Elúszik a magyar internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kamu!
höhö bajani gordon FAIL
höhö bajani gordon FAIL
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
menj emagyarország pontba netezni ott ingyen van a net is. Fizetni azért a "luxusért" kell, hogy a szobádban legyen. A napilapokat is lehet olvasni a metróban ingyen 😊 Csak ugye ahhoz meg BKV bérlet kell.
"Az általános tematikájú médiumokat ki tudja váltani az internet, már csak azért is, mert ingyen van"
ingyen havi 10-12 rugóért. Tök ingyen.
ingyen havi 10-12 rugóért. Tök ingyen.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Én csak a "és juj megvette a tékom az iwiwet és most el lesznek lopva az adataim" típusú hozzászólásokat hiányolom 😊
Különben meg nem tudom elképzelni, hogyan pattan ki a szikra egy-egy jelenlevõ fejébõl, hogy el kellene menni erre a rendezvényre. Jobb szórakozást nem találtak maguknak?
Különben meg nem tudom elképzelni, hogyan pattan ki a szikra egy-egy jelenlevõ fejébõl, hogy el kellene menni erre a rendezvényre. Jobb szórakozást nem találtak maguknak?
Erre bezzeg van pénz...szerintetek mennyibe került kibérelni ezt a hajót???A kaja-piát nem is említve?
Szerintetek kinek a zsebébõl szedték ki ezt is????
HE ????
Ha legalább értelme lett volna, vagy valami..
Szerintetek kinek a zsebébõl szedték ki ezt is????
HE ????
Ha legalább értelme lett volna, vagy valami..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
"Értelmetlen presztízs buli, egy nap fizetett lazítással"
Most akkor komolyan mi értelme az ilyen partiknak?
Nekem picit az jött le a cikkbõl, hogy együttmûködés nulla, hozzáértés nemsok. Mint amikor sok kicsi gyerek arról beszélget, hogy ki kapja meg az utolsó szem gyümölcsöt, de közben senkiek sem kell igazán az a gyümölcs, és úgyis a szülõk döntik el hogy kié legyen...
nekem ez jutott eszembe
Most akkor komolyan mi értelme az ilyen partiknak?
Nekem picit az jött le a cikkbõl, hogy együttmûködés nulla, hozzáértés nemsok. Mint amikor sok kicsi gyerek arról beszélget, hogy ki kapja meg az utolsó szem gyümölcsöt, de közben senkiek sem kell igazán az a gyümölcs, és úgyis a szülõk döntik el hogy kié legyen...
nekem ez jutott eszembe
Köszönjük, igazán jó cikk! Sok szubjektivitás, és mégis... Sztem nem csak én szeretnék még ilyeneket!
Naggyon jó cikk! Sokkal több ilyen kéne az SG-re! Amit hiányolok: nincsenek képaláírások, kevés kivételtõl eltekintve nem tudom kiket ábrázolnak a fotók.
A matrózos képet meg sem dicséritek? 😊 Nekem rögtön a belga klippje jut eszembe róla 😄
A képen felismerni vélek kb 5-6 újságírót (IT lapoktól, illetve napilaptól), Origo Sales managert, pár nagyon IT-szakcég vezetõt, Boros Lajost, Detrekõi Ákost, meg pár arcot, akinek nem jut eszembe a neve hirtelen... 😊
A mamik egy része közigazgatásban szokott dolgozni, a másik része viszont tényleg vmi IT cég valamije 😊
A mamik egy része közigazgatásban szokott dolgozni, a másik része viszont tényleg vmi IT cég valamije 😊
LOL. Jó kérdés. Szerintem befektetõk, részvényesek lehetnek anál a tejhatalmú cégnél, bár az a mami szerintem csak odatévedt.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Aztaszentségit milyen arcok járnak az ilyen eseményekre... (8-as kép -> ezek vajon mit dolgozhatnak?)