44995
F1CHL - Retro
-
#1995 néém:D:D-van busznál is:D.azért ne ölj meg.most ne.nem akarok meghalni.majd máskor.különben sem érek még rá.
Pá Free -
#1994 :D:D:D:D -
#1993 mondjuk:D:D
wir möchten etwas geleihen:D -
#1992 IC csak vasútnál van!! Ha valaki buszt használ
Most away, majd ha tudok lassan irkálok!
-
#1991 aztelhiszem -
#1990 és micsodát?:S
menjek fel msnre? -
#1989 szeretek másoknak örömet okozni.ja,majd vmit akarok neked mondani.ill Andi,najó én,de az ő ötlete volt:D-szóval érted...nem?nembaj.énse -
#1988 Freedom örülni fog ennek azthiszem:D:D:D -
#1987 jájájá,kedves kollegina -
#1986 egész jók ezek az Intercity buszjáratok:D:D-tök kevesen vannak:D:D
Jobb mint a VONAT!a Bzmot-nál:D:D -
#1985 zupersite:D -
#1984 nem, nekem is:) -
#1983 csak nekem baszakodik ez a ligahonlap??? -
#1982 akkor szép csendben aláz,mert eddig nem vettük észre:D -
#1981 én freevel értek egyet:D
jegy még van:Dha jól tom,de mindegy is:D -
#1980 Mibe fogadjunk??????? -
#1979 remélem nem, az eléggé hogyismondjam gerinctelenség lenne... -
#1978 Hát hello!
Mi is ki akartunk menni a meccsre, de már nem hiszem h van jegy.
Azért nem megyek mert Button nem lesz ott, pedig Ő alázna mindenkit mint a versenypályán:))
Jeff ne olvass női lapokat:DDDD
Babo egy köcsög!:) Jön Ő még vissza... -
#1977 ja,Jeff:szép dolog ilyen ujságokat olvasni.én főleg azon lepődök meg,hogy csillagászati összegeket kérnek el egy-egy ruhadarabért.Zum Beispiel:29 ropi egy nyomorult bikini -
#1976 hát fújj.jesszusom!!!ahogy tanult lengyel kollégám mondaná:"Coza u pade!!"
Egyébként helló!megint megjöttem,nem hiányoztam senkinek,úgyhogy tök jó!
Este megyünk az F1es meccsre a nővéremmel,kiv leszek rá.Rem Schuminak azért megengedik h találkozzon velem:D
Babo egy kecsög,vhogy nem siratom,de mind1:D:D.A kibaszott telcesek még mindig nem rakták fel az eredményt,hogy halnának éhen.
Röviden,tömören,lényegkiemelően,célratörően ennyi! -
#1975 Következő videóra olyan előkészületek vannak, h nyaljátok majd ujjaitokat:D -
#1974 tyü -
#1973 ha érdekel valakit akkor a film promoter plakátja:
sztem Dolph Lundgren jobb lett volna erre a szerepre:D:D:D:D, de az biztos hogy furán állna rajta egy ilyen overál:
-
#1972 hát igen, az biztos hogy kicsit rossz a story, de lényeg hogy NASCAROs film, kiváncsi leszek erre a Will Ferrel féle Talladega Nights: Ballad of Ricky Bobby filmre... annyira rossz nem lehet, mint a Lindsay Lohan féle:D de abba legalább játszik Jeff Gordon:)
a nöi föszereplö ua. lesz mint a koponyákban. -
#1971 Azt láttam már ez elött is. Jó film csak atörténettel van bajom... Jó és a rossz harca a NASCAR pályán... -
#1970 elhiszem, jó is az a NASCAR topic:D kéne egy össznépi találkát szervezni, csak vannak vidékiek is igy nehezen kivitelezhetö...
Télleg a Mint a Villám film hogy tetszett?? -
#1969 Ja az biztos jok azok agépek.. De tök jó arc Chevy meg Dougie. Tök jól elvoltunk... -
#1968 Azt nem tudom minek ir be ilyeneket aztán csodálkozik ha leorditják a fejét. -
#1967 igen azokat láttam:) elég mutatósak, bár a Gordon-Johnson páros jobban tetszik:)
de ez a Jas gyerek???? gondolom láttad te is a topicba, ill irtál te is neki egy kedveset:D -
#1966 Ja lent voltam szekszárdon és össze futotunk ott volt dougie is meg Cheby-g vittem neki két makettet amit berakott a NASCAR topikba. -
#1965 noproblem, nevolt akkor térerö amikor irtad aztán 4kor volt egy kicsi és rögtön megérkezett az sms.ed, de nincs gond:D -
#1964 hát nagyon remélem, bár rengeteg melóm lesz benne.
köszi szépen.
halloom találkoztál Chevy G-vel is:) -
#1963 Upsz... bocsiii. a Versenyek után egyből megirtam ne felejtsem el megigertem aztán azért -
#1962 akkor jó, ezek szerint nálad a rövid hajú nök vannak elönyösebb helyzetben? -
#1961 Ja igen azt láttam felvettek.. Gratula... Akkor azért csak lesz ebből valami.. -
#1960 azért irtam hogy "jobb rlz":D
ööö, smseket is igen, köszi, bár második hajnali 4kor jött meg és ébresztett fel, mert versenyautó smshang van beállitva:D megnéztem és jobb kedvem lett:D aztán aludtam tovább... -
#1959 NEEEM!!! CSAK IGY JÓ!!! -
#1958 majd szeptembertöl kezdödik meló ezerrel, az egyetemen:) augusztusba még lesz egy gólyatábor is ahol készülni fog csomo kép, majd néhányat megosztok a retro topic népes táborával:) -
#1957 Email?? mi nem tok róla.. -
#1956 azt el is hiszem:)
szerinted hosszúhaj nem állna neki jobban?:S (bocs hogy ilyet kérdek, ne válaszolj ha nem akarsz)