44995
F1CHL - Retro
-
#1315 Jééé!!!! Sok boldogságot nékik... (mondjuk én is láttam már szebb nőt, de igy elsőre nem egy hülye picsának néz ki, hanem egy feleségnek való nőci.) -
#1314 hát semmi.
igazából nagy szar az a totyik. nekem valahogy egyik focis topic se jön be nagyon:S -
#1313 Brühühüüü hát otthagytam a Juve topicot.Azért nem végleg,de most egy kicsit tartózkodok tőlük.Már úgyis elegem van belőlük.szar csapat,szar emberek,szar topic-mi kell még? -
#1312 hát mind1.azért láttam már sokkal jobbat is.persze ki nem.
kösz a felvilágosítást:D -
#1311 de nem is ronda...
hát sztem a jobb oldali:D -
#1310 és ő melyik?:D
annyira nem szép... -
#1309 azonnal:
jeff is rajta van
-
#1308 a feleség vhogy jobban érdekelne. -
#1307 most láttam a nascar topicban hogy Jeff Gordon megnösült, mégpedig szombaton. hát sikerült szépen megünnepelni, ugyanis vasárnap Ö nyert. Innen szeretnék sok boldogságot kivánni neki és feleségének.
minél több gyereket kivánunk:D:D -
#1306 igen elmondhatják hogy mindig ott vannak és mindig üres kézzel távoznak... -
#1305 jéé előkerült!!hurrá!azt hittük "meghaltál az éterben" -
#1304 rendben, akkor msnen megbeszéljük.
egyébként Hungarian Jeff Gordon fan clubbról nemtudok ezt csak ugy mondtam hogy kéne alapitani:) de nemtudok honlapot csinálni:S -
#1303 A rohadt életbe!!Ezek a kurva franciák!sok rohadt bevándorló!!
Spanyolok:hát mindig elmondják hogy milyen jó csapatuk van(ami egyébként igaz is),de szart se érnek.... -
#1302 Ezaz!!!nembaj,a digitális zene kihuz majd a szarból!! -
#1301 Hungarian Jeff Gordon fan clubnak. Ez mi ez? Hogy lehet oda kerülni?
Kösz a bemutatását a többieknek. Akkor mindenkinek üdv.
Vissza kaptam a gépem. ugyhogy meg tudom irni a progit meg az msn is meg tudom adni, csak most(ma) nem holnap megírom privibe neked az msn címem és akkor dumálun. -
#1300 ott. -
#1299 hol? -
#1298 ??mind1. épp körözgettem.nagyon fun:D:D -
#1297 semmit, mert ez egy ns cikkböl van. -
#1296 netszakadás volt.sry. -
#1295 jó akkor ne mondd el:D-nem is érdekel:D
ma is meleg van.és ez nem olyan jó.dehát mind1.ez a nyár. -
#1294 mekkora faszság ez!!!téged kéne elfelejteni öreg!!ilyen ökörséget!mondjuk úgyse nyernek vébét-ez a másik.Éljen az Antijuve FanClub!!:D:D
és mit írtál neki? -
#1293 én nemtom. na mind1. majd megkérdezzük töle.
aprópó ma irtam neki egy SMSt. -
#1292 na ezt a hülyeséget:
jellemzö hogy egy juves találta ki:
"Mindeközben érdekes javaslattal állt elő Maurizio Paniz (Juventus-barát) országgyűlési képviselő, aki kijelentette, világbajnoki győzelem esetén eltekinthetnének a büntetésektől: „Ha megnyernénk a vébét, azt valamiképpen jutalmazni kellene, például azzal, hogy amnesztiát kap mindenki a labdarúgás világában.” -
#1291 hát nem?én ugy tom. -
#1290 jó nembaj, ahogy érzed, én meg nascart szeretem, te meg azt utállod nincs is ezzel baj. -
#1289 free cselzi fan? -
#1288 szedjék csak szét őket,nehogy visszakerüljenek!Mondjuk a Chelszkiről is megvan a véleményem(bocs Free:D) -
#1287 Én szeretem az olasz focit.Egyszerűen szeretem az olasz rangadókat,amiknek egész egyszerüen hihetetlen a hangulatuk.Egy Roma himnuszt meghallgatni egy római rangadón számomra felemelő érzés,pedig nem vagyok Roma-fan. -
#1286 pontosan. -
#1285 és még ez is:
CHELSEA.Újabb klasszist igazol az angol sztárcsapat, a védő a vesztegetési botrányba keveredett Juventust hagyja el. Érdekesség, hogy a londoniak nagyon magas árat fizetnek majd a 32 éves védőért, igaz érkezésével tovább erősödhet a hátsó sor.
