44995
F1CHL - Retro
-
#38635 akkor nem volt győztes a döntőben? két vesztes?! azt h csinálták?:)) -
#38634 re
tanulás egy része meg is volt,délután jöhet a kövi
azt hiszem a női tenisz mezőnyben új kedvenceket találtam,sajnos tegnap mindketten kikaptak a döntőben. -
#38633 jóreggelt!
Milyen változásokat inditok el egy cikk alapján az emberekben, rotfl:) Na akkor majd bevállalom a bahraint is, elvileg a futamot látom, nem dolgozok.
Gordon24: Nem kevés pénz, de sajna tudom, h a bicikli árak is qrvára fel mentek
Peet: Jó munkát, én északára megyek, aztán megint 2 nap szünet:) Majd körIC:SSSSS
Bryan: 2.beszélgetés szakad meg azután h kajálsz:)))) -
#38632 Köszi!:D
Hát nem Peet.. Nekem most kb 380000ft be van , ugy hogy a régi bicóról szedtem le egy csomó alkatrészt hozzá.
Az uj 2009 es ugyan ilyen 690000ft be kerül.. -
#38631 jóreggelt
Bryan,grt a két meccstipphez.Chievo is nyert,így bent maradnak,sajnos a Newcastle nem fog,vagy hát egyre kevesebb az esély..
Petya,tényleg jól néz ki,grt hozzá,gondolom azért egy ilyen nem olcsó:)
Zsófy,sokáig voltál fenn ma is :D jó pihenést reggelre
Free,a cikkedről jut eszembe,most,hogy néztem a 99es döntő (japán) futamot,teljesen más volt,mármint a közvetítés.hihetetlen,de nagyon más,igaz maga a kommentátor is,Knézy Jenő közvetítette.Különbség ég és föld,ha egyszer feltámad az extra,és érdekel titeket,felrakom:)
nekem sajnos go work,Sziasztok -
#38630 UUU nagyon tetszik.... -
#38629 Köszi! Igen:D -
#38628 Huhh, ahogy a nővérem mondaná: "metálkirály" :DD. Nagyon szép, gratula hozzá :) -
#38627 Igen:D Az az... -
#38626 a FREEmountain-on:DD -
#38625 Thx:D Én is imádom és milyen jó vele menni:D Huhh ma is egész nap száguldoztam vele a Szabadsághegyen:D -
#38624 de kirááállly...húh ez király járgány!!! GRTGRT -
#38623 Megmutatom ha érdekel: ő lenne az:
-
#38622 Csatlakozok Norbihoz: Totálisan igazad van... pedig ez szerintem tök jó élmény lenne... -
#38621 true,true,true -
#38620 A fiatalsággal pont ez a baj, hogy sokan csak olyanra költenek, ami nekik kell, aztán ha már valami másért is kéne fizetni, akkor az már nem megy... -
#38619 egy értékü Nokia-t ajánlottak. Hát nem cseréltem el:)
Az volt még a fura, hogy igaz egyedül voltam végig, azt hittem elején szar lesz, de végülis qrva jó volt. Úgyh cool:) -
#38618 Az biztos... -
#38617 ez "jól" hangzik! Azért kicsit másabb, mint az a szalagavató utáni buli. -
#38616 Nem, nem lesz:S épp ezaz.... Páran akarunk, lehet,h mi elmegyünk a többiek meg.... nemtom... -
#38615 lesz bankett? Drasztikus lépések kellenek amikor már érzi az, hogy fejesztt fejsze nyele. -
#38614 Nah, az zsír:) -
#38613 Persze ezen kívül még kaptam nagyon szaftos maileket is, de fuuuu anyummal fogtuk a fejünket, h egyesek mennyire nagyra tartják magukat... aztán még én kértem elnézést, hogy talán olyan hangnemben várnék választ, amilyenben írtam, nem vmi szenyában. Erre megkaptam, h én csak ne degradáljam le, és persze még én kértem elnézést a csajtól.... Fuuu ezt érdemes lenne látni mindenkinek, komolyan. De legalább annyi volt a csajban, h ő is elnézést kért a hangneméért, és legalább ezért becsülöm.... -
