14
-
#14 Az új Nagravision 3-as rendszert felnyomták már? -
pacclacc #13 UPC bekaphatja hogy rohadnának meg. Mennyi pénzt lehuztak az emberektöl!!! Nagy mázlim van hogy nem tartoztam az elöfizetöi közé! -
#12 Magyarok, csak un. román területen élnek. -
robert2 #11 amúgy meg a digi-tv nem olyan drága hogy ne fizessél elő rá.... -
robert2 #10 néz utána a www.sat.hu -n , az ss2 kártyákkal kapcsolatban, de úgytudom csak ezt lehet buherálni, tehát csak pc-én tudod nézni, az meg nem jó
-
#9 Csá
Valaki nemtudja honnan lehet letölteni ezt a bizonyos segédprogramot?! -
#8 Inkább szomorú. -
HuMarci #7 Nem azért de szerintem az nem fer az UPC-től, hogy itt a vb és leveszi a német zdf csatornát (amin egyébként az összes vb meccset sugározzák), és mellette az rtl-klubon megy az egyik fele a másik meg a szinte legdrágább csomagban található sport-klubon. Most fiszessek elő a sport klubba csak azért hogy megnézzem azt ami ingyen járna?
Mert akinek még upc-je sincs az egy szobaantennával is nézheti a 3 csatornát ingyen! -
DieHard #6 Csak én fel tudnék sorolni 10 embert aki visszamondta a UPC-t. nem tom mi lesz a digitv sorsa, de a UPC elég köcsög volt, hogy már csak akkor engedte le az árakat, mikor jött a másik. előtte miért nem tette meg. pedig ezexerint még ugy is megéri nekik. kapják be... -
UnnameD #5 Vicces, hogy a szőröstalpúak szép lassan beelőznek minket.. -
cenzi #4 Már pár napja kulcsot cseréltek a Digitvnél, így már nem lehet "ingyen" nézni. -
#3 Az UPC-nél még nem volt ilyen? -
RAMMSTEIN99 #2 -
Caro #1 Azt hiszem ez mutatja a DRM rendszerek képességeit