9
  • Beresz
    az egész egy rakás sz@r
  • Hitm@n
    Nem rossz film a Viasztestek, csak azt nem értettem, hogy honnan a francból szedtek össze annyi viaszt? :)
  • Edem2000
    A barlang története sztem eléggé jó volt, csak mondjuk egy picit csinálhatták volna jobbra is , de azért elment. A csaj igazán kijuthatott volna, szeretem a Happy End-et :D

Én is kíváncsi vok már nagyon az Texasira, mert az első királyásg volt. Bár télleg túlélhetné már egy férfi is a dolgot :D

A Viasztestek is követi a szabvány tinihorrorok vonalát, rövidebb út, eltévedünk meghalunk....
    Azért egész jóra sikeredett, csak Paris Hiltont akár ki is hagyhatták volna belőle. Nekem a múzeum szétolvadésa jött be nagyon.

SzVSz ennyi
  • moRtiZ
    Hat, mindenesetre kivancsi vagyok a dologra, bár nem várok tőle tul sokat. A mostanában bejelentett horrorok kozul joval jobban várom a Rob Zombie fele Michael Myers mészárlást. Aztán majd meglátjuk. Általában az összes moziba kerülő horrort igyekszem megnézni, szerintem ez sem fog kimaradni.

Cassell: Barlang vege fele nekem leginkabb a rambora emlekeztet, nekem ez nem jott be annyira. Nem az év horrorja, de azért nézhető. A legvége kifejezetten jó azért :).

Viasztestek szerintem nem volt nagy szám. A ház a kisértet hegyen, és 13. kisértet vonalon megy, a 3 közül messze a leggyengebb.

Mesor: Javaslom a House of the 1000 corpses-t, megelegedettsegedre szolgal majd, és amugy is joság.

5i: A 12 egy tucattal meg semmi baj nincs, ha jol meg van csinalva.
  • johnz
    az előző láncfűrészes baromi jó film volt remélem ez is az lessz bőrpofa rulez!!
  • mesor
    F@sz kivan fogadjunk megint valamelyik csaj éli csak túl.

Minden mostani horror filmben az összes férfi meghal és csak a nők élik túl. Számomra kezd ez már egy kicsit unalmas lenni.
  • Cassell
    Viasztestek hót zsír volt! Annál jobb horrort mostanában csak a Barlangot láttam...
  • 5i
    Az előzetes alapján nekem egy szimpla "12 egy tucat" horrornak tűnik.

Olyan Viasztestek - Halálos kitérő szaga van! Ezt nem fogom megnézni, az tuti.
  • jejhas
    majd meglássuk milyen film lesz