Feltörték a DigiTV kódolását

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakimakifsz
Az új Nagravision 3-as rendszert felnyomták már?

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

UPC bekaphatja hogy rohadnának meg.<#mf1> Mennyi pénzt lehuztak az emberektöl!!! Nagy mázlim van hogy nem tartoztam az elöfizetöi közé!

OliApa
Magyarok, csak un. román területen élnek.
amúgy meg a digi-tv nem olyan drága hogy ne fizessél elõ rá....
néz utána a www.sat.hu -n , az ss2 kártyákkal kapcsolatban, de úgytudom csak ezt lehet buherálni, tehát csak pc-én tudod nézni, az meg nem jó
talpas
Csá
Valaki nemtudja honnan lehet letölteni ezt a bizonyos segédprogramot?!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

ONLY COD4 and WOW 4EVA

Sanyix
Inkább szomorú.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nem azért de szerintem az nem fer az UPC-tõl, hogy itt a vb és leveszi a német zdf csatornát (amin egyébként az összes vb meccset sugározzák), és mellette az rtl-klubon megy az egyik fele a másik meg a szinte legdrágább csomagban található sport-klubon. Most fiszessek elõ a sport klubba csak azért hogy megnézzem azt ami ingyen járna? <#boxer>
Mert akinek még upc-je sincs az egy szobaantennával is nézheti a 3 csatornát ingyen!
Csak én fel tudnék sorolni 10 embert aki visszamondta a UPC-t. nem tom mi lesz a digitv sorsa, de a UPC elég köcsög volt, hogy már csak akkor engedte le az árakat, mikor jött a másik. elõtte miért nem tette meg. pedig ezexerint még ugy is megéri nekik. kapják be...

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Vicces, hogy a szõröstalpúak szép lassan beelõznek minket..

Már pár napja kulcsot cseréltek a Digitvnél, így már nem lehet "ingyen" nézni.

daxan
Az UPC-nél még nem volt ilyen?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

<#gun>
Azt hiszem ez mutatja a DRM rendszerek képességeit <#nyes>

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy