F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsófy
Jajj, vazze kiakasztó ez a magyar eü:S... Ma az volt, h 7tõl rendel a dokim (odamentem 6:30ra, majd vártam !!!7:50ig!!! míg beengedtek a fûtött elõtérbe, addig az utcán álltunk<--így ne fázz meg jobban), aztán 9re jött a doki (a helyettes, mert az enyém szabin van, de persze ez is csak a váróban volt kiirva, amit 7:50kor nyitottak ki)l, majd fogadott... Következõ a szitu: elmondom panaszaim, h hurutosan köhögök, meg aludni nem tudtam, erre õ: hát igen, gennyes a torka, ha mázlia van, ma meg holnap kitombolja magát a betegség esetleg belázasodik, ha nem, akkor talán szombatra (mindezt azok után, h mondtam, h szombaton van a szalagavatóm)... Tehát hazajöttem egy igazolással, és azzal, h szedjek kalciumot, meg tantum verdét... Qrvajó:S:S

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Jeff Gordon
vagyok persze😊

ezt a sz*r rendszert...

The only speedometer is in your head.

antijuve
kis huncut 😄.akkor msn-en vagy?

ups and downs

Jeff Gordon
jaja,megkért😊

antijuve
ja te Gabiét csinálod?😄
hajrá

ups and downs

antijuve
kösz... 😊

ups and downs

Jeff Gordon
akkor nézzünk egy pázmányos tárgyfelvételt,bryan,sok sikert hozzá😊

Zsófy

Freedom88
Freedom88
akkor is...Cudicini egybenõtt a Chelseavel...akár védett akár nem. Most h fog kinézni a Tottenhamban? áhh..faszom ez is...

T.T.

antijuve
szar.2-es.nem tudom miért 😊).btk-t elmondtam neki, meg minden mást ami a jegyzetben volt 😊.többet nem tudok tenni 😄.össze-vissza kérdezgetett bele, de gõzöm sincs hogy miért, mikor ugyanazt akartam elmondani.30-án megyek javítani belõle.

ups and downs

antijuve
legalább véd majd.remélhetõleg.

ups and downs

Jeff Gordon
hát az úgy volt,hogy egy idõben némára vettem,mert közben próbáltam polgári perrendtartást is tanulni,de ez nagyon szörnyû..

bünti milyen lett?😊

antijuve
jah, tom h kiesett.láttam...szörnyû volt...

a másiknak mentális problémái voltak vagy mi fene 😊).mmint Dokicnak 😊.de ha láttad, úgyis elmondta a kommentátor.

ups and downs

Freedom88
Szomorú hír: Cudicini távozott

Sajnos igaz a bulvár sajtó által már napok óta megszellõztetett hír: Carlo Cudicini távozott a klubtól, s a Tottenham Hotspur keretét erõsíti a továbbiakban.

A klubtól ingyen távozó hálóõr még Vialli alatt került a klubhoz, mint az akkori elsõ számú portás, Ed de Goey cseréje 1999-ben, elõször csak 1 évre kölcsönbe. A kölcsön lejártával azonban a Chelsea megvásárolta az olasz hálóõrt.

2001-ben védett elõször kezdõként az Aston Villa ellen 1-0-ra megnyert mérkõzésen. A következõ három szezonra a klub elsõ számú hálóõrévé vált. A liga legjobb kapusának is megválasztották, ám megsérült.

Közben Abramovics megvásárolta a Chelsea FC-t, s 2004 nyarán a klubhoz került Petr Cech. A pre-season során José Mourinho már a cseh hálóõrt nevezte meg elsõ számú kapusának, s Carlo innentõl csak epizódszerepekhez jutott a gárdában. Sajnos sérülések is gyakran hátráltatták, s nem egyszer épp akkor, mikor a cseh portás is kihagyni kényszerült a meccseket.

Összességében 209 mérkõzésen lépett pályára kezdõként, s 6 alkalommal csereként segítette csapatát.

Hatalmas köszönet neki, hogy évekig koptatta a padot Cech mögött, hiszen fantasztikus kapusról van szó. Sajnos túl jó volt õ cserekapusnak, s az idõ elõrehaladtával be kellett látnia: lassan lépni kell. Hogy döntése hátterében pontosan mi áll, talán sosem tudjuk meg, de valószínû a rendszeres játéklehetõség, valamint hogy Redknapp kifejezetten õt kívánta leigazolni.

További sikeres karriert kívánni nehéz pont a Spurshöz távozó olasznak, mégis: köszönjük Carlo, s további minden jót!

Neeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aj az isten baszná meg...ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj............

T.T.

Freedom88
szabadnapos õ😊
én megyek fel Miskolcra a fõnöknél jelentkezésem van a február miatt.

T.T.

Jeff Gordon
legfõképpen kellemesen hangzik,fõleg,ha holnapi napon szabadnapos az mv meg te is😊

jó vezetést!

