Transamerica - "Más" film, másképp

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

" (...) valójában a Transamerica sokkal élesebb kérdéseket feszeget a homoszexulaitás terén."

Ennek a filmnek nem sok köze van a homoszexualitáshoz. A transzexualitásról szól. Csodálom, hogy a 21. században egy újságíró nem képes különbséget tenni a kettõ között. Ebbõl is látszik, hogy nem elég film készül ebben a témában.
IMYke2.0.0.0
Nos, sikerült megnéznem.
Szerintem, nagyon ott van ez a film! Tényleg, rendesen meg van írva - és Felicity remek, remek!
Szegénykém nagy füleit itt még hangsúlyozták is... de ez így volt helyén.
Remélem, még számos, akár ennél jobb teljesítményt is láthatunk tõle mozgóképen!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A fõszereplõ eleve férfi, aki nem érzi jól magát a bõrében - voltaképp mindent nõként tesz. Aztán elhatározza, hogy véglegesen megváltoztatja az életét: nemi mûtét...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Még egy film ami kimarad az életembõl. (Az tuti 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Axon
Ööööö...nos akkor lássuk csak jól értem-e ezt az egészet.
Tehát van egy transzvesztita fõszereplõ, aki férfi, de nõi ruhában mászkál és ezt a "férfit" a filmben, egy nõ játsza el..... vagymifene.
Jól látom?
Mert ez akkor fából vaskarika és vicaverza.

IMYke2.0.0.0
Az én hozzászólásom Herds-nek ment - bocs, hogy nem a "Válasz" gombot használtam...

Megnéztem a port.hu-n ezt a nõt, kiderült hogy abban a Született feleségekben is játszik. Ami viszont továbbra se világos hogy miért kéne szégyellnem magam.

ez egy elég jó roadmovie lett. tesszett.
Nem láttam egy percet se belõle...

IMYke2.0.0.0
Felicity Hoffman nem a világ legszebb nõje, de, ha láttál egyetlen "Született feleségek" részt is, akkor most szégyelled magad...

Vannak bizonyos nõk akik gyárilag ilyen rondák.

Herds
Szerintem jó film, nekem tetszett, durva, jól el van csúnyítva benne a nõ, vagy tényleg olyan rémesen néz ki? 😊

Si Vis Pacem, Para Bellum