63
Állatkert, vadaspark, szafari, tropicarium, parkok ahol állatok élnek.
-
#19 a budapesti meglepően szépen meg van csinálva. kb 3 éve jártam, de el sm akartam hinni, hogy magyarországon vmit szépen is meg lehet csinálni. leesett az állam. -
#18 batman -
#17 az egy hegyikecse, kérlek -
#16 :) -
#15 LOL
Ja, mégis mi egyéb lenne...?! :D Tapír? -
#14 szvsz zebra D: -
Vegas #13 ezmi -
#12 Édi!
-
mod #11 Ez meg az ausztriai Schönbrunn-i állatkert honlapja, ez is szép hely... -
#10 de nem feltétlenül téged akarnak látni... más állat nincs ::D az uccán.. amúgy nekem a spanyolba egy állatkett naon bejött MARINELAND viziparadicsom+állatkert+delfinárium ... nagyon ott van.. -
#9 minek menntek állatkertbe?
menny ki az utcára és elég 2lábu állatot láttok -
Thanatos #8 állat kert kell? akkor csak ált feljövök ide a forumra nézelődni kicsit és már emg is van az élmény :D -
#7 Holnap lesz a budapestiben valami gyereknapos téma. Arra kimegyek, mert állítólag féláron lesz a jegy.
Egyébként én a Nyíregyháziba szoktam járni. Az Elég jól megvan csinálva. Egy erdőben van az egész, és ott kell kis utakon menni. Ráadásul már van egy csomó féle állat (pl. a két évvel ezelőtti állapotához képest). Ha valaki arra jár, érdemes megnéznie. -
#6 én pár éve a heidelbergiben jártam Németországban
budapestiben vagy 10 éve nem voltam, pedig azt mondják nagy változások történtek és érdemes kilátogatni -
#5 -
donoki #2 Veszprémbe :)
Meg vótam Pesten :P
De mindennap járok állatkertbe majdnem: suli xD -
#1 Sziasztok!
Szeretem az állatkerteket, kiváncsi vagyok ki merre járt itthon, külföldön.
Várok ide képeket, beszámolókat, véleményeket az egyes parkokról.
Gerzson