Olasz lapértesülés szerint a Chelsea labdarúgója lesz Fabio Cannavaro, a Juventus válogatott védője. Az Il Giornale úgy tudja, a klasszis 15 millió fontért cserél klubot.
Az olasz lap szerint Cannavaro három éves szerződést köt a londoniakkal.
Az Il Giornale hírmagyarázata nem tartalmaz meglepetést, hiszen a hetek óta húzódó vesztegetési botránnyal indokolja a hátvéd csapatváltását. A Juventus szinte bizonyosan súlyos büntetést kap, valószínűleg legalább a második osztályba sorolják, ezért a sztárok többsége távozik.
Fabio Cannavaro két évvel ezelőtt igazolt Torinóba az Internazionalétól.
A Chelsea az elmúlt hetekben már két világsztárt szerzett: a német Michael Ballack a Bayern Münchenből, míg az ukrán Andrij Sevcsenko az AC Milanból igazolt az angol fővárosba. -
#1284 mostmár végre ottvolt:D-akkor ezen is túl vagy. -
#1283 most jöttem meg a suliból-visszavittem feri bának a könyveket. -
#1282 egyébként mit csinálsz? -
#1281 nalátod, én is utállom az juvét és ezzel párhuzamosan az egész olasz focit, kivéve 3klubbot, Inter Chievo és Lazio. remélem az Inter lesz az idei bajnok. nagy szar ez a Juventus, de nem értem miért Bbe sorolnák öket, én egyenesen a Cliga legalsóbb osztályába sorolnám. de tulajdonképpen az olaszok is szégyenkezhetnek hogy van egy ilyen csapatuk, én min 10évre eltiltanám öket a nemzetközi focitól.
a meccseikre meg valóban senkise kiváncsi, és az hogy a Torino népszerübb mint a Juve azon már meg se lepödöm. -
#1280 nagyon helyes. ne is tedd. -
#1279 hja,de ha már egy rossz szócskát is szólsz a szent csapatukra,akkor máris kiátkoznak.Begyöpösödött agyú sok fasz,csak azért mert Juve,már tökéletes-mintha ennek a csapatnak nem lennének hibái.Persze azt várják hogy nyald a Juventus seggét abban a szar topicban-hát én nem fogom. -
#1278 Sok hülye-JUVE JUVE JUVE JUVE!!Jajj,ha elcsalnák az egész világot,akkor se vennék észre,hogy milyen fos csapat.Meccseiken lézeng 15 ezer ember.Az Inter edzőmeccsein vannak ennyien...Persze,Torinoban tudod melyik csapat a népszerűbb!Hát nem a Juve,hanem a Torino.Tele van niggerrel az egész csapat,francia faszokkal és ezzel vannak nagyra.Egy igazán normális játékosuk van:Nedved.Persze azis Lazios volt,de nembaj.Összevásárolnak mindenkit(pölö a Chievotol Legrottaglie-t és fél év után rájönnek,hogy mégse kellett volna megvenni,utána meg már passzolják is tovább,ahelyett h hagyták volna a Chievoban.).Szóval gyűlölöm ezt a csapatot-örülök hogy kiverte őket az Arsenal-bár akkor örültem volna igazán hamár a Bremen ellen kiesnek,persze ottis mákjuk volt,mert szart se ér az egész csapat.Ibrahimovics egy köcsög színészkedő fasz,a többit meg most nem elemzem. -
#1277 én ahogy néztem, egész jól befogadtak:D:D -
#1276 igy van. ezzel teljesen egyetértek. az elmúlt évek sikereit is mostmár tudjuk minek köszönhetik... a bundának és csalásnak....