44995
F1CHL - Retro
-
#835 köv hónap eleje. -
#834 Na, folytatom a tegnapi levélnek az adat begyüjtését! -
#833 neked is,mindenkinek!:D -
#832 micsoda?és ez meddig tart? -
#831 Szép jó reggelt! -
#830 szivesen -
#829 hát most sikerült a csellósóknak felbosszantaniuk. belassitották a netet. jah és az adatforgalomszámlálót kikapcsolták. a drágák. UTÁLLOM ÖKET. még egy ilyen szemét munkát nemsokan végeznek.
igy lehet a nagydijt is ki kell hagynom ha laggolni fogok. de remélem nem kerül erre sor...
ezek szemét állatok... -
#828 ezek is nagyon jó képek.thx neked is -
#827 a 4. kép a legviccesebb. jobb oldalt lehet látni hogy Nascar Racing Cup series és két f1es autó finishel :D -
#826 Babo kiesése. majdnem vitte Jeffet is.
Babo kiesése, Brian segitett neki sokat:
Freedom szemszögéböl a többiek:
és végére egy szoros finish: Gab vs Free
-
#825 akkor én is!
néhány kép izelitönek! :D -
#824 jó képek.thx -
#823 3 kép a futamainkról!
-
#822 jó lenne:D -
#821 De tudod milyen fáradtság lesz egy ilyen este után, ahol csomó f*szágot intézek?
LAN, Babo, körlevél, honlap, videó
Hmm, csak 5
Ebből össz-vissz nekem 2vel kellene..talán! Jó esetben a videó elveszi az életem! -
#820 Egy éjszakai zárszó:HALÁL A MUSLICÁKRA!!! -
#819 first position ezúttal nincs meg -
#818 látod?direkt hárították rád ezt a feladatot,mert tudták,hogy te úgyis kibírod ezt,mert szemed előtt az utazás lebeg.
Nem leszek költő. -
#817 byez. mek én is.
-
#816 bye srácok! -
#815 asszem én is mek.fáj a fejem egy picit:D.
813-ra:OK:D -
#814 Pont most kéne összeszedni a társaságot szünet előtt egy kicsit, elmondani hogy akkor mi hány méter, erre csinálom én aki 4 nap múlva már máshol leszek, más időzónában!:) -
#813 Mert Lusta fasz! -
#812 Sztem most megyek én is egyet aludni. Majd beszélünk skacok! Byebye -
#811 mé nem eag foglalkozik ezzel?vagy nemtom,akárki aki BT tag -
#810 byebye -
#809 Csak majd kell erre egy BT ülés, ahol megint nem vagyok az de én teszem fel a kérdéseket!! Kibaszott jó! -
skynet 83 #808 Jó éjt! Léptem reggel 5-kor meló! Üdv. Mindenkinek! -
#807 aha.ezeket télleg tisztázni kell,hamár az elején nem sikerült ez túl jól,akkor a nyáriszünetben:S -
#806 Még sehova, de meglátjuk Ő mit szeretne, ha neki mind1, akkor egy jó pont mert mozgatható személyiség. -
#805 csak Babo-t ne:D -
#804 mé Trenyo hova szeretne menni?:S:S-lehet h még korai ez a kérdés -
#803 Nagyon úgy néz ki h Skynet lesz a csapattársam, de még ez egyáltalán nem biztos -
#802 elvileg igen! De csapattárs az kétséges! -
#801 Te maracc a BARnál? -
#800 A Williams és a Minardi csapat biztosan marad! -
#799 Köszönöm! Elvileg holnap is itthon lesz egész nap! szóval aki fellép arra lecsapok:D -
#798 segítünk terjeszteni:D -
#797 Remélem, ha nem akkor mindenkinek elküldöm igy MSN-nen
-
#796 pff,még mindig nem kaptam meg.de mostmár mind1.sztem reggelre mindenki megkapja