86
Kinai Csapat.
-
#86 Fenomenális!!! Főleg a második!
Viszont azt meg hell hagyni, hogy a szimfónikus része elég klassz, és nagyon hasonlít a magyar népzenére... -
#85 http://www.youtube.com/watch?v=hUaziy4S7OA illetve http://www.youtube.com/watch?v=lgck6tvBG9A
Zsenialis!
-
#84 csöndd csöndd megváltás... beraktam utána egy bon jovi-t.. nem hallom a hangokat tisztán, fáj a fejem.. basszus halok... -
#83 13:36 egyhuzamban
becsavarodtam... -
#82 e lo fai sono guai s lo fai sono guai selo fai sono guai se o fai sono guai se l fai sono guai se lofai sono guai se lo ai sono guai se lo fi sono guai se
valami ilyesmi lehet. -
#81 Mintha már linkelték volna. -
GuaiLoFan #80 Ehe, szegény Kevinnek csak annyi köze van ehhez a remixhez, hogy az ő örökbecsű Popozao promovideója (http://www.youtube.com/watch?v=V6RvngAZCcQ&search=Popozao) alá keverték oda.
Ettől függetlenül ez a remix nagyon üt, a dalszövegből sugárzik a mélység és az érzelem, a melódia pedig letisztult és fülbemászó. Igazi slágergyanú ;] -
#79 Amugy pinyinben nincs valahol meg a dalszoveg? Szeretnem veluk enekelni ^.^ -
#78 Kina. Nem japanok hanem kinaiak (vagy taiwaniak ... akik ugye kinaiak ^.^) -
#77 En rendszeresen hallgatom oket minden nap a kollegaim legnagyobb oromere. Es meg tetszik is! (Igen ... perverz allat vagyok!) -
#76 A topic legelején, vagy itt! -
#75 az merre található? -
#74 Újra és újra meghallgatom a Kevin Federline féle remixet, szerintem atom jó!!!4 Egyszerűen nem lehet abbahagyni.
Valakinek nincs meg véletlenül mp3-ban...? -
Khamwasss #73 Én végig bírom.
Ha letekerem a hangot D: -
#72 "When my cat hears this song he attacks the speakers." ez tecik a legjobban
-
#71 ő van a videón -
#70 Hogy hogy? :) Ott élsz/éltetek, vagy onnan származol? :) [Ha szabad megkérdeznem... ^^] -
#69 én beszélek kínait :) -
Aspyrin #68 Kész vagy -
#67 ...ezt csak megtippelted, vagy tényleg értesz kínaiul?
Amúgy én simán végignézem/hallgatom az egészet, csak közben úgy nyerítek, mintha megzakkantam volna. Ez a zene ugyanis felér bármilyen tudatmódosító szerrel... AZ A HANG!!! AZ A HANG!!! Annyira borzalmas, olyan hihetetlenül idétlen...
Nem, még egy született ázsiainak sem lehet ilyen orgánuma! -
#66 lol nézegetem a videók alatt a kommenteket!_:DSA
"China may stop their NUCLEAR PROGRAM. That´s NO MORE needed!"
"and extremely ugly. and the boy looks fcking gay"
"When my cat hears this song he attacks the speakers."
"ALALALA KULULULI!" -
#65 végignéztem/hallgattam...ezért mennyi pénzt kaphattak? iszonyatosan szar d.AS -
#64 6 perc 30nál nem bírtam tovább, egyszerűen leveri a biztosítékot :D -
#63 7.28 :D -
#62 én a harmadik percig bírtam...ill. bírtam volna tovább is,csak meguntam a nyekergés hallgatását!:) -
#61 Azért illene megköszönnünk ezt a hihetetlen bátorságot :D Én nem birtam tovább 10 mp-nél :D -
#60 2 perc után nem bírtam tovább, ugy elkezdett fájni a fejem ettől a szartól...
szóval a cím annyit jelent hogy két asszony és egy vő
a vőlegény mindkettőt feleségül akarja venni és együtt "aludni" 3man egy ágyban, udvarol nekik, közbe meg megy a kérdő-felelet játék a két csajjal
aki ezt végig bírja nézni az előtt megemelem a nem létező képzeletbeli kalapomat -
blackgamer #59 -
#58 este ha olyan állapotban leszek akkor lefordítom neked :P -
Aspyrin #57 Atyavilág, hihetetlen számomra, hogy képes voltál végignézni egy teljes klippet ráadásul még a mondanivalót is kerested benne, egészen megszállott lehetsz. -
#56 végignéztem és érdekes módon alul a számláló 13:37-ig elmentamikor 13:16-ig tart a klip namindegy egyébként valaki sejti mi ra rákról szólhat azon kivül hogy el akarják csábítani a pasit? -
#55 annyira pléjbekk,hogy kár nekik tátogni,mert azt is szarul csinálják!_:SDASDA -
#54 Uhh bazz. Ez büntet. -
#53 Aki ezt képes végignézni... -
#52 Végig néztem. Megtettem a feljelentést. Ja most engedtek ki a kórházbol a megfigyelés alol.Ezzel a klippel embereket lehetne kinozni. -
#51 Ezt még viccből se lehet megmutatni ismerősöknek :D -
#50 Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!
Az a mozgásssssssssssss!!!!
Hát ezen beszartam!!!! -
#49 Jah. -
#48 Zene forum? Ezt en nem hivnam zenenek :D -
#47 segítek beszerezni 1 albumot:-) sot tobbet is akar...