L\'ecsó - Ratatouille

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy nagyon jó a film!!!!! Nekem a Vigyázz Kész Szörf is nagyon tetszett!!! L'ecsó 4 ever XD 😄 😄 😊 <#eljen><#buck><#vigyor><#nyes>
Nem tudjátok hogy hol lehet letölteni a L'ecsó játékot??!!!
Légyszi segítsetek!!
Köszi:Juci
banok
én megtettem. megnéztem. nem rossz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Szeretném letölteni
kösz mindenkinek a válaszokat.

nothes: tudja jól hogy az iskola veszélyesebb, nomeg nem is aggódik konkrétan azért a gyerekért (a kissrác szülei most válnak - tehát jóval durvább lélekkárosító dolgok történnek vele mint egy disney-mese) csak mégis a tény miatt aggódik hogy nehogymár pont a Nevelési Tanácsadó igazgatója adjon bomlasztó mesét karácsonyra.
Igazából a Tom és Jerryben is több az erõszak szerintem úgyhogy megnyugtatom majd hogy tényleg masnit rá 😊

na 25-én én is megnézem /tecsó-s 1990-es DVD-t adok 6 éves unokaöcsimnek... aztán indul a mozi délután... csak nem a diznivel! 😄/

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Seten: a Ratatouille-re gondoltam. :-) Bár közben megtudtam, hogy a lecsó egy fajtáját jelenti, de a rat szóval a patkányra utalnak. Viszont a L'ecsó cím csak feliratként szerepel, nincs narrációzva. (Na ezt asszem jól megaszontam. XD)

ZsirosKenyer: Olyan poénokra nem emlékszem, de van egy komoly jelenet (ha nem több), hogy a patkányokat hogyan, mivel ölik meg.
nothes
Ehhh?? Lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de szerintem egy gyerek nem egy anim filmban elsütött harmatgyenge drogos poénoktól fogja széttépni az agyát. Az iskola pl sokkal "veszélyesebb" ilyen téren.
Egyébként ha ennyire aggódik, akkor nem a vásárlás elõtt lett volna célszerû ezt megtudakolnia?
Na de, hogy a kérdésre is válaszoljak: nem emlékszem rá, hogy lettek volna, szóval masnit rá😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

szevasztok!

Vicces kérdésem lenne. Muterom pszichológus így nagyon vigyáz hogy mit ad a rokon gyerekeknek karácsonyra. Vett egy L'ecsó DVD-t, de aggódik hogy vannak benne nem kisgyerekeknek való poénok. (pl. emlékszem a Cars-ban voltak könnyûdrogos utalások is)

Szóval szerintetek vannak benne szexualitással, droggal, agresszióval kapcsolatos dolgok? 😄

Seth
vhol olvastam vagy hallottam róla, hogy a "lefolyó" -ból jött,mert olyan szót kellett találnia,ami utalhat patkányokra és egy ételre is egyben. Így lett ugye Le(folyó)csó

PSN ID.: Beegabor

Tudtommal angol címe nincs is.

M@TriX
de azt is mondja, hogy a "Rat ügye patkányt jelent" ha jól emléxem.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Csuhai G
A magyar szinkronban is Ratatouillet-t mond a srác.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Adam II
Én is megnéztem és annak ellenére ,hogy nem vagyok nagy rajongója az animációs filmeknek (számomra egyik olyan mint a másik és nagyon sok igencsak gagyi) ez meglepõen jó volt.

Angolul néztem. Az elmés magyar fordítás ugyebár L'ecsó namármost amikor a fõnök leitatja a srácot ,hogy beszéljen a patkányról akkor a srác elkezdi ecsetelni ,hogy ki az a hülye aki Ratatuille nevet adott a kajának mert így úgy hangzik mintha patkányból lenne (a rat szó miatt ugyebár) arra lennék kiváncsi ,hogy ezt miként fordították le ha nálunk a kaja neve l'ecsó aminek köze sincs a patkányhoz.

nothes
Osztom, jól szórakoztam rajta és ez az, ami számít.
Kellemes történet, kiváló grafikai megvalósítás, hangulatos zenei aláfestés. Nálam 10/10

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Csuhai G
Sziasztok!
Ma néztem meg a filmet, hát ez valami eszméletlen jó !! A legjobb animációs film amit eddig láttam! <#eljen>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

grebber
Megtudná valaki mondani mikor jön ki DVD-n?

