44995
F1CHL - Retro
-
#39155 jah,akartam is mondani,hogy tegnap a Hubay tér felé sétáltam a 96-os buszhoz a piactól,és láttam,hogy az első törzshelyünknek a park sörözőnek hűlt helye van,lebontották.Egy platz van a helyén,ahol kocsik álltak,úgyhogy oda többet nem tudunk menni sajnos:( -
#39154 Köszi a drukkot:) -
#39153 pá
nagyon jó ez a meccs!!!! -
#39152 hajrá zsófy! aludj jól:)
jó éjt részemről is -
#39151 Na, én megyek, bepuszilom a narancsos zöld teám, átfutok pár német izét, és alszom... Holnap 8-12ig tessenek drukkolni!:)
Szép álmokat mindenkinek!:) -
#39150 akkor jó. -
#39149 igen persze.meccs után viszont már csak ketten maradtunk,és akkor irány a katica :D végül is kb 4ig ott voltunk,de későn értünk oda,kb fél kettő felé,ötre itthon voltam,és irány az alvás,délután meg egyetem :) -
#39148 hihi:D:D -
#39147 és jól érezted magad tegnap este? -
#39146 hehe :D -
#39145 a tegnapi meccs után néhány vicces kép:
"a Barca nyári igazolása,de már tegnap bemutatták":
köszönet a chelsea topicnak -
#39144 na mára off :D majd re holnap :) -
#39143 azt hittem angolos vagy :D na akkor sok sikert holnapra is :) én alszom vagy 11 ig xD -
#39142 Ja, főleg emelt szinten:S:S I. ker.... anyum legalább bevisz:) -
#39141 Én is a legjobbakat remélem:D -
#39140 mondjuk a holnapi német érettségi is izgalmas lesz a sztrájk miatt :P -
#39139 elhiszem :S Hát reméljük neked jól sikerült :) -
#39138 Azért igaz az, amit a tvben mondtak: egy kettest rohadt könnyű volt összeszedni, az ötösért már nagyon meg kellett dolgozni:S -
#39137 jó vannak benne nehezek is, de többnyire nem vészes :) sztem a mién nehezebb volt annó 2 éve :P -
#39136 Kezd pl a 16/c-vel... kíváncsi vok, mennyi időbe telik rájönni, mit hogy kell alkalmazni:D -
#39135 Oké, kérlek, csináld már meg.... -
#39134 hát ez a matek érettségi tényleg egyszerű volt :D -
#39133 na, Chelski kiesett.mondtam h 1-1 lesz :)).
akik azt mondják h a bíró elfújta a meccset...azoknak igazuk van :) :S.
de így legalább valszínű nem a MU nyer.döntőben sima 3-0 a Barcának.ez a tippem :) -
#39132 O te jó ég -
#39131 Jah, azt nem tudom, h sikerült, de nem lett olyan rossz, mint a magyar:S:S Ma mondta a tanár, h a szövegértésem nem a legjobb... pedig eddig brillíroztam... Én is éreztem, h az nem lett a legjobb
Na, jóccak:D -
#39130 :OOOO hogy Te mit tudsz:) Helga írta így, én csak kimásoltam a naplózott beszélgetésekből:D
Egyetemes: Ókori keleti vállások, II. Ipari forradalom (a Fordon keresztül:))
Rövid: Tatárjárás, Nemzetiségek a dualizmus idején, Magyar társadalom a két VH között
Hosszú: Rákóczi szabadságharc, Magyar polgári átalakulás, hazai parlamenti választások
Én írtam: parlamenti választások, tatárjárás, II. ipi forr -
#39129 Zsófy.az nem Szűrösi.hanem Szűrös Mátyás és egyébként okt 23-tól a harmadik Magyar Köztársaság elnöke,egészen 90 májusáig,tulajdonképpen csak megbízott volt,mert az első aki ténylegesen kitöltötte e poszton az öt éves mandátumot Göncz Árpád volt:)
bocs,nem okoskodni akartam:)
amúgy mik voltak az esszék?:)
remélem jól sikerült -
#39128 Kösz!
Én meg vihetek vagy 10 kg felszerelést, mert valahogy ma mindenki megkért valamire. -.- -
#39127 hát ugye bjog gyak, meg a keddi speckoll :D.
na, megyek aludni, reggel viszem a könyvet -
#39126 Grat, mikből? :D -
#39125 srácok, már van két ötösöm!!!már többnél járok, mint a múlt félévben...
mondjuk akkor egy se volt :) -
#39124 :) -
#39123 na látod.az már mindjárt más.most jó hogy már nem annyira vágod, 3 éve alig látsz számokat :). -
#39122 akkor nekem is az volt,így három évvel később,hát,kéne gondolkodnom rendesen,hogy ezt hogy is kéne megcsinálni... :) -
#39121 Sziasztok!
Matek? Hát reggel elaludtam, volt 15percem, h elkészüljek...
Ezek után a 45 perc helyett 10 perc alatt megoldottam a rövid részt (és még alvásra is volt időm:D:D)
A második részt végig dolgoztam, van ami jó, van ami kevésbé:) majd meglátom:D
Ami irritáló: Osztálytársam (túl) jóban van a magyartanárral, és ő már tudja a magyar eredményét... és nem is titkolja.... pfff azért ezt durva... vagy javítsa ki mindenkinek, vagy senkinek (sztem) -
#39120 szia Dranzero! -
#39119 hát pedig a középszint ótvar egyszerű (leglábbis anno az volt nekem :D).már persze ha a középszintről beszélsz. -
#39118 Zsófy,hogy ment a matek?:)
ezeket a feladatokat látva,ismét rájöttem,miért is leszek jogász és nem mérnök:)) -
#39117 sziasztok!
erre tévedtem, aztán gondoltam bepofátlankodott ide egy picit... :P -
#39116 Fuuuu dettó egyetértek:) De simán kiszedhettem volna a borítékból, csak nyúl voltam hozzá... ha észreveszik:S:S