Freedom88
jóreggelt

ez aztán a nagy szolgálat...reggel 6:22kor jelentkezés, 7:25kor indul a vonat..fel Szilvásvárad 8:42, 8:55kor indul vissza, 10:12re visszaértünk Putnokra, majd most legköz 13:25kor indulunk, addig hazajöttem kajolni meg az mv is hazament kajálni stb, majd ahogy irtam 13:25kor indulunk tovább és 16:12kor érünk vissza.
Tök jó szolgálat😊

T.T.

Zsófy
Jóccak😊

Zsófy
Én is drukkolok Neked, de én már a maihoz😊

Freedom88
go bryan go

T.T.

Jeff Gordon
Bryan,sok sikert a holnapi kettõhöz😊

Freedom88
ja, jó társaságban jó az úszás😊)

Huh, néztem délután ezt a svéd-magyar kézilabda meccs, nagyon kemény volt

T.T.

Zsófy
Az fasza, ha jó volt😄😊

Jeff Gordon
szerencsére kiesett az orosz.. nagyon jó kis meccs volt,plusz ez a dokic leányzó is elég helyes ám bryanos😊 csak tudnám,hol volt eddig 😄

Freedom88
Petey, ha jössz mindenképp beszélünk mert én is megyek, vagyis akkor mehetünk együtt, aztán ha gondolod mehetünk tovább a partyra.

Na találkoztataok? most jön az h na miért is?😄D

Zsófy, köszönöm a jókivánságot, jó volt úszkálni, most jön a megérdemelt pihi, bár még egy Miskolc-Putnok vasúti táv rám vár, de az már felüdülés😊

T.T.

Engösz
Ekkora egy szar vasárnapot...
Jóccak

Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)

Jeff Gordon
áá,ez az orosz tank nyomul elõre.. :S
hajrá dokic
bryan,kiesett ana😞

jóregg😊

Zsófy
Freecskéjéknek kellemes úszkálást😊

Jóregg!😊

Zsófy
Csak Engösz meg Peet taliltak😄

Zsófy
miért lenne gond? Tök jó lesz😄

Zsófy
Miért lenne gond?😄 Tök jó lesz😄

Zsófy
ÁÁÁ értem😊 csakmert nekem hirtelen Engösz SMSébõl úgy jött le, h te is azt mondtad, h szivatós😄

antijuve
volt tali?tök jóóóóóóóó!! 😊

ups and downs

Jeff Gordon
részemrõl jó éjszakát!
Zsófya,szia,légy jó,aludj sokat,és mélyen 😄
puszi

Jeff Gordon
hát,öö,egyenlõre attól függ,mármint a két hátralévõ kötelezettségemtõl,ha mindkettõ megvan,és nem kell tanulni utsó hétre,akkor igen.Szerdán elválik a dolog😊
amúgy szeretnék,ha nem nagy gond😄

Jeff Gordon
én nekem fogalmam sincs,én csak azt mondtam neki,hogy az ilyeneknek nem érdemes bedõlni,mindenhol szívatnak,aki nem tud.Aki meg tudja,az úgyis át fog menni,néhány nagyon ritka kivételtõl eltekintve,sztem ne ez alapján válasszatok sulit,én szerintem.
Azt jelöljétek meg elsõnek,ahova legjobban szeretnétek menni😊 elvégre,ez a sorrend lényege😊)

Zsófy
amugy ha jól értettem: te is azt mondtad áginak, h a BMEn szivatnak?:S

Zsófy
wow, eljösz teis? dejóó😄

Jeff Gordon
😊))
hát,szerintem én megnézem hogyan avattok szalagot,szóval ott lehet összefutunk,vagy az is lehet hogy nem,elválik 😊

Zsófy
igen, du fél 3kor....
remélem vmikor, legközelebb azért majd lesz egy tali, ahol én is ott leszek😊 szervezünk😊

Jeff Gordon
rossz párosítás😊 fél 3? mármint du?😄
jót beszélgettünk,kár h nem jöttél zsófya,rég láttalak s hallottam felõled😊

Zsófy
Unatkozom, és álmos is vok... pedig fél háromkor keltett anyum... Szal nemértem😞 😄
És Veled? milyen volt a tali?😊

Jeff Gordon
elõbb hazaértem ági,mint gondoltam,pont elértem egy villamost központban,remek volt😊) neked még jó utat

Jeff Gordon
Szia Zsófy😊
mi újság veled?😊

Zsófy
Punnyapunnyapunnyapunnyadás....:S

Freedom88
na jóccakát lassancskán, 4:20kor nekem ébresztõ

T.T.

antijuve
hát najó, akkor muszáj megosztani 😄

ups and downs

Freedom88
hopp...9.ek vagyunk😊

T.T.

Jeff Gordon
T/2 volt,amiben én nem vagyok benne értelemszerûen,mivel én vagyok a nyilatkozó.valóban,nem velem😊