Készül a Motel folytatása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nõknek készül" - no comment...
Jah most látom Olaszországban 😛
És ez hol fog játszódni?Magyarországon <#idiota>#idiota>
Pár embert elrabolnak, terrorizálnak, majd szépen lemészároltatnak, csak itt most fizetett gyilkosokkal
Fûrészt másolni??
Miben? Igazán kifejthetnéd..
Miben? Igazán kifejthetnéd..
Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...
Az elsõ rész körültekintõen kimerítette a rakás szar fogalmát. Nagyon a Fûrészt akarta másolni de valahogy csak brutalitásban sikerült felülmúlnia de semmiképp se a történet szintjén. Amúgy a színészi "játék" is totál gáz volt szóval ebbõl egy újabb szemétdombot készíteni elég trágya ötlet.
Szerintem kár pazorolni a pénz ennek a filmnek a folytatására. Már az elsõ rész is bûnrossz volt, minek a folytatás? Eli Roth elsõ filmje a Kabinláz is elég gyér volt, megtanulhatna már "jó" filmet rendezni.
Jó lesz ez nekem nagyon bejött az 1 az elején kicsit sok volt a rizsa de szerintem ott van a film
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
"Készül a Motel folytatása."
De minek?
De minek?
Na látod... nem láttad a filmet mégis leírtad a lényegét. Ez pontosan egy ilyen hulladék ?film?.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezexerint ez horror v ilyesmi? Olyanból kasszasikert én is tudnék csinálni.. elég 3 kézikamera, hangos plázacicák, sokvödör kecsap, hörgõ & remegõkezû operatõr. 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Alig várom...<#levele>#levele><#vomit>#vomit>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Királyság lesz!
Azért akkor is a Fûrész viszi a pálmát<#eljen>#eljen>
Azért akkor is a Fûrész viszi a pálmát<#eljen>#eljen>