10
  • menjhaza
    #10
    Az elvakult hűdejóezazipodnekemiskellegy fanok csak szépen töltsenek le az iTunesról és hallgassák csak iPoddal. Ha ezért is hajlandóak fizetni, akkor csak ezt kapják. Persze mindez önkéntes, senki nem kényszeríti erre őket. Nem értem, hogy hol itt a baj. Aki h*lye, haljon meg.
  • Macc
    #9
    A megvasarolt zenedet, bermelyik iPododra felteheted, irhatsz belole CD-t (innentol meg mar szabad a gazda), uh nem ertem mi a gaz.
  • avman
    #8
    nem, nem... ez az alma sohasem lehet rohadt. csak a a picipuha büdös.
  • turul16
    #7
    Várjunk csak! Nem utálni szokás a DRM-et ?
    Vagy mindig azt szokás utálni ,amit valami kormány/cég csinál? Szoval le a DRM-el!
    Megveszed a zenét icucc ra aztán a másik lejátszódon nem halgathatod, micsoda mocsokság...

    Ha elromlik az icucc cseszheted a megvett zenéidet ugye.
    "szinte összes DRM-et, be lehetne tiltani hasonló alapokon" akkor tícsák is be.
  • Darth Sith
    #6
    "Megértem, hogy a cég meg akarja akadályozni, hogy ezekről a művekről illegális másolatok készüljenek, azonban egy ilyen védelemnek nem lehet negatív hatása a vásárlókra."
    Akinek van iPod-ja az letölt az iTunes-ról, akinek nincs az meg úgysem tölt le onnan. nem is akarok onnan letölteni. Fizessek szar mp3 minőségért.
  • wanek
    #5
    Még ha naponta lenne ennyi... De így tényleg nevetséges.
  • rigidus
    #4
    "65 000 eurós pénzbüntetés"

    LOL
  • RedStorm
    #3
    Persze ez egyértelmű.Az a bajuk ezeknek a nagy cégeknek ,hogy az Apple folyamatosan kaszál míg a többi szaros cég sehová sem halad.
    Egyébként pedig senki sem kötelezi arra a szerencsétlen usert-t, hogy az iTunes boltból vásároljon. Ha mégis akkor úgyis tudja, hogy az ott vett cuccot csak iPodon fogja tudni lejátszani. Egyébként is csak akkor kerül valaki kapcsolatba az iTunes Bolttal ha ipodja van. Szóval szvsz ez tök marhaság.!
  • turul16
    #2
    A többi DRM -el, nincsenek problémák. Vagy az Apple-nek még neki mernek menni, de a többinek nem? Az szinte összes DRM-et, be lehetne tiltani hasonló alapokon.(Mellesleg van, open source DRM, sourceforgon lehet találni párat, de az is korlátozná szegény felhasználót:)) Én CreativeLabs és egyéb hordozható zenelejátszók piacára betörni vagyókat gyanítok a háttérben.
  • turul16
    #1
    iTunes DRM Crack Tudtommal a másolás védelme kiiktatható. Valahol biztos meg van a forráskódja is neten. Töltsék le a politikusok és tegyék ki a honlapjukra (esetleg le is fordíthatják), ezzel megoldották a kérdést.