21
  • dez
    Nem csak átlagos dolgokról szóló filmek vannak... Illetve, az átlagos dolgokról szólónak tűnő filmeknek is van néha mélyebb értelme.
    Az "van" az életben, amit beleteszünk. :)
  • psishock
    "Szerintem azért vannak elég jó filmek. Lehet, hogy túl fiatal vagy hozzájuk."
    Meglehet, még csak 23 vagyok és próbálok más értelmet is keresni az életben, még nem nyugodtam bele, hogy csak "enyi és kész". Az átlagos dolgok amiket a filmekben látok nem szórakoztatnak és nem is foglalkoztatnak különösebben. Majd kinövöm és elfogadom ami van, vagy sikerül valamit elérnem ami legaláb egy kicsit változást hoz.
  • dez
    Ez nem a minőség, hanem a színvonal és a tartalom. :)
    Szerintem azért vannak elég jó filmek. Lehet, hogy túl fiatal vagy hozzájuk.
  • psishock
    uhh, "minőségileg" nem a felbontásra céloztam, hanem tartalmilag meg történetbelileg... mostanában nem nem "nyûgöz" le egy film sem, megnézem és azt mondom "ok ezt is megnéztem", rosszabb esetben teljesen lefáradok tőlük. Nem adnak a "minősére" manapság. Ez a saját véleményem, de biztos van egy csomó filmszerető ember aki nem ért velem egyet. Az ő dolguk, végülis ha őket szórakoztatják ezek akkor miért ne? Ezzel így semmi baj.
  • Super DANTE
    A programok (játékok) nagyrésze PC-n még DVD-n forog, de konzolok esetében (PS3) a BD-n, illetve filmeknél a HD-DVD és a BD lesz a közeljövőben elterjedő formátum.

"a filmek minőségileg meg a béka segge alatt vannak szerintem2, ezért lesznek ezután a filmek HD minőségűek és bizony ezek a cuccok helyigényesek, szóval kell nekik az új formátum által nyújtott nagy kapacitás.
  • Sanyix
    A dx 10 arról gondoskodik, hogy kihúzzák a videokártyagyártók a zsebedből a pénzt. :)
  • psishock
    Arra akartam célozni, hogy a hardiskek manapság viszonylag elég olcsóak, és egy normális ember intézhet magának olcsón sok helyet. A játékok és a programok nagyrésze meg még a DVDk körül forog, a filmek minőségileg meg a béka segge alatt vannak szerintem, úgyhogy még várok ezzel a technikával egy keveset. Semmi nagyzolási szándékom nem volt vele egyszerû példaként vettem, lehet valakinek több terrabyte ja van, sajnállak hogy ezt vágtad le belőle. Ha meg esetleg csóró vagy és nem engedhetsz meg semmit magadnak arról meg aztán tényleg nem én tehetek.
  • Yv@n
    A dx10 sokmindenbe nem fog épp beleszólni mondjuk ebben a témakörban :)
  • virs lee
    A baj ott kezdődik hogy a kiadók úgy látszik a kommunizmusban szocializálódtak, azt hiszik csak kitalálnak egy elképzelhetetlenül magas árat, és azt majd mindenki megfizeti. Holott a piacgazdaság arról szól minden annyit ér amennyiért el lehet adni.
  • virs lee
    A crackerek meg arról hogy igen.
  • dez
    Valóban?
  • dez
    Nézte valaki a belinkelt cikket? Vajon csak nem tűnt fel a cikkírónak, vagy szándékosan nem említette (itt), hogy megjelent jópár HDMI kimenetes videokártya?
  • k0zi
    Majd a Windows Vista és a DirectX 10 gondoskodik arról, hogy ne lehessen másolgatni DVD/HDDVD/Bluray-eket.
  • blaze
    Hát igen, ez egy drága technológia. Ha visszaakarják szorítani a kalózmásolatokat, vagy a "tescos" olcsó elterjedést, lehet sajátmagukat köpik vele szembe. Mert én úgy vagyok vele, mint szerintem sokan mások: amíg házilag nem lehet lemásolni, vagy olcsón megvenni, addig nem fog(ok) beleölni 3-400ezer forintokat az ember.
  • virs lee
    Szted érdekel vkit hány gb vinyód van?
  • Tetsuo
    A régiókodok egyébként pont az ellenkezőjét váltják, de mind1. Ekkora faxokat!
  • Viszpi
    "A cél a kalózmásolatok visszaszorítása, illetve annak megakadályozása, hogy olcsó kiadványok tömegével árasszák el a fejlett országok piacát."
    menjenek ám a jó..., mi az hogy az olcsó verziók ellen vannak? a minimum az lenne, hogy minden DVD mondjuk max 1.5-2k lenne az extrák nélküli meg 899/990Ft mint most a tesco-ban
  • dez
    Ez HD DVD olvasó.
  • roliika
    De még egybefüggőnek is tűnik! :DD
  • psishock
    fogalmam sincs ez hogyan sikerült, srry
  • psishock
    Majd ilyenem is lesz egy idő után (lehet hogy addigra már bluray-es hybrid is lesz), de most egy új dx10 vidkari van kilátásban. A hellyel amúgy sincs most gondom a dvd író még megteszi, meg amúgy is van 2*250gb is raidben. Amúgy meg csak a filmeg miatt? Bah, nem érnek azok annyit.Majd ilyenem is lesz egy idő után (lehet hogy addigra már bluray-es hybrid is lesz), de most egy új dx10 vidkari van kilátásban. A hellyel amúgy sincs most gondom a dvd író még megteszi, meg amúgy is van 2*250gb is raidben. Amúgy meg csak a filmeg miatt? Bah, nem érnek azok annyit.