44995
F1CHL - Retro
-
Egy fotóm:) Vagyis fotózni is szeretek.
Hamarosan nyakamba veszem a Budapest-Pécs vasútvonalat, és megyek vezetni rajta! -
-
igen ezt tudtam.:) tök jó lehet:) -
és az a motor: Freedom, Brian és Jeff Gordon:D:D -
igy lényegében mindenröl:D -
Freedom annyira szereti a mozdonyokat, h mozdonyvezetőnek készül. -
ez egy nagyon jó topic. vagyunk 3an:D F1et mindannyian szeretjük, nascart én, mozdonyokat meg Freedom. -
nem honlap, hanem fóruma, de kb. olyan szinten vagyunk h ez lehetne a honlapja is -
Ez egy F1 Liga honlapja, de ami csak szóba jön az idetartozik, lényeg az h valamijen motor hajtsa:) -
egy kérdés! ez a topik miről is szól,mert láttam itt F1-et,NASCAR-t,meg V43-as villanymozdonyt!:D -
Én is arra tippelek. -
megmondjam? kb zéró:D -
Bojkottáljuk a fórumot, ne irjunk a "hivatalosra", Mekkora lenne a forgalma? kiváncsi lennék.. -
10. ok akkor majd teszek be néhányat! :) -
Ja, igen Brian, nekünk ma csak 2 óra volt megtartva, azért voltam ilyen korán otthon.
PÉNTEK FOCI???
Zsófi is jönne, Trenyo is..szóval Ti vagytok hátra. -
Na, Jelen!
Válaszolok is pár dologra. Vagyis Jeff tiz pontjára! És Brian hiszinek nevező dologra is.
Lássuk csak:
1. Nem kell a hiszti
2. Teszel be képeket, ne hidd h reagálnak rá, a videóra se szoktak egyesek reagálni, csak nézik. Ez van.
3. Én nem mondtam h jó a rovat, sztem nem igazán kell, mivel a honlap nem frissül oly sürün, és azokat a hireket, megtalálom a neten könnyedén.
4. Ilyen a gyerek
5. Ilyen a gyerek
6. Sztem se
7. Nekem is.
8. Régi fórum ezerszer jobb volt, mivel ott sokkal többen irtak, pl: Csobi, Karesz, Trenyo. Ők kiestek, mert tudják h szutyi ez a fórum.
9. Gyakorlás fontos.
10. Én igen, de csak egy vagyok.
Lehet reagálni rá
(THX Buttonról a képeket, ilyet szivesen fogadom) -
kár,pedig a vébé legjobb meccse volt eddig -
igy van. egyetértek. bár nem láttam a meccset:S -
jelenleg 10.a topic.huu nagy meccs volt ez a német-lengyel,mindketten jól nyomták,grat a lengyeleknek,de azt hiszem a jobbik csapat nyert. -
jaja. offlunk rendesen:D -
pfff,lehet:D.mi mindent megteszünk hárman:D -
leszünk még elsök is:D -
ok,de megjegyzem:sok dologban igazad van! -
jóó meggondoltam. csak szar kedvem volt és el kellett volna számolnom 11ig mielött leirom az a hsz.t!
sry -
imádom a kék sárgát!:D -
én sajna nem szedem pontokba,de azért elmondom.Nos,abban igazad van hogy télleg nem történt semmi a honlap "kijavításával"kapcsolatban(én is mondtam hogy a pontokat többesszámba kéne tenni:D).Ki baszott le hogy sokat fórumozunk?Ha van ilyen,akkor arra én is kicsit furán nézek.Képek:sztem tök jók,nekem tetszenek,sajnálom,hogy a többiek le se szarják-ez van,a fórum nem túl népszerű,ezzel nem tudunk mit csinálni.a hetes pontodat meg nem értem,mi az hogy ennyi elég volt?miből?ja,és ebből az tűnik ki hogy bevágtad a hisztit,ami nem feltétlenül baj,legfeljebb majd nem kapnak képeket.Tulképpen az mindegy is,csak azt akarom,hogy ne szard le az egészet,versenyestül együtt,mert az azért fun.news rovat:jó,ebben lehet h én is ludas vagyok,én se irogattam oda,de te télleg foglalkoztál vele(:D).a videolinkeket meg nem értem.
