44995
F1CHL - Retro
-
#1875 Nem tudom pontosan Jeff vidékre ment valahova. Antijuve-ról nem tudok semmit.
Szóval nem tudom hova kéne utánnuk menned. De berugni bárhol betudsz. -
#1874 Hol vannak? Milyen keretek között? Mert ha úgy van berúgni lemgyek én szivesen:) -
#1873 Most csak én vagyok itt. Jeff és antijuve szabin van. De azért irogass csak szolok. -
#1872 Na, azért végig olvasgattam nagy lassan,hát néha nem gyengén szét offoltátok a topicot de sebay élünk tovább könnyedén meg mit tudom én.
Aztán akkor lesz minden jó s rossz. -
#1871 Na hello, majd szépen olvasgatom végig, jelenleg nincs sok erőm rá, de visszatértem, sok szép jóval, majd mesélek, videót készitek
Előre annyit h egy Alfa Romeo 156 1.9 Tdi-vel tologattam a seggem...:P
-
#1870 Akkor itt már elköszönök! Sziasztok!
Norbi! bocs hogy nemirtam sms-t, teljesen elfeljtettem,most vettem észre! sry.
ja igen és jó olvasgatást!:) hát kb olyan jó 500at kell olvasnod majd:)
egyébként van egy új tagunk itt ebben a forumban, majd megismerkedtek. jó srácok vagytok úgyhogy ezzel nem lesz gond úgyhiszem. Brian elöbb jön, én csak júl végefelé leszek.
Petya! neked is szia, és kössz a jókivánságot, meglesz. ööö bocs, de este állandóan azt irta ki nekem az msn, hogy nem tudja elküldeni az üzenetet mert nem vagy elérhetö, egy ideig vártam aztán mentem én is feküdni. nekem még új ezaz msn 8.
akkor majd hazajövök megpróbálom feltenni a nascart újra, aztán mehetünk neten:D, vagy f1ch-val Talladegaban:), na majd kialakul.
hát akkor sziasztok srácok!
Go Williams, and Jeff Gordon!:) -
#1869 Igy biza.. Ugy lenyomta őket mint a szt. -
#1868 tegnap vb döntö volt, de ez kit érdekel?? lényeg hogy Jeff Gordon nyert Chicagoban:) -
#1867 csütörtökön csatlakozok én is... -
#1866 szia Brájen -
#1865 ELMENTEM!!MINDENKINEK ÜDV!!
OLASZORSZÁG TÉNYLEG NEM ÉRDEMELTE MEG,DE SZTEM FRANCIAORSZÁG SEM!IGAZÁBÓL NEM ÉRDEKELT HOGY KI NYERI.A NÉMETEK ÚGYIS JOBBAK MINDKETTŐNÉL.
NAH,PÁ! -
#1864 mostmár muszáj mennie Jeffnek, mert közel a Chase és jelen állás szerint nincs benne... -
#1863 Nem és szerintem nem csak ketten vagyunk ezzel igy. -
#1862 Hát mentünk egy pár órát. Reggel 3-tól 9-ig. Azthittem sose érünk oda. De kár potolt a szép táj. Mondjuk bécsnél kb 30-percet keveregtünk amire rátaláltunk a helyes útra. -
#1861 hát igen. Kensethet valahogy Bristol óta nem nagyon komálom:D, vagy csak én vagyok ezzel igy?:S -
#1860 az már távolság. kocsival kellemes lehet:D -
#1859 Igen ott van tüz közelben csak Kenseth van elötte. És jól megy sokat vezetett nár. -
#1858 Elégé. Mo-tól (BP) 620 km Schladming a falu neve. A9-es autópályán kell menni Lienzenig és onnan még 60 km és ott is van. A hegyecske 1830m magas. -
#1857 de azért remélem Jeff Gordon nyer, ott van a tüz közelében:D -
#1856 huuh, nagyon szép helyen van:) -
#1855 Az alsó rész nem sikerült:
-
#1854 Most is felrakhatom, nem túl izgi a verseny.
Tehát a képek:
A pálya a Kanzelbahn alatt fut végig, ezen a pályán Vb rendeznek.
Az alsó része:
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=14017
Az alsó rész Kanzelbahn-ról:
Felső rész Kanzelbahnról:
Szintén:
Mi és a kocsik:
-
#1853 hát én szivesen megnézem a pályát is ahol mentetek, ha felteszed Nascar után. -
#1852 Rólam sajnos nincs. Mert Amikor jöttünk lefele az akinél a gép volt az is velünk volt. De csináltunk egy pár képet, de igazából csak a pálya meg a hegyek vannak meg képen. Videót csináltak rólam meg mindenkiről, de azt nem tudom felrakni ide. -
#1851 Olaszo bajnok, a formalitásnak eleget teszek, tehát grt.
De akkor is hánynom kell attól amit ezek müveltek, gondolok a bundára és ahogy játszottak, szóval nem ÖK érdemelték volna meg legjobban ez egész biztos...
de már igy alakult úgyhogy ezvan.
annyira nemérdekel, mintahogy az egész foci se nagyon. van egy-két csapat válogatott és klubszinten akiket szeretek, de ennyi. na mind1.
azért azt nagyon remélem hogy ettöl függetlenül a juve NEM ussza meg a büntetést... -
#1850 :)
grat a sikeres eredményhez. Kép készült rólad amikor lejöttél? -
#1849 Nagyon kemény volt ez az osztrák vb pálya. 1850 m magasból indul és 4,5km hosszú. A kezem ugy elfáradt a fékezéstől hogy alig birtam kinyujtani lent. Nagyon kemény. De lejöttem rajta és egyben maradtam. Szerintem jövőhét végen megyünk Pozsonyba ott is kipróbáljuk az ottani pályákat. (de ez még képlékeny). -
#1848 szia:) -
#1847 Visszatértem. -
#1846 Úgy versenyeznék egyet!:D:D:D:D
Basszus,hogy lehet elcseszni ennyire a döntő párosítását.Legalább a spanyolok,vagy az argentínok lennének ott-hamár a németek nem:(.
FASTER HARDER SCOOTER!! -
#1845 na akkor lenne igazán forradalmi a hangulat:D -
#1844 :D:D:D
LOL
ezt a juve topicba kéne betenni:D
mekorát néznének:D -
#1843 Fociban a hitvallásom:
már régen volt kép naaa:D -
#1842 minimum ketten vagyunk -
#1841 az biztos. hát nekem nagyon nem tetszik! -
#1840 helyette csúnyább:D -
#1839 hja. -
#1838 Hát nem:D-de azért tippnek jó volt:D -
#1837 Deutschland Deutscland Überalles!!!
Világbajnok csapat!! -
#1836 nah, megjöttem!:) elég jól lehetett haladni...