SuperCars Championship Australia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
fel kéne kellni reggel 5-re..csak a gép a szobában van az asszony biztos örülni neki ha bekapcsolnám 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nagy volt az izgalom meg a tanácstalanság mindenkinél. A végén meg ráadásul ment az üzemanyagspórolás. Sajnálom Gisbergent, összehozhatott volna egy új-zálandi gyõzelmet hazai pályán.
Dietrich
felszáradó pályán kezdõdik a verseny így slickel indul a mezõny.

aztán elkezd esni az esõ és a box utcában az autók helyén viz tócsák lesznek

bemegy a delikvens gumit cserélni és tarolás a boxban (operatõr, szerelõ, nyalókás ember és mindenki repül aki arra jár)de nagy baj nincs operatõr dolgozik tovább 😄 másik esetben csak 1 fa volt meg Whincupnak (1 szerelõ) aztán a box utca bejáratánál van pesti dugó 😄

lassítók vannak berakva a box bejárat után..igen ám de szakad az esõ mennek be slickel és az a hülye slick gumi nyakas fajta nem arra megy mint amerre a gazdi szeretné 😄 zúzda van a lassítók miatt :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

N o N a m e
megint esett? király! ma este megnézem! 😊)
Dietrich
most nézem a versenyt..ezeken már túl vagyok és még van 40 perc hátra 😊

Ulvar
Akkor én felvételrõl nézem...sajnos éjszakára megyek melózni ma, úgyhogy majd a Vasárnapit nézem meg élõben.

Elõre is elnézést, nem tudok adni streamet, de myp2p-n és justin.tv-n nézzetek. Justin TVre elõre regeljetek. Érdemes, lesz, ez is utcai pálya 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich
Saturday Race 59 laps N 15:05 - 16:30

reggelo 5:05-kor van a rajt.

Dietrich

Ulvar
Megkezdõdtek a gyakorlások!

Hajnalban kvali, majd elsõ futam, ki kéne számolni, mert most Új Zélandon vannak, asszem +10re vannak tõlünk...de pontosan kéne megnézni!.

Dietrich

Ulvar
Egy hét múlva V8. Hamilton 400.

Ulvar
De ha nem nyomod neki, ez a nyílt teszt + teszt versenyek lószart nem érnek 😊. Itt is kockáztatni kell! Ez nem F1! 😊.

Dietrich
azért egy ilyen tét nélküli versenyen lebontot autónak a csapat nagyon nem örülhet 😉

ITM400 Hamilton | April 15-17 2011

Ulvar
Hát tipikus verseny baleset...egyik se hagyott helyet a másiknak (mondjuk mivel Rick volt hátrébb neki kellett volna engedni...hát ez van). Steve meg így járt...megúszta örüljünk neki, csúnyább is lehetett volna.

igazából 3 hét ha jól emlékszem és jön Hamilton 400, ami a legjobb hogy ez a kis emberek éve is lehet...Alex Davison, Fabian Coulthard (személyes kedvencem) is Top 5 a bajnokságban és Melbourne-i tét nélkülin is TOP 10ben voltak...remélem így is marad, Whincupot idén 2 ember foghatja meg, bár szerintem esélytelen, ha csak nem hibázik Whincup.

Dietrich

tutuhawer
Csúnyán leszakadt az autó jobb oldala...
Közben kifilóztam, mikor is láttam az elsõ versenyt: kb 2003 augusztusában vagy szeptemberében

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Black Ghost
Melbourne Race 3 Massive Crash!

Norbi1990
Miután feltöltötte engedte nézni, aztán láttam, hogy másnak nem megy ráfrissítettem és "Ez a video túl hosszú ezért töröljük(megkabbeapötsömis)"
Kétszer töltöttem fel, többször nem fogom.
bardocz
Olyan indokkal, hogy túl hosszú, miközben másfél órás videók tömkelege van fent.
Norbi1990
Hát a k0cs0g youtube letiltya <#boxer>
Norbi1990
Melbourne 1. verseny
Dietrich
3 rövidebb..

Dietrich
de itt már sok éve ez van..van 2 rövidebb futam és nem osztanak pontot. nem most mennek elõször így.
Nézõcsalogató is ez a rendezvény 😊

N o N a m e
Most néztem meg a melbourne-i elsõ versenyt, okosak ezek az ausztrálok, mert tényleg nem lenne jó itt bajnoksági futamot rendezni, nagyon nagy pálya, és szvsz elég unalmas részek voltak benne...
Dietrich

tutuhawer
Olvastam közben, köszönöm, meg azért hébe-hóba a hivatalos oldalon is nézegettem a pontverseny állását a korábbi években. Azt viszont most fogom fel igazán, hogy a nekem legkedvesebb pálya, Eastern Creek, már mióta nincs is benne a versenynaptárban.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Dietrich
pedig tét nélküli..nem osztanak pontokat

Jó kis futam volt a mai. Úgy tippre az elsõ 3 körben több akció volt, mint egy átlagos F1-es futamon. És jó volt Jason Richardsot újra versenyben látni.
Ulvar
Üdv.

