SuperCars Championship Australia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ma nézem majd meg a futamokat😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Mivan skacok! Senki nem nézi?😄 Most megy a Motorstv-n az összefoglaló barbagallo ról.. Kár hogy nincs mindenkinek ilyen tv adója.
Downhill!!
Nem igazán tudok ebben segíteni, mert én asszem nincs is ilyen a V8-ban. De ha valaki tud errõl irja be!!
Downhill!!
csákány!
tud nekem vki arról infót adni, hogy a súly büntetéseket hogyan is osztják?..
vki vmi infót tud errõl az jelezze! köszi!
tud nekem vki arról infót adni, hogy a súly büntetéseket hogyan is osztják?..
vki vmi infót tud errõl az jelezze! köszi!
Hi!
meg még van V8 UTE Series is, olyan mint a NASCAR CTS.
ebbõl következik, a Fujitsi series pedig a NASCAR N'wide Series "rokonlelke".
meg még van V8 UTE Series is, olyan mint a NASCAR CTS.
ebbõl következik, a Fujitsi series pedig a NASCAR N'wide Series "rokonlelke".
Na kiderült hol van a csalás!
Ashley Cooper a fujitsu v8 supercars seriesbe ment, nem a V8 supercasr Championship seriesbe. Ez azt jeleti hogy nem véletlen hogy nem láttam a bukást!
Ashley Cooper a fujitsu v8 supercars seriesbe ment, nem a V8 supercasr Championship seriesbe. Ez azt jeleti hogy nem véletlen hogy nem láttam a bukást!
Downhill!!
sajna nekem nem eredeti,így nem tudom,hogy lehetne játszani😞
amúgy én 5 kört nem tudok bathurstban megcsinálni forgás nélkül,vagy ütközés nélkül😄
amúgy én 5 kört nem tudok bathurstban megcsinálni forgás nélkül,vagy ütközés nélkül😄
Rendben. Szerintem mehetünk elöbb is. Én sem vagyok nagy spiller v8-ban😄 De jó lenne egy liga ebbõl is😄
Downhill!!
Na szerintem ez legyen a 15-dik. Az az New zelandi pálya sajnos nincs. 2007-ben mntek itt. Legyen ez a 15-dik. Pukehoke
Downhill!!
Na ez Barbagallo! Rapid ezért nem tudom meddig elérhetõ! Gyorsba szedjétek!%! Barbagallo
Downhill!!
Még 2 db van. Szerintem az egyik nem lesz meg! De barbagallot felteszem még rapidra. Aztán rá keresek a Hamilton 400 pályára.
Ja ezek a 2008-as season pályai lesznek!
Ja ezek a 2008-as season pályai lesznek!
Downhill!!
Downhill!!
Na tehát! Az rf centralra reddelni kell!. Ha ez megvan akko:
Eastern Creek
Oran Park
Surfers Paradies
Hidden
Valley
Symons Plains
Winton
Queensland
Bathurst
Philip Island
Eastern Creek
Oran Park
Surfers Paradies
Hidden
Valley
Symons Plains
Winton
Queensland
Bathurst
Philip Island
Downhill!!
Nem igazán értem! Végignéztem a futamokat,de erre nem emlékszem.. Meg kell nézni ujra! Meghalt Ashley Cooper!! R.I.P
Downhill!!
köszi! mondjuk én sajna nem találtam ott pár napja v8 versenyt,vagy lehet csak bathurstot kerestem😊
Én ezt használom már elég rég óta. Most is töltöm a 2. versenyt, tavaly a Nascar versenyeket is innen töltöttem le, f1-es onboard videókat.. Ez a legjobb ilyen oldal (nem is tudom hogy van-e hasonló 😄).
Jó kis V8 Marathon volt tegnap a Motors TV-n, 15:30-kor kezdõdött és még 19:30-kor is ment a verseny. Korrekt csaták voltak, akadtak persze vitatható kilökések, de csak olyan sorozatban vannak ilyen jelenetek, ahol elõzni is akarnak a pilóták, nem pedig egymás mögött óvatoskodnak!
Bardocz: Nem tudom ismered-e EZT az oldalt, innen 1-2 óra után letöltheted a futamokat, kiváló minõségben! Én sem tudtam régebben nézni a TV-ben, ezért ezt a módszert választottam!
Bardocz: Nem tudom ismered-e EZT az oldalt, innen 1-2 óra után letöltheted a futamokat, kiváló minõségben! Én sem tudtam régebben nézni a TV-ben, ezért ezt a módszert választottam!
Szerintem is a Ford. Viszont azt hozzá teszem tavaly bajnok egy Holden. Szóval....
A versenyek kurva nagyok voltak! Végre megy ez is! Szóval ja nagyon nagy!!
A pályákat összeszedem ujra majd, (rég foglalkoztam vele) Majd holnap megcsinálom és linkelem öket..
A versenyek kurva nagyok voltak! Végre megy ez is! Szóval ja nagyon nagy!!
A pályákat összeszedem ujra majd, (rég foglalkoztam vele) Majd holnap megcsinálom és linkelem öket..
Downhill!!
szerintem a Ford a jobb.. bizonyitja a tegnapi elsõ verseny is, az elsõ nyolcban 2 Holden volt úgy emlékszem 😄
fú amit leszedtem versenyt,elsõ 1:15 percig bírtam nézni,mert rohadt fáradt vagyok,és nem aakrtam elaludni😄 de ez nagyon durva,más sportban nem láttam ilyen elõzgatéseket,mint ami itt van😊 nem szívbajosak a sárcot,ha nem hagynak helyet kilökik egymást😄 nagyon durva bathurstban a hoszuu egyenes után milyen sebességel kanyarodnak😊
amúgy most melyik gyártó ál jobban?a holden vagy a ford?
amúgy most melyik gyártó ál jobban?a holden vagy a ford?
