44995
F1CHL - Retro
-
#3555 Itt az volt a probléma, hogy márciusban még úgy nézett ki találtunk egy támogatót, de időközben kilépett szépen és nem volt ki fizesse.
Ezért kell most nekünk.
Ha nem lenne igy megoldva akkor kb. 1500ft/fő/hónap -
#3554 Ja akkor oké.. -
#3553 Csapattársa mondta,hogy kívülről télleg vadállatnak látszik,pedig nem az,csak nagyon akarja a sikert -
#3552 igen, mivel én is szóltam neki -
#3551 jó,festésre nem mondok semmit.Szerverbérlés:ezt már mondtam párszor.Márciusban még szó sem volt perkálásról.Ne érts félre,3500 Ft nem sok.De ha te nem lennél akkor ezek szerint több lenne.De milyen már az,hogy egyszercsak meggondolom magam vagy mi a fasz,és akkor már kell fizetni???? -
#3550 Semmi gond csak kicsit meglepődtem azon amit irtál..
Egyébként Brain adta meg az msn cimed azthittem tudsz róla. -
#3549 ááá, dehogyis.
Tavaly, nem tudott melyik csapattársa rúgott egy öngólt, majdnem megverte -
#3548 4. Sose jó! Már 8 hónapja együtt vagyunk ez a 2. veszekedésünk. Mondjuk nem is mondhatom annak, mert egyikünk se emelte fel a hangját, csak nem egyezett nagyon a véleményünk.
1. HÁT LOL AZ A KÜLYÖK!
3. Legalább elért a Parádére, ez a jó benne.... -
#3547 én meg téged:D:D-franc:@
Agresszor?Hát nemtom,sztem nem annyira -
#3546 2. Mert ha nem lennék akkor a szerver bérlés jelenleg keményen perkálnánk. Igy nem. Mind1, majd megoldom valahogy. Jelenleg 2 autó festését csinálom csak. -
#3545 1.hát az télleg idegesítő:D
2.miért muszáj?
3.sztem is
4.nemtom min vesztetek össze,de néhányszor megeshet -
#3544 ok, rendben, megnézzük h nem fogom elfelejteni:D -
#3543 Agresszor csávó! -
#3542 ok, kár, pedig kiszemeltelek!:DDDDD -
#3541 bakizik.hát de nem kevéssé:D.Nekem Kahn a kedvenc kapusom:D- -
#3540 3. az bőven elég
1. SOK BABO MIATT
2. de muszály
4. nem kellett volna -
#3539 Tehát kezdem:
Gordon 24= Galambos Péter.
Jeff Gordon alias Barta Péter a NASCAR forumba szokott irogatni ott haverkodtunk össze az igazi Jeff Gordon miatt.
Majd egy szép napon kellet neki a NASCAR 2003-as Játék ezt én átirtam neki ő meg két filmet.
És amikor találkoztunk akkor mondta hogy van ez a topik és ez a játékos liga igy kerültem ide...
Ui: Nem vagyok homi igy Juve (Brain) Jeff (Péter) tabu számomra igy te is... -
#3538 1.hmmmm
2.nem foglalkozz vele
3.hát igen,elhiszem
4.van ilyen
5.......... -
#3537 Tavaly is igen, de már akkor is nagyon szerettem a csapatot, sőt amikor még csak Cudicini védett ott, akkor nagyon megszerettem a csapatot.
Cudicini az a tipikus bravúr kapus. Néha bakizik akkorát h jaj, aztán legtöbbször olyanokat fog, h leesik az állam -
#3536 Cech és Cudicini...ő a kettő legjobb kapus -
#3535 Cech?És Cudicini?az nem jó,mert tavaly is ők voltak.hu kit is igazoltak????!!! -
#3534 Hát mondjuk ezer meg egyszáz felől basztatnak a liga felől, akkor vagyok más ligában is ott is agyalnak, akkor nem alszok normálisan, kisiklik a vonat amelyiken Zsófi utazik, Zsófival összevesztünk tegnap este majd egy nagy sz*xxel kibékültünk:) -
#3533 csak a Chelsea!
Mindkét kedvenc kapusom véd most ott -
#3532 mé?mit csinálsz jelenleg? -
#3531 de az utolsóban sem lesznek ott.Mondjuk három szar "kedvenc" csapat közül választhatok:Chelszki,Mankeszter,Arsenal...hát marha jó. -
#3530 Majd még lehet, ha igy folytatom akkor könnyedén -
#3529 persze. -
#3528 ahjhha -
#3527 Nem az első körben kell az élre ugrani....majd megnyerik szépen -
#3526 mé?télleg van? -
#3525 Boro-Chelszki 2-1...vagy csak rosszul láttam???:D-Jövőre mindenkit elver a Leeds!Addig is hajrá szarkák!:D -
#3524 eléggé:((( -
#3523 fáj az igazság.... -
#3522 na látod! -
#3521 tudom h van, nem kell mindig felvetettni, rendben??? -
#3520 Hajrá Chelesea és pont -
#3519 ezt az agybetegséged számlájára írom...:D -
#3518 Ez az!!! -
#3517 majd felbaszod:D -
#3516 mi az hogy határeset??az NDK-ban voltak "határesetek",de ez nem az:D:D:D