2613
  • Dietrich
    csak nem tudom mi értelme akkor kiadniuk a "race weekend" nevű tanulmányt minden verseny elött, ha azok 70%-ban mindig változtatnak?
  • Ulvar
    utána jártam, valóban 7:35 :))).
  • Ulvar
    mind a kettő 7:35 kor lesz magyar idő szerint. (már ha a 15:35 magyar idő szerint 7:35).
  • Ulvar

Pálya bemutatás!
  • Dietrich
    megint toltak a kezdésen..
  • Ulvar
    "The first 200-kilometre, 72 lap race of the Sucrogen Townsville 400 starts tomorrow at 3.35pm."

tehát fél 8 magyar idő szerint.
  • Dietrich
    Hétvégén Townsville 400

Saturday Race 200 klms 15:00 - 17:15 (07:00 - 09:15)

Sunday Race 200 klms 13:30 - 15:30 (05:30 - 07:30)

nézhető időkben lesznek a versenyek.
  • Palinko
    és meg is mondják? :D
  • Dietrich
    de..az amcsik
  • Palinko
    nem tudja valaki meddig lesz offline a racing underground?
  • Dietrich
    :DD
    csak oda ahova beírtad :p

• Ulvar
    Most minden fórum topicban beoltasz? xDDD. Várjá öreg jön még kutyára teherautó! :D
  • Dietrich

és olvasd el mit reagáltál rá első mondatként!
  • Palinko
    ez jó, már csak európa hiányzik...
  • Ulvar
    HIVATALOS!!!!

A V8 SUPERCARS 2013-BAN TEXASBA LÁTOGAT, AZ ÚJ FORMA-1 PÁLYA LESZ A HELYSZÍN!
  • Dietrich
    tudom használtam már, de 1-2 nap múlva leveszik ezt a tiltást a youtubon és látni azután is.
  • Palinko
    próbáljatok meg egy olyat hogy feltesztek egy foxy proxyt:
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/foxyproxy-standard/

innen lőtök proxyt:
    http://www.xroxy.com/proxylist.php?port=&type=&ssl=&country=AU&latency=&reliability=5000#table

rá a rókafejra aztán allow és beállítjátok hogy azon menjen. elméletileg kell működjön
  • Dietrich
    már annak is lehet örülni ami van..amikor felrakja a netre ausztrálián és új-zélandon kívűl más nem is tudja nézni.

V8 Supercars unofficial channel; uploading full races of major events in the 2011 International V8 Supercar Championship Season and taking video requests *don't be greedy*. Formerly CinemasHabbo who got suspended due to multiple copyright infringements from the FOM and Telstra Bigpond.
  • bardocz
    Köszönöm!
    Kár, hogy csak 360p-ben tölti fel a versenyeket:(
  • Dietrich
    Következő verseny:

Sucrogen Townsville 400

Saturday Race 200 klms 15:00 - 17:15 (07:00 - 09:15)

Sunday Race 200 klms 13:30 - 15:30 (05:30 - 07:30)

nézhető időkben lesznek a versenyek.

• Norbi1990
  • Ulvar
    majd eldől. :).
  • Dietrich
    mikor az indycarból mennek surfersbe V8-al versenyezni, mv... kitudja? :)
  • Dietrich
    kimaradt
    LeMans
  • Dietrich
    ha nyerek a lottón nálam már van egy ilyen terv!

Daytona500
    Indy500
    TDF
    Bathurst
    Surfers

szép év lenne :)
  • Dietrich
    :DD
  • Ulvar
    Holden fan pálya FÚÚÚJ xDDD.
  • SimaSuna #502
    ez alap :)
  • Norbi1990
    Nem. Ha nyersz a lottón mindenkit viszel :D
  • SimaSuna #500
    ha nyerek a lottón magammal viszlek Adelaide-be :)
  • Ulvar
    Hát nem tudom hogy érdemes e...de én azt mondom hogy nem valószínű
  • Dietrich
    egy ilyen kirándulást nem a csapatok finanszírozzák, hanem a széria.
    ehhez kell a sok prómoteri pénz is na meg jó pr munka.
  • Ulvar
    Áhhhh... szerintem kizárt...de legalább is a közeljövőben tuti nem, főleg a COTF miatt. Először arra készülnek a csapatok anyagilag, mert gondolom az plussz költség.
  • Dietrich
    Beszéltek valamelyik versenyen vagy nem tudom Zoli honnan vette..menni akarnak egy versenyt Amerikában is!
    Azt tudom, hogy most rengeteg pénz áramlik a szériába (tavaly egy cikkben 300 millát írtak) gondolom főleg az araboktól érkezik a pénz. Abból futja amerikai versenyre is..mondjuk Watkins vagy Laguna erre tökéletes helyszín lenne.
  • Ulvar
    Azon filóztam hogy csak egyeseknek van a Volvo, másoknak Holden, vagy más. Szerintem az a diffúzor elem lesz amit a Volvo készített, vagy simán csak sponzoráció.
  • Ulvar
    Ami tökéletesen látszódik, hogy aki vált Holdenről Fordra, és fordítva, iszonyatosan nehéz helyzetbe kerül. Tavaly Fabian Coulthardon látszódott ez, idén a bajnokon aki már vagy 800 pont hátrányba van Whincuptól...Courtney teljesen szét van csúszva....volt egy mázlis taktikás győzelme Abu Dhabiba azóta vegetál. Beletartozik hogy peches, de minden hétvége minden futamán...vagy mechnikai hiba, vagy neki mennek és széttörik vagy véletlen keveredik bele valamibe..., de ez mind nem lenne ha jól tudna kvalizni, de az se megy. De Garth Tanderen is látszódik ez. Amit újítottak még év elején az autón az egy nagy kalap fos lett...
  • Dietrich
    a Volvo már a kínai tulajdonban van nem a svéd államnál ez tuti. Csak a gyártás maradt svédországban.
  • Ulvar
    Jó kérdés, a Volvo nem a GM tulajdona, míg a Holden igen, és azt se láttam volna, hogy a Volvoval csináltak e volna közös munkát (pl: Volvo motor vagy valamit a verdába, nem úgy mint a Toyotába).

Szóval passzolom a kérdést, de ha valaki tudja az nyugodtan megírhatja! :).
  • Dietrich
    egyébként egy Holdenen mit keres a Volvo reklámja? Egy cég csoport?
  • Ulvar
    Rick Kelly örülhet a második győzelmének az évben...régen örülhetett ilyennek...Frosty meg a szokásos pech sorozatát folytatja...ejjjj....hatalmas taps Tony D'Albertonak...ő is biztos ugrál otthon!

Azért is jó ez a sorozat, meg lehet nézni az interjúkat közvetlen a futam után, amiket és ahogy mondanak. Nevetve mosolyogva hülyülve és mindezek mellett sportszerűen...gyönyörű ez a család...sose gondoltam hogy a koromban fogok még olyat látni amiről más mesélt az ős F1 időkből! Csodás! 2. futamot majd megnézem holnap, az is biztos állat lehetett, és ha jól láttam megismétlődött a Hamilton 400 végeredménye az első helyet illetően a 2. futamon. Jön Townsville...na az se lesz semmi...