biztos h élvezték az utazást, elég metrózás jellegü volt, de kitérdekel. Qrva meleg volt, végig sütött a nap, 3liter folyadékot ittam meg. Csodálkoztam is magamon. Holnap éccaka folytatás. -
#38485 Gondolom ezt a kérdést nem nekem szántad... Talán egy gyógyító puszi?:D -
#38484 Na, van egy nagy problémám, mely a következő:
nagyon elegem lett, hogy folyton újraindulgat a gépem, úgyhog úgy döntöttem, hogy kiszedem az egyik vinyót, hogy az-e a baja.A kiszerelés még sikeres volt, de most, h visszatettem mindent, nem akar bejönni semmi.Elindítom, bekapcsolódik, de csak fekete képernyőt hoz be, semmi komolyabb életjel.Mi lehet a gond?Valakinek ötlet? :) -
#38483 Jesus:D:D:D:D -
#38482 jéézus. :D -
#38481 jesszus milyen reklám :D. -
#38480 jóregg
rotfl, fejlődik a Fifa:)
Hamarosan nekem is munka 11:08tól, 21:31ig... -
#38479 még két vicces videót:
esernyő
Gyógyszertár
megyek is melózni,Sziasztok -
#38478 jóregg
nem gyenge:)) -