L\'ecsó - Ratatouille
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Légyszi segítsetek!!
Köszi:Juci
nothes: tudja jól hogy az iskola veszélyesebb, nomeg nem is aggódik konkrétan azért a gyerekért (a kissrác szülei most válnak - tehát jóval durvább lélekkárosító dolgok történnek vele mint egy disney-mese) csak mégis a tény miatt aggódik hogy nehogymár pont a Nevelési Tanácsadó igazgatója adjon bomlasztó mesét karácsonyra.
Igazából a Tom és Jerryben is több az erõszak szerintem úgyhogy megnyugtatom majd hogy tényleg masnit rá 😊
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
ZsirosKenyer: Olyan poénokra nem emlékszem, de van egy komoly jelenet (ha nem több), hogy a patkányokat hogyan, mivel ölik meg.
Egyébként ha ennyire aggódik, akkor nem a vásárlás elõtt lett volna célszerû ezt megtudakolnia?
Na de, hogy a kérdésre is válaszoljak: nem emlékszem rá, hogy lettek volna, szóval masnit rá😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Vicces kérdésem lenne. Muterom pszichológus így nagyon vigyáz hogy mit ad a rokon gyerekeknek karácsonyra. Vett egy L'ecsó DVD-t, de aggódik hogy vannak benne nem kisgyerekeknek való poénok. (pl. emlékszem a Cars-ban voltak könnyûdrogos utalások is)
Szóval szerintetek vannak benne szexualitással, droggal, agresszióval kapcsolatos dolgok? 😄
PSN ID.: Beegabor
Tudtommal angol címe nincs is.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Angolul néztem. Az elmés magyar fordítás ugyebár L'ecsó namármost amikor a fõnök leitatja a srácot ,hogy beszéljen a patkányról akkor a srác elkezdi ecsetelni ,hogy ki az a hülye aki Ratatuille nevet adott a kajának mert így úgy hangzik mintha patkányból lenne (a rat szó miatt ugyebár) arra lennék kiváncsi ,hogy ezt miként fordították le ha nálunk a kaja neve l'ecsó aminek köze sincs a patkányhoz.
Kellemes történet, kiváló grafikai megvalósítás, hangulatos zenei aláfestés. Nálam 10/10
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Ma néztem meg a filmet, hát ez valami eszméletlen jó !! A legjobb animációs film amit eddig láttam! <#eljen>#eljen>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
...hát eléggé érdekes...<#wow1>#wow1>
Tényleg remek.
Én kerestem a patkány szereplöket plüssben...de mindet megvették...legalábbis a Mammutban.
Amugy ahogy néztem neten elég bénák az európai forgalomban lévõk.
Amazon.com-on láttam nagyon jót. Elvileg ezek 20cm magasak.
Ezeket lehet itthon valahol kapni? Nem tudja valaki?
Vagy amik jól néznek ki, olyan 20cm-esek?
Amit láttam az Remy, és világoskék szine van...borzalmas.
Alah Alik Ya Sidi!
hát öreg<#wow2>#wow2><#eljen>#eljen>
a legjobb animációs film amit valaha is láttam! ajánlom mindenkinek 😊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
DFTBA ಠ_ಠ
Csak kb ugyanabból fõzik mindkettõt. 😊
A film képileg is nagyon ott van. A víz a folyóban pl eszméletlen.
mondjuk meghagyhatták volna az eredeti címén, úgyis a logójában az az egérorr meg a sapka nem illik sehova, mivel a L'ecsó-ban nics "i" betû😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
#15: A lecsó magyar kaja, annak az ételnek amit a végén fõz a patkány semmi köze a lecsóhoz! 😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
DFTBA ಠ_ಠ
Szerintem az eddigi legjobban sikerült animációs film ! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Akkor csak nem vicc az a 9.0-ás értékelés. 😄
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
tittajó ¢¢
gusztustalan egy kaja.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Szerintem ígéretes.