44995
F1CHL - Retro
  • Jeff Gordon
    jah,akartam is mondani,hogy tegnap a Hubay tér felé sétáltam a 96-os buszhoz a piactól,és láttam,hogy az első törzshelyünknek a park sörözőnek hűlt helye van,lebontották.Egy platz van a helyén,ahol kocsik álltak,úgyhogy oda többet nem tudunk menni sajnos:(
  • Zsófy
    Köszi a drukkot:)
  • antijuve

nagyon jó ez a meccs!!!!
  • Jeff Gordon
    hajrá zsófy! aludj jól:)

jó éjt részemről is
  • Zsófy
    Na, én megyek, bepuszilom a narancsos zöld teám, átfutok pár német izét, és alszom... Holnap 8-12ig tessenek drukkolni!:)

Szép álmokat mindenkinek!:)
  • antijuve
    akkor jó.
  • Jeff Gordon
    igen persze.meccs után viszont már csak ketten maradtunk,és akkor irány a katica :D végül is kb 4ig ott voltunk,de későn értünk oda,kb fél kettő felé,ötre itthon voltam,és irány az alvás,délután meg egyetem :)
  • Zsófy
    hihi:D:D
  • antijuve
    és jól érezted magad tegnap este?
  • antijuve
    hehe :D
  • Jeff Gordon
    a tegnapi meccs után néhány vicces kép:
    "a Barca nyári igazolása,de már tegnap bemutatták":

köszönet a chelsea topicnak
  • Gatti
    na mára off :D majd re holnap :)
  • Gatti
    azt hittem angolos vagy :D na akkor sok sikert holnapra is :) én alszom vagy 11 ig xD
  • Zsófy
    Ja, főleg emelt szinten:S:S I. ker.... anyum legalább bevisz:)
  • Zsófy
    Én is a legjobbakat remélem:D
  • Gatti
    mondjuk a holnapi német érettségi is izgalmas lesz a sztrájk miatt :P
  • Gatti
    elhiszem :S Hát reméljük neked jól sikerült :)
  • Zsófy
    Azért igaz az, amit a tvben mondtak: egy kettest rohadt könnyű volt összeszedni, az ötösért már nagyon meg kellett dolgozni:S
  • Gatti
    jó vannak benne nehezek is, de többnyire nem vészes :) sztem a mién nehezebb volt annó 2 éve :P
  • Zsófy
    Kezd pl a 16/c-vel... kíváncsi vok, mennyi időbe telik rájönni, mit hogy kell alkalmazni:D
  • Zsófy
    Oké, kérlek, csináld már meg....
  • Gatti
    hát ez a matek érettségi tényleg egyszerű volt :D
  • antijuve
    na, Chelski kiesett.mondtam h 1-1 lesz :)).
    akik azt mondják h a bíró elfújta a meccset...azoknak igazuk van :) :S.
    de így legalább valszínű nem a MU nyer.döntőben sima 3-0 a Barcának.ez a tippem :)
  • antijuve
    O te jó ég
  • Zsófy
    Jah, azt nem tudom, h sikerült, de nem lett olyan rossz, mint a magyar:S:S Ma mondta a tanár, h a szövegértésem nem a legjobb... pedig eddig brillíroztam... Én is éreztem, h az nem lett a legjobb

Na, jóccak:D
  • Zsófy
    :OOOO hogy Te mit tudsz:) Helga írta így, én csak kimásoltam a naplózott beszélgetésekből:D

Egyetemes: Ókori keleti vállások, II. Ipari forradalom (a Fordon keresztül:))
    Rövid: Tatárjárás, Nemzetiségek a dualizmus idején, Magyar társadalom a két VH között
    Hosszú: Rákóczi szabadságharc, Magyar polgári átalakulás, hazai parlamenti választások

Én írtam: parlamenti választások, tatárjárás, II. ipi forr
  • Jeff Gordon
    Zsófy.az nem Szűrösi.hanem Szűrös Mátyás és egyébként okt 23-tól a harmadik Magyar Köztársaság elnöke,egészen 90 májusáig,tulajdonképpen csak megbízott volt,mert az első aki ténylegesen kitöltötte e poszton az öt éves mandátumot Göncz Árpád volt:)
    bocs,nem okoskodni akartam:)

amúgy mik voltak az esszék?:)
    remélem jól sikerült
  • Tigristank
    Kösz!
    Én meg vihetek vagy 10 kg felszerelést, mert valahogy ma mindenki megkért valamire. -.-
  • antijuve
    hát ugye bjog gyak, meg a keddi speckoll :D.
    na, megyek aludni, reggel viszem a könyvet
  • Tigristank
    Grat, mikből? :D
  • antijuve
    srácok, már van két ötösöm!!!már többnél járok, mint a múlt félévben...
    mondjuk akkor egy se volt :)
  • Tigristank
    :)
  • antijuve
    na látod.az már mindjárt más.most jó hogy már nem annyira vágod, 3 éve alig látsz számokat :).
  • Jeff Gordon
    akkor nekem is az volt,így három évvel később,hát,kéne gondolkodnom rendesen,hogy ezt hogy is kéne megcsinálni... :)
  • Zsófy
    Sziasztok!

Matek? Hát reggel elaludtam, volt 15percem, h elkészüljek...
    Ezek után a 45 perc helyett 10 perc alatt megoldottam a rövid részt (és még alvásra is volt időm:D:D)
    A második részt végig dolgoztam, van ami jó, van ami kevésbé:) majd meglátom:D

Ami irritáló: Osztálytársam (túl) jóban van a magyartanárral, és ő már tudja a magyar eredményét... és nem is titkolja.... pfff azért ezt durva... vagy javítsa ki mindenkinek, vagy senkinek (sztem)
  • antijuve
    szia Dranzero!
  • antijuve
    hát pedig a középszint ótvar egyszerű (leglábbis anno az volt nekem :D).már persze ha a középszintről beszélsz.
  • Jeff Gordon
    Zsófy,hogy ment a matek?:)

ezeket a feladatokat látva,ismét rájöttem,miért is leszek jogász és nem mérnök:))
  • DranzerF1
    sziasztok!
    erre tévedtem, aztán gondoltam bepofátlankodott ide egy picit... :P
  • Zsófy
    Fuuuu dettó egyetértek:) De simán kiszedhettem volna a borítékból, csak nyúl voltam hozzá... ha észreveszik:S:S