Azóta jó pár változás történt, pl: már nem Sandown-ban van a másik Endurance futam hanem Phillip Islanden.

tutuhawer
Szevasztok, gondoltam beköszönök, mint a sorozat kedvelõje. Már jó pár éve néztem, amikor a MOTORS TV adta, majd a toca race driver 3-ban is sokat mentem a bajnokság pályáin, mint ahogy letudtam a 2 db endurancee versenyt is annak idején, a bathurst és sandown 161 kört, mindegyik 6 órás volt kb. Azóta kevesebbet nézem, csak youtube-on összefoglalókat néha.

Dietrich
Button a Sydney melletti Bathurstben próbálta ki a három évvel ezelõtti McLaren-Mercedest, amelyet egy-két körre átadott a helyi túraautó-sorozatban, a V8 Supercarsban szereplõ Craig Lowndesnak is.

„Ezen csak õrültek versenyeznek, olyan hihetetlen pálya! Legendás a pálya, a tévé nem adja vissza, milyen kanyarjai vannak, örülök, hogy az enyém a nem hivatalos körrekord" – mondta Button az 1938-ban megépített pályáról (amely a magyar autósport-rajongók számára elsõsorban arról lehet híres, hogy az 1967-es F1-es világbajnok, Denny Hulme 1992-ben itt vesztette életét az 1000 mérföldes viadalon – szívrohamot kapott a volánnál), amelyen 1:48 perc alatt ment körbe, 20 másodperccel gyorsabban, mint a V8 Supercars körrekordja.

Ulvar
még jobb 😊.

N o N a m e
wow! ez a topik él?
Most töltöttem le az 1-2 Adelaide futamot, holnap szándékozom megnézni, õket. Abu-Dhabiban is jó verseny volt, remélem az Adelaide még jobb! 😊
Ulvar
Azért itt legalább mindent értelmesen kivizsgálnak és büntetnek!!! HELYES!!!

WTCC tegnapi 2 futama = 0...egyszerûen szánalmas volt...valaki tegnap írta hogy milyen divat lett fikázni a WTCC-t. 3 éve fikázom, konkrétan mióta megismertem a V8-t, és azt hiszem jogosan! Amit azok mûvelnek nem versenyzés...kabaré! Az nyer akinek van pénze Chevrolet Cruze-ra...a fasz se ismeri azt az új gyereket, sehol nem volt eddig erre 3. az elsõ futamán mert neki erre van cash...hát gratulálok...ez a színvonal...

V8 BÜNTETÉSEK ELSÕ ADELAIDE-I FUTAMRÓL. (másodikban nem történt semmi szabály ellenes amit utólag kellett volna vizsgálni, ami volt azt a verseny közben büntették lásd Lowndes igen érdekes pit kijövetele.)

Matters arising from Race 3:

Stewards imposed a 10 second penalty added to his first Pit stop on James Courtney Car #1 for a false start.

Stewards imposed a Pit Lane Penalty on David Reynolds Car #16 for shortcutting Turn 2 after being shown the Bad Sportsmanship Flag.

Following an investigation and an admission by Steven Johnson Car #17 that he had driven in a careless manner, contact on Car #33 Lee Holdsworth, the Stewards imposed the penalty of the loss of 25 championship points.

Following an investigation and an admission by Jonathon Webb Car #19 that he had driven in a careless manner, contact on Car #11 Greg Murphy, the Stewards imposed the penalty of the loss of 25 championship points.

Following an investigation and an admission by Car #19 Stephen John Webb, that he had tested without written notice to the AOM, the Stewards imposed a Fine of $10,000 with $8,000 suspended until 31/12/11.

Ulvar

Muhaahahahahaaaa de király volt 😄.

Black Ghost
Most szedem!

Elsõn utolsó elõtti kör, Tander, Whincup mit ment ....😄DD!!!

Courtney-t viszont sajnálom, szimpi a srác, kár volt érte.

Amúgy az hogy az elsõ 5-ben nem volt Ford, az javarészt Winterbottom elkúrt box kiállásának köszönhetõ, ott minimum 5 helyet bukott.
Ulvar
Esett az esõ, ennyit mondok 😊.

Norbi1990
Még nem tudtam megnézni.
Nem nagyon akar lejönni 😄
Ulvar
2. se volt rossz 😊.

Norbi1990
Az 1 futam jó volt.
Dietrich
halon, földalattin a Adelaide race1-2

Ulvar
FUTAM ÉLÕBEN.

stream a futamhoz jó minõség egy kis plugin után megy a cucc

Dietrich
Jó akkor én arra gondoltam eddig a Fordok voltak fõlényben Adelaiden.
Most volt az elsõ, hogy be sem kerültek a legjobb 5-be nem hogy nyertek volna.

Palinko
jah énis aludtam :S
Ulvar
Adelaide Holden fanatikusokkal van tele. Garth Tander is ezért örült oly nagyon. Tavaly mind két futamot õ nyerte, idén az elsõt.

Dietrich
nem kell messzire visszamenni csak 2009, 2010-es évekre.

2009
Race1

Dietrich
te szerinted ez természetes dolog?

Ulvar
Adelaide-ben? Még szép...

Dietrich
1-5 helyen csak Holdenek végeztek.

Dietrich
Na majd vasárnap talán felkelek 😉