Next PC upgrade: 2022

A magyar cím szerintem gáz. Az angol jobb. ^^
PJack
én nem de az tényleg jó volt 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Nagyon nagyon jó!! A Shrek 1 tetszett legutoljára ennyire. Lehet hogy még a patkányos ágynemût is megveszem a tecsóba <#crazya> A moziban a film elõtt volt egy kb.10 perces pixaros kis szösszenet(kezdõ ufó embert rabol)...arról tudtok vmi linket képet címet egyebet ??<#alien>

Ez a kapható remy...

...hát eléggé érdekes...<#wow1>
Nagyon tetszett nekem is a film.
Tényleg remek.

Én kerestem a patkány szereplöket plüssben...de mindet megvették...legalábbis a Mammutban.

Amugy ahogy néztem neten elég bénák az európai forgalomban lévõk.
Amazon.com-on láttam nagyon jót. Elvileg ezek 20cm magasak.

Ezeket lehet itthon valahol kapni? Nem tudja valaki?
Vagy amik jól néznek ki, olyan 20cm-esek?

Amit láttam az Remy, és világoskék szine van...borzalmas.
PJack
lol?.

miva nem rakjátok el
Zillo
Nekem nagyon tetszett tényleg a legjobb animációs filmek között van.Nekem még a Vigyáz,kész,szörf is iszonyatosan tetszett,bár annak teljesen más a hangulata,de én megláttam benne az eszmei értéket 😄

Alah Alik Ya Sidi!

PJack
tegnap este megnéztem a Ratatouille-t.
hát öreg<#wow2><#eljen>
a legjobb animációs film amit valaha is láttam! ajánlom mindenkinek 😊

_Atti_
meg is néztem a topic hatására tényleg nagyon franko film lett.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

[Walaki]D`Lair
Baromi jó filmecske, tetszett 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Pheel
Ha nem baj, beraktam. 😉
Benc16
Ha nem baj csináltam egy bannert.:

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Kicsikiraly
utánakutakodtam. csak h kötekedhessek. a lecsó szláv eredetû kaja 😄 ha megfigyeled a végén amit fõz a kritikusnak, és gyerekkora jut eszébe, na ami gyerekkorába a tányérján volt az nagyon is hasonlít a lecsóra 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Csak kb ugyanabból fõzik mindkettõt. 😊

A film képileg is nagyon ott van. A víz a folyóban pl eszméletlen.

R0sc0
Aranyos film, de szerintem jobb animácios filmek is vannak. Nagyon aranyos de szerintem nem annyira vicces mint egy Némo nyomában, vagy madagaszkár.

PJack
jah, csak nem tudták máshogy lefordítani.
mondjuk meghagyhatták volna az eredeti címén, úgyis a logójában az az egérorr meg a sapka nem illik sehova, mivel a L'ecsó-ban nics "i" betû😄

RaZoK
Tegnap néztem meg. Nekem tetszett. Ajánlom azoknak akik még nem látták! 😊

#15: A lecsó magyar kaja, annak az ételnek amit a végén fõz a patkány semmi köze a lecsóhoz! 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Kicsikiraly
Ez egy hülyeség 😄 a Ratatuille nevû kaja tényleg hasonliít a lecsóra 😄 csak abba több hús van asszem vagy vmi ilyesmi.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
ma néztem meg, baromi jó film 😊 tényleg megvan az a franciafilm feelingje 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

dienesoft
Tényleg ígéretes akkor 😄

Láttam tegnap a bemutatóját! Várom nagyon!

wesker24
Még jó hogy nem vicc ! <#vigyor>

Szerintem az eddigi legjobban sikerült animációs film ! <#eljen><#eljen>
Lol. A film lenyomta az USA-ban a Die Hard 4.0-et.
Akkor csak nem vicc az a 9.0-ás értékelés. 😄

wesker24
Én már láttam a filmet és én is simán 9-et adok erre a remek animációs filmre !!! <#vigyor><#vigyor>
STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Hallgattam még régebben rádióban egy interjút. Hivatalosan fordítja a filmeket, és valami olyasmi volt, hogy utálta ezt a megbízást, mert egy olyan címet kellett adnia, amiben nem szerepel semmilyen egér, vagy patkány, de utaljon a lefolyóra. Tehát ez lett.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

NEOreg3
velem vagy testvér=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

fact.
tittajó ¢¢

bertino
és legalább olyan finom is 😉

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lacee
ennyire szar névvel biztos jó lesz 😊
gusztustalan egy kaja.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

STREEX