Verdák - Csütörtöktől a mozikban az új Pixar-film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
Amúgyis csecsemõnek minden vicc új 😄DD (nem nekem, öcsémre gondoltam -.-)
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
LOL!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Nagyon messze van még az hogy tökéletesen megkülönbözhetetlen legyen egy CG meg egy valódi ember. Láttam olyan felvételeket amin egy igazi ember meg CG szereplõ együtt szerepelt és hát a CG olyan volt mint egy báb. De ha önmagában vagy CG "társaival" együtt szerepel akkor nem tûnik fel ennyire.
R Ö R G E
Egyébként meglássuk, a bemutató alapján bámulatos a grafika! Még 5-10 év, és nem kellenek hús-vér színészek, se mkulisszák, és helyszínek!!!
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
De Lighting McQueen beszólása nagyon ott van a film elején amikor Thundernak mondja hogy:
Oh you know that Thunder always comes after Lightning!!! 😄 Kicsit Grease-es érzelmeket ébreszt bennem 😄
Naszóval jópofa kis animáiós film, ajánlom mindenkinek fõleg, hogy egy kis route 66 feeling is van benne 😄
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ez így kicsit úgy hangzik, mintha bármi gond lenne az amcsi szinkronhangokkal és feledtetni kéne õket (ennyire rossz lenne O.W és Paul Newman???)
álá DOc Hollywood...
Az hogy hasonlóan a robotokhoz nem lélegzõ, élõ szereplõk (lovak, emberek, tehenek, stb...) vannak benne, hanem mechanikus csupafém "lények".
Lásd a cikket: "A filmben ugyanis amellett, hogy nincsenek emberek, még élõlények sem találhatóak, mindent, ami mozog (a traktorok által megszemélyesített tehenektõl kezdve a matchboxok által alakított szúnyogokon át) autók, vagyis verdák alakítanak, így alkotva egy, a Robotokhoz hasonló mechanikus, csupafém világot, ahol nincsenek lélegzõ lények. "
Egyébként érdekes produkciónak tûnik - pláne, hogy Pixar-alkotásról van szó.
Érdekes dolog hogy kocsikról szó az egész, mikor itt kis hazánkban gázár-emelésrõl szól a média, meg alternatív energiaforrások szükségességérõl a nagyvilág.
Amerikai optimizmus?
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce