13
-
Prof William #13 "Nőknek készül" - no comment... -
Venom1986 #12 Jah most látom Olaszországban :P -
Venom1986 #11 És ez hol fog játszódni?Magyarországon -
Mentoloshurkaka #10 Pár embert elrabolnak, terrorizálnak, majd szépen lemészároltatnak, csak itt most fizetett gyilkosokkal -
Werewolf #9 Fűrészt másolni??
Miben? Igazán kifejthetnéd.. -
Mentoloshurkaka #8 Az első rész körültekintően kimerítette a rakás szar fogalmát. Nagyon a Fűrészt akarta másolni de valahogy csak brutalitásban sikerült felülmúlnia de semmiképp se a történet szintjén. Amúgy a színészi "játék" is totál gáz volt szóval ebből egy újabb szemétdombot készíteni elég trágya ötlet. -
Redeemer #7 Szerintem kár pazorolni a pénz ennek a filmnek a folytatására. Már az első rész is bűnrossz volt, minek a folytatás? Eli Roth első filmje a Kabinláz is elég gyér volt, megtanulhatna már "jó" filmet rendezni. -
#6 Jó lesz ez nekem nagyon bejött az 1 az elején kicsit sok volt a rizsa de szerintem ott van a film -
Prof William #5 "Készül a Motel folytatása."
De minek? -
#4 Na látod... nem láttad a filmet mégis leírtad a lényegét. Ez pontosan egy ilyen hulladék ?film?. -
#3 Ezexerint ez horror v ilyesmi? Olyanból kasszasikert én is tudnék csinálni.. elég 3 kézikamera, hangos plázacicák, sokvödör kecsap, hörgő & remegőkezű operatőr. :) -
#2 Alig várom... -
benyas #1 Királyság lesz!
Azért akkor is a Fűrész viszi a pálmát