Jo ok! De én nem akarom leszedni😄 minek? Ha meg tudom nézni.. Nálam digitális csomag van és tudok nyelvet választani! Szóval én angolul nézem😄 De nagy race!
Downhill!!
Az elsõ? 1 órája végeztem vele. Letöltöttem és meg is néztem.
A nyertes:
szerk: Nálunk franciául megy és a 22. körben járnak.
A nyertes:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jamie Whincup
szerk: Nálunk franciául megy és a 22. körben járnak.
eh,sajna nekem nincsen😞 pedig megnézném,akkor lehet nézek régebbi bathurst versenyt,az van a gépen😊
Ez sajnos tv! Nekem elõ van fizetve a T-kábelnél a champion csomag. Ebbe van Abmoteurs motors tv stb.. Ezen megy most!
Downhill!!
Jaja!! Most megy a motors tv-n az elsõ futam! Remélem mind leadják! Ha van ilyen tv-tek nézzétek!!!!! Kurva jó!
Downhill!!
A futam(ok) 15:30-kor lesznek a Motors TV-n jõvõ héten. A mûsoridõ hozzsát nézve, gondolom a két futam felvételrõl lesz sugározva. De elvileg a hivatalos honlapon is lehet nézni, ahhoz csak regelni kell. De ajánlom a letöltést is, én a WTCC-t is leszedem, annak ellenére, hogy a Euro-n mindig megnézem.
Hát ja! Az nem is lenne rossz. Remélem leadják. Sõt azt kéne kideríteni. Hogy melyim csatorna közvetíti. Lehet neten is tudnánk nézni..
Downhill!!
Adelaide-ban most este 10.15 van, +9,5 órás eltolódással. (forrás)
Ha a versenyek délután 2 órakor lesznek akkor az nálunk este 8.30. Ez tökéletes idõpont számomra 😊
Ha a versenyek délután 2 órakor lesznek akkor az nálunk este 8.30. Ez tökéletes idõpont számomra 😊
Azt hiszem 12 óra az eltolódás, de nem biztos 😊. Akkor vasárnap lesz remélem, valami jó délutáni idõpontban.
szerk. Szóval náluk mostmár holnap van, de utánajárok 😊
szerk. Szóval náluk mostmár holnap van, de utánajárok 😊
Én a NASCART mindig megnézem élõbe😄 Van Abmoteurs is.. Igaz néha ugy megyek melózni hogy azt se tudom merre van az arra. De a NASCARt azt élõbe kell látni😄D
Downhill!!
Lehet hogy nem adja élõben. Ausztrália sem itt van a közelben. Ezért elég valószínû hog nekünk (és nekik frabciáknak is túl hamar lenne) szóval lehet hogy felvételrõl tolják le. Mondjuk hétfõn vagy vasárnap.
Downhill!!
Nem is szoktam. A tavaly a Nascart is letöltöttem és amikor megnéztem csak akkor léptem be a Nascar topikba. Inkább letöltöm minthogy vasárnap-hétfõ éjjel nézzem, amikor kezõdik reggel a suli 😄
A Motors TV programjában nem találom a szombati elsõ versenyt, talán nem is adják le élõben?
A Motors TV programjában nem találom a szombati elsõ versenyt, talán nem is adják le élõben?
Figyi erre konkrét idõpontot nem tudok mondani. Az biztos hogy fogják adni. Van amit élõban de van amit csak felvételrõl. Egyszerübb ha majd közelebb leszünk a verseny kezdéshez akkor a teletextjé vagy a neten a programoknál megnézed. De ide is beírhatjuk ha megtudjuk és akkor mindenki fogja tudni. Egyébként az is hozzá tartozik hogy eszméletlen sokszor megismétlik. Egy versenyt legalább 4x leadnak. Szóval figyelnünk kell aztán amikor van gyorsba elkapni. Én nem tölteném le emiatt. Igy jobb csak amig nem látod nem szabad a V8-al kapcsolatos forumokat cikeket olvasgatni😄
Downhill!!
Mikor fognak menni a versenyek magyar idõ szerint? Én arra gondoltam hogy torrentrõl tölteném le a futamokat, de ha adja a Motors TV akkor ott nézném meg.
Bizony! Nem tudom idén nyomja-e a Motors TV, gondolom igen, mivel félszáz V8Xtra, szezonösszefoglaló volt a holtszezon alatt! Már ideje, hogy kezdõdjön a szezon!
jónak tünik a mód,a játék nekem is megvan,szivesen megnézem a további képeidet is😊
The only speedometer is in your head.
Elégé kihalt a topik sajna!
De mind1. Van egy játék melynek a neve rfactor. Biztos sokan ismeritek, na ehhez a gaméhoz van v8 supercars mod ami egy nagyon durva szerkezet. Minden 2006-os-2007-es pálya egtalálható hozzá. Ha érdekel valakit linkelgetek! persze ha nem maradok egyedül😄
De mind1. Van egy játék melynek a neve rfactor. Biztos sokan ismeritek, na ehhez a gaméhoz van v8 supercars mod ami egy nagyon durva szerkezet. Minden 2006-os-2007-es pálya egtalálható hozzá. Ha érdekel valakit linkelgetek! persze ha nem maradok egyedül😄
Downhill!!
úgyérzem egyértelmü😊 egyébként ilyen gyorsulás verseny volt,ha jól tudom.és hát azért a BMWt nem hinném h egy túra autó lenyomta volna,de lehetséges😊
The only speedometer is in your head.