F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem már rég Winston Pur Chillem volt, amikor te még jöttél a másfél kilós Jan Cluade Van-okkal 😄D
ups and downs
-az egyetem honlapja
-a kar honlapja
-a neptun
-és a hallgatói oldal
közül egyik se... hát minek is,kérdem én? nem kellenek ezek😊)
The only speedometer is in your head.
többször is break hátrányba kerültem a neptunnal,de a következõ kísérletnél mindig sikerült visszajönni,de sajnos a harmadiknál már nem.😊)
kidobott,és már nem enged vissza,pedig még egy tárgyat kéne felvenni
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Többieknek jóccak!😊
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
- a google utan
-----------------------------------------
nabazdmeg vista magára talált kiír ilyent, hogy : "A Windows tûzfal biztonsági okokból letiltotta a köetkezõ alkalmazás futását: Windows tûzfal."
T.T.
Meg te is Zsó, bár asszem neked nem kell ehhez buzdítás.
ups and downs
Nagy grt mindenkinek a sikeres vizsgákhoz! Nogyon jók vtok! Jövõ héten nekünk is hajrá lesz, meg azután is. Bár tudjuk, az egy viszgaidõszakhoz képest semmi. De épp elég lesz. 😊
Tök jó volt a mai fotózás, jól éreztem magam! Remélem ez holnap is így lesz a szalagavatón....Bár sok kedvem nincs az egészhez :S.
Szép estét mindenkinek! pusz
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
De akkor te most mit csinálsz?😄
én is négyest.
nem tételhúzás volt,tanár kérdezett,4 tételbõl:
8. Testi sértés
9. Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés
15. Rágalmazás, becsületsértés, kegyeletsértés; a valóság bizonyítása
24. Jármûvezetés ittas vagy bódult állapotban; a jármûvezetés tiltott átengedése
ezek közül egyet nem tudtam: a valóság bizonyítása.De fogalmam nem volt róla,szinte semmi,így oda csak mondtam valamit,aztán tanár elmagyarázta,hogy nem,nem az 😄
nálunk senki nem bukott,és azt hiszem hármasnál rosszabb se volt😊
Zsó: írd németül, abban jó vagy, és még Free se tud akkor kötözködni mert nem érti 😄
ja Free: a kötöZködés-t így írjuk szerintem 😄D
ups and downs
grat Peti, hanyast kaptál?én hármast 😄.Szándékosságot húztam.. :S.Nem szerettem..de a tanár korrekt volt abszolút.A vicc csak az, hogy pont Pásztorka Tamás felelt elõttem és õ azt húzta amit én múltkor, ugyanazt elmondta kábé (ja neki hagyták) a tanár feltett még neki egy kurva könnyû kérdést (diszpizíció fajtái...) és négyest kapott...én meg kettest...rohadt vén ribanc :@
ups and downs
nagyon rendes ez a tanár😊 bárcsak mindegyik ilyen lenne😊
Egyébként javitom, de I'm happy, because tud fogadnia fordrászom...
A but az "de", a because az meg "mert"
Amit irtál az azt jelenti h boldog vagyok, de tud fogadni😊)))
Na ennyi a mai kötöszködésbõl😄
T.T.
Jóreggelt!
I1m happy, but tud fogadni a fodrászom holnap délben😊😊😊