F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
ups and downs
ups and downs
a kérdéseket passzolom, mindenesetre ha a win reinstall elõtt nem csinált ilyeneket, akkor lehet h vmi gebasz volt a feltelepítésnél. (de ez naon halvány tipp).a drivert tényleg próbáld ki
ups and downs
T.T.
két verzió van:
a,bekapcsolom,nem hallgatok folyamatosan zenét,mondjuk kb 15 percig nem,és utána automatikusan elmegy a hang,a wmp azt írja ki,hogy: nem tudja lejátszani a hangfájlt,mert probléma van a hangeszközzel.de 15p-el elõtte még jó volt,és semmi különöset nem csináltam,ha itt hagynám a gépet és lemennék vmiért a közértbe,akkor is ez lenne.
b,esetkör pedig még jobb.egy hosszabb inaktivitás után tulajdonképpen lefagy az asztal.Pl,ha 15 percig nem ülök a gépnél,és utána meg akarok nézni vmit,akkor restartolni kell,mert az asztal nem müködik,se a start menü,se a tálca,sõt a ctrl+alt+del se jön be:S only reset...
most az elsõ állt be,úgyhogy reboot lesz.
másodikkal kapcsolatban videókártya driverre gyanakodom,ám nem biztos,majd meglássuk.
gondoltam megkérdem,hasonló volt-e nektek,de gondolom nem😊
The only speedometer is in your head.
Szia Freecske! Miért kell házidokihoz menned?:S
T.T.
de mondjuk jövõhét péntek v. szombat? akkor már te is túl leszel kettõn,nekem is lesz kis lélegzetvételnyi idõm,vagy akkor nem vagy Pesten?
Hát attól h a filmben szerepel nem biztos h ért is hozzá😊) Nem függ össze a kettõ. Van egy német változata is, de azt még nem találtam meg, az sokkal jobb lett, mondjuk a magyar a német alapján készült. Koppintás rulz
TALENT?!?!?!?!?! JÉZus kalap szar...
Nekünk most lett Fradiban személyvonatunk is Gyõr felé ilyennel, szóval majd viszek a vezénylõnek vmit, úgyis ismerem és akkor meglesz rá tipusom és ezzel rohangálok majd, na persze vizsgázni kell elõtte😊
hát gyere, igyunk meg egy sört vhol...
T.T.
hát ja, elhiszem.a film kicsit tényleg..hát...hát lehetne jobb is 😄.Free, majd csinálj inkább te egy ilyen videót, hátha kapsz pluszpénzt érte 😄
ups and downs
bár a Desiro tetszett benne nagyon,jó kis vonat,igaz sose vezettem,de az még hagyján,nem is ültem rajta 😄 de külsõre nagyon tetszik,de a pálmát ez viszi nálam itthon
jah,és tök jó,hogy a vidiben ezekbõl a tipusokból is a jobbakat mutatják konkrétan az országban alig találni olyat,ami nincs teljesen lepukkanva és összefirkálva,pedig jó kis elõvárosi szerelvény lehetne... de itt mindent tönkretesznek.
amúgy ez fickó látszik nagyon ért hozzá (mondjuk tõlem biztos jobban), ez színész v. tényleg mv?😊)
bocs a hosszú válaszért,unatkozom,és már elég volt az orvosok jogából:S
sok sikert hozzájuk
amúgy szevasz
Sajnos haza kellett jönnöm, nem lehetett bent maradni, vmiért kiadják a szobákat. Fuck! Meg legalább délelõtt meglátogatom a háziorvosom magánrendelésen, ez legalább jól jött...
Kivagyok teljesen....hétfõ vizsga...kedd vizsga
T.T.
bryan,miért kerestél tegnap? bocs h nem vártalak meg,de ma korán keltem munka+tanulás miatt
hoztam mára is egy viccet:
Egy férfi Texasba költözött és vett egy farmertõl egy szamarat 100 dollárért. A farmer megígérte, hogy másnap elviszi hozzá az állatot. Másnap megjelenik a férfi szamár nélkül:
- Elnézést, uram, de megdöglött a szamár.
- Akkor adja vissza a pénzemet! - mondja a vevõ.
- Sajnos már elköltöttem.
- Akkor hozza el hozzám a döglött szamarat!
- Mit akar csinálni vele? - kérdi csodálkozva a farmer.
- Kisorsolom tombolán.
- Dehát ez lehetetlen! Egy döglött állatot kisorsolni?
- Nyugi, nem fogják tudni, hogy döglött.
Eltelik egy hónap, a farmer összetalálkozik a férfival:
- Mi lett végül a döglött szamárral? - kérdezi.
- Eladtam 500 sorsjegyet, darabját 2 dollárért, és nyertem 898 dollárt.
- Senki nem reklamált?
- Csak az az egy ember, aki nyert, de neki visszaadtam a 2 dollárját.
neked sok sikert mára😊