14
  • kakimakifsz
    Az új Nagravision 3-as rendszert felnyomták már?
  • pacclacc
    UPC bekaphatja hogy rohadnának meg. Mennyi pénzt lehuztak az emberektöl!!! Nagy mázlim van hogy nem tartoztam az elöfizetöi közé!
  • OliApa
    Magyarok, csak un. román területen élnek.
  • robert2
    amúgy meg a digi-tv nem olyan drága hogy ne fizessél elő rá....
  • robert2
    néz utána a www.sat.hu -n , az ss2 kártyákkal kapcsolatban, de úgytudom csak ezt lehet buherálni, tehát csak pc-én tudod nézni, az meg nem jó
  • talpas
    Csá
    Valaki nemtudja honnan lehet letölteni ezt a bizonyos segédprogramot?!
  • Sanyix
    Inkább szomorú.
  • HuMarci
    Nem azért de szerintem az nem fer az UPC-től, hogy itt a vb és leveszi a német zdf csatornát (amin egyébként az összes vb meccset sugározzák), és mellette az rtl-klubon megy az egyik fele a másik meg a szinte legdrágább csomagban található sport-klubon. Most fiszessek elő a sport klubba csak azért hogy megnézzem azt ami ingyen járna?
    Mert akinek még upc-je sincs az egy szobaantennával is nézheti a 3 csatornát ingyen!
  • DieHard
    Csak én fel tudnék sorolni 10 embert aki visszamondta a UPC-t. nem tom mi lesz a digitv sorsa, de a UPC elég köcsög volt, hogy már csak akkor engedte le az árakat, mikor jött a másik. előtte miért nem tette meg. pedig ezexerint még ugy is megéri nekik. kapják be...
  • UnnameD
    Vicces, hogy a szőröstalpúak szép lassan beelőznek minket..
  • cenzi
    Már pár napja kulcsot cseréltek a Digitvnél, így már nem lehet "ingyen" nézni.
  • daxan
    Az UPC-nél még nem volt ilyen?
  • RAMMSTEIN99
  • Caro
    Azt hiszem ez mutatja a DRM rendszerek képességeit