A topic jön fel mint a kibaszott higany! -
hoppá:
1. Foci VB 2006
2. Battlefield 2
3. Humoros és aranyos képek, videók
4. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
5. SilkRoad Online
6. Heroes of Might & Magic V.
7. VVFC
8. Partyarcok
9. F1CHL - Retro
10. Football Manager
9.helyen vagyunk:D -
itt van két kép: ezeket neked küldöm Free, hátha nincsen meg!:)
-
-
ilyen volt a jól megérdemelt kupa:
-
bár ezen is sok reklámok vannak:
-
ez igaz. télleg kicsit sok a szponzor rajta, dehát ezvan, attól még tetszik... -
1. nem vágtam be a hiszit.
2. mi a lószarért tegyek be képeket, küldjek hireket, amikor azt alig nézik meg. jó most legutóbb sokan irtatok a képekhez, de azelött még annyi sem volt hogy köszi vagy hogy jók a képek vagy hasonló.(ezt nem rád értem meg free-re általában ti hozzászóltatok)
3. mindenki mondta tök jó ötlet ez a news rovat, na azzal az irammal szarik is rá mindenki.
4. kértem eagtól hogy javitsa ki az elérhetöségeimet, semmi sem történt.
5. irtam javaslatot hogy hogyan lehetne módositani a pilóták menüpontot, hátha jobb lenne. reakció, semmi!!
6. nemhiszem szétesne a liga.
7. mindegy is, asszem ennyi elég volt.
8. nem szeretem ha lebaxnak azért mert sokat forumozok, legalább megy az a szar forum, a régi ugyis jobb volt.
9. gyakorlok csak most nincs idöm... de nyilván ezt te is tudod.
10.arra meg hogy videó linkeket tegyek be meg nem is gondoltam volna, hisz úgyse szedné le senki!!!
asszem ennyi most. -
ez hihetetlen!banoltak a juve topicban.pedig poén hozzászólásaim voltak,de hát....egyébként tök jó!mindenki visszafogja magát a ligával kapcsolatban:"jajj,szétesik a liga"-meg ilyenek.azért versenyekre majd nézz be Jeff!dehát mindegy,annyira nem érdekel.csak akkor lehet h nem kellett volna indulni.egyébként aranyos h mindenki bevágta a hisztit(Free,ezt most nem rád értem),biztos mindenkinek megvan rá a nagyon jó oka.Végülis mindenki azt csinál amit akar,felesleges itt tépnem a számat.A francnak nem lehet itt üzenetet törölni!!!!! -
jah,a reklámok jól néznek ki rajta,eltakarják az egész overállt.Nah mind1-ebben már sose fogunk egyeségre jutni.Jah,nekem is mondd el majd,mér csak a futamokra készülsz!De azokra készülj!!!!Világos????Ha már én is azt teszem:D:D.Free,te hogyhogy otthon vagy tizenkettőkor?Nincs suli?:D-Egyébként juhhé,már csak egy nap,és mindenkinek szépjónapot!(visszásan cseng ez a mondat:D) -
Ma este olyan 23:15 felé leszek, mert 23:00ig billiárdozni megyek -
msnen majd elmondom... -
veszett jól néz ki ez az overál... nekem is kéne egy ilyen.
a legjobb versenyzö:
-
Miért lett ez a döntésed? -
visszafogom minden tevékenységem a ligával kapcsolatban... csak a futamokra fogok készülni a jobb eredményért. minden más ezetúl nem foglalkoztat, se a forum, se a news rovat, se képek se semmi, de ezt majd megirom. jah igen meg azért a vidiket leszedem;)
hát közös találkákról még nemtok semmit, de van egy olyan érzésem hogy nem leszek...