#38612 hát ez jó :D.el akarták cserélni a fényképezőt a mobilra?:DD tudnak ám seftelni :D -
#38611 CSak nálunk sokan nem akarnak bankettet, és egy cserepes virág egy pl Trófea meghívással benne van az 5000be. És ezt sokan sokallják, mikor az 100Ft/diák/év.... na mindegy. Arról nem is beszélve, h volt olyan szülő, aki beküldte az 5000et, és a lánya visszakapott 2000et, mert olcsóbb ajándékot találtak ki az osztálytársaim, és a csaj közölte velem e-mailba, h nem fogja még egyszer behozni a pénzt, nem is szándékozik, mert abból fog ajándékot venni anyák napjára.... -
#38610 igen szerencsére az ize megmaradt. Nagyon nagyon finom!:) -
#38609 Jah, tényleg, miket nőket megkülönböztet, h tudjuk merről fúj a szél(persze nem csak ez:)), és nem pisilünk széllel szembe:P:D -
#38608 épp tegnap olvastam a reggeli kávém elfogyasztása mellett ,h az idén a gv miatt, nagyon visszavettek az ajándékokból. Mondjuk egy cserepesvirág vagy vmi ebédre meghivják és cső. -
#38607 Lolller:D:D
Igen, láttam, hű maradtál a márkához:), de a design megújult:P:) Remélem az íz maradt a régi:) -
#38606 aha, vizelj egyszer széllel szembe, rögtön nem akarsz pasi lenni -
#38605 Valamit alkotni kellett, és én voltam ébren, meg a csaj, szal elkezdtünk gányolni... De már picit elegem van a tanári ajándékok körülötti herce-hurcából:S:S -
#38604 Hehe:P igen nagyon jól éreztem magam. Mondjuk ahogy kiszálltam a kocsiból, rögtön elakarták cserélni a fényképezőgépemet egy telefonra, de nem engedtem:) Nyustu Nyustu, aztán viszlát. Nagyon szép hely Nagyvárad, érdemes volt kimenni. Vettem Prigatot:D Nem hagyhattam ki. Úgyhogy tegnap elég hosszú napom volt, mert Putnok-Nyiregyháza-Nagyvárad-Hortobágy-Eger-Putnok távot megtettem. De Oradea szép, szép, szép, csak ezt tudom mondani.
-
#38603 1. Már pár helyről megkaptam, hogy nem vagyok 100%ig nő (de ez miért szimpi a pasiknak?!)
2. Mert tök szeretek barkácsolni:) Tegnap is polcokat szereltem a szekrényembe, élt vasaltam rá, meg múltkor szobátfestettem, bútort csiszoltam és festettem, szombat reggel majdnem elmentem gerendát pakolni meg betonozni. Tök szívesen kipróbálok ilyen "pasis cuccokat":) és tök jó ezeket csinálni:) -
#38602 úúúú, cseles -
#38601 Jah, igen, és irigyellek, h kinn voltál Oradeán.... De remélem jól érezted magad!!! -
#38600 Édes Drága osztálytársam (neki is fel vannak véve a tanárok iwiwen), ő írta ki a tanári ajándékokkal kapcsolatos infókat... én persze segítettem neki összegányolni az üzenőfalat, hogy a tanár - ha estleg olvassa - megunja, és ne nézze tovább... -
#38599 Az. Nem tudom, de nem is akarom elfogadni... De legalább tegnap "relaxáltam" egy jót. -
#38598 Zsófya,miért kéne pasinak lenned?:) -
#38597 rotfl :)) -
#38596 tuti.sztem tejel a Shell neki ezért :D