Nem volt zökkenőmentes Angela Merkel podcastingja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fájlformátummal nincs is baj, csak a lejátszóval."
Ki használja azt a lejátszót? Évek óta nem láttam. QuickTime Alternative nevû codec kell csak ide.
Ki használja azt a lejátszót? Évek óta nem láttam. QuickTime Alternative nevû codec kell csak ide.
"Én pedig ha tehetem akkor kerülöm mint a leprást a wmv-t mert szerintem minden idõk legundorítóbb fileformátúma."
Mi a baj vele?
"Viszont a QT-val nincsen semmi baj."
A fájlformátummal nincs is baj, csak a lejátszóval.
Mi a baj vele?
"Viszont a QT-val nincsen semmi baj."
A fájlformátummal nincs is baj, csak a lejátszóval.
De a fele errõl szolt. A másik fele meg már régebbi cikben is benne volt. És megint kijött a dologbol az ,hogy MS a saját formátumait "szándékosan" nagyobb elõnyben részesíti. A wmv mesterséges elterjesztésekor az mpeg-4 igancsak ismert, és népszerû volt, MS mégis elfelejtette (megfelelõen) támogatni abban a lejátszóban amit szerinte mindenkinek használni kéne.
Szerintem is Gy.F. blog tekinthetõ ilyesminek, még, ha azt mondja, hogy ez csak egy napló amiben leírja a gondolatait, mégis ugy szerkeszti, hogy azon keresztül szol az emberekhez...
Szerintem jobb, ha írott(sima-szöveg) formában üzennek a politikusok, mert ki akkarja végignézni (perceken keresztül) ,hogy beszél? Szövegben rákeresel esetleg kulcs szavakra és, ha van valami érdekes melette elolvasod azt részt. Szerintem jó, ha a "vezetõk", elmonjáh mit gondlnak egyes témákról (vagy maguk is beszámolnak a történtekröl).Nem árt, ha tudhatjuk mit akkarnak, dönteni még idõben. Bár én nem fecsérelném az idõmet ilyesmik nézegetésével (többnyire).
Szerintem is Gy.F. blog tekinthetõ ilyesminek, még, ha azt mondja, hogy ez csak egy napló amiben leírja a gondolatait, mégis ugy szerkeszti, hogy azon keresztül szol az emberekhez...
Szerintem jobb, ha írott(sima-szöveg) formában üzennek a politikusok, mert ki akkarja végignézni (perceken keresztül) ,hogy beszél? Szövegben rákeresel esetleg kulcs szavakra és, ha van valami érdekes melette elolvasod azt részt. Szerintem jó, ha a "vezetõk", elmonjáh mit gondlnak egyes témákról (vagy maguk is beszámolnak a történtekröl).Nem árt, ha tudhatjuk mit akkarnak, dönteni még idõben. Bár én nem fecsérelném az idõmet ilyesmik nézegetésével (többnyire).
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Én pedig ha tehetem akkor kerülöm mint a leprást a wmv-t mert szerintem minden idõk legundorítóbb fileformátúma. Nem is beszélve az asf-rõl.
Viszont a QT-val nincsen semmi baj.
Viszont a QT-val nincsen semmi baj.
A cikk nem errõl szólt!
A QuickTime-ot énse szeretem, kerülöm mint a leprásat. Akkor inkább wmv, asf, vagy mpeg 1-2 streaming. Egy ilyen videónál sztem úgysem maga a kép a lényeg, a minõség, hanem az üzenete és a megléte. Bár igazából engem se érdekelne, ha videóüzenetben mondaná el az itteni illetékes a rizsáját..
A QuickTime-ot énse szeretem, kerülöm mint a leprásat. Akkor inkább wmv, asf, vagy mpeg 1-2 streaming. Egy ilyen videónál sztem úgysem maga a kép a lényeg, a minõség, hanem az üzenete és a megléte. Bár igazából engem se érdekelne, ha videóüzenetben mondaná el az itteni illetékes a rizsáját..
○○ So don\'t play with me, \'cause you\'re playing with fire ○○
MPEG-4 -et nem tudnak lejátszani emberek tömeges mértékben 2006-ban??, nekem az tulzásnak tûnik.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Inkább fordítva volt: Feri már egy éve csinálja, német kolleginája pedig ellopta tõle.
www.amoba.hu
www.amoba.hu
podcasting... nem lehetett volna erre vmi értelmes magyar szót/kifejezést kitalálni?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
QT? MP? <#falbav>#falbav> VLC player open network stream.
Nabazz. Tuti hogy furcsány feri is el fogja lopni ezt az ötletet. 😊
"A Media Player azért nem birkózott meg az üzenettel, mert alapból nem támogatja az MPEG-4 fájlformátumot. Vagyis biztosítani kellett volna egy megfelelõ kodeket vagy legalábbis fel kellett volna hívni az emberek figyelmét arra, hogy a videó lejátszásához MPEG-4-es kodek szükséges"
konvertálják át MPEG-2-be. perces videó még ebben a gyér tömörítésben sem sok, ennyit bárki letud szedni, vagy stream-eljék be MPEG2-vel.
konvertálják át MPEG-2-be. perces videó még ebben a gyér tömörítésben sem sok, ennyit bárki letud szedni, vagy stream-eljék be MPEG2-vel.
Nem a lényeg, hanem a fontos!