Guai lo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont azt meg hell hagyni, hogy a szimfónikus része elég klassz, és nagyon hasonlít a magyar népzenére... <#smile>#smile>
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Zsenialis!
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
becsavarodtam...
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
valami ilyesmi lehet.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Ettõl függetlenül ez a remix nagyon üt, a dalszövegbõl sugárzik a mélység és az érzelem, a melódia pedig letisztult és fülbemászó. Igazi slágergyanú ;]
Valakinek nincs meg véletlenül mp3-ban...? <#miaz>#miaz>
Ha letekerem a hangot D:
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Amúgy én simán végignézem/hallgatom az egészet, csak közben úgy nyerítek, mintha megzakkantam volna. <#vigyor3>#vigyor3> Ez a zene ugyanis felér bármilyen tudatmódosító szerrel... <#idiota>#idiota> AZ A HANG!!! AZ A HANG!!! <#vigyor3>#vigyor3> <#idiota>#idiota> Annyira borzalmas, olyan hihetetlenül idétlen...
Nem, még egy született ázsiainak sem lehet ilyen orgánuma! <#nevetes1>#nevetes1>
"China may stop their NUCLEAR PROGRAM. That´s NO MORE needed!"
"and extremely ugly. and the boy looks fcking gay"
"When my cat hears this song he attacks the speakers."
"ALALALA KULULULI!"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
szóval a cím annyit jelent hogy két asszony és egy võ
a võlegény mindkettõt feleségül akarja venni és együtt "aludni" 3man egy ágyban, udvarol nekik, közbe meg megy a kérdõ-felelet játék a két csajjal
aki ezt végig bírja nézni az elõtt megemelem a nem létezõ képzeletbeli kalapomat
I love this game!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Az a mozgásssssssssssss!!!!<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
Hát ezen beszartam!!!!<#hehe>#hehe>
Downhill!!
\"És újra van a világ,És van benne hova lennem\"
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
\"És újra van a világ,És van benne hova lennem\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
De ma mikor ott voltunk az italosbolt elött és elment melletünk 2kinai az eggyik mondott valamit a másiknak kb ilyen vékony hangja volt.
Végigtoltam !!!
Ezeknek alapból ilyen a hangjuk????
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™