2613
Hivatalos Weboldal | Hivatalos Facebook | SpeedCafe | Spíler TV Műsorújság | Élő közvetítés (angol) | Letölthető teljes futamok (angol)
-
#1409 nem hiába, nagy buli van ám ott :) -
#1408 már nyomják Surferst...
-
#1407 Triple Eight Considers Four Cars
-
#1406 -
#1405 gyönyörű helyen van ez a Townsville -
#1404 http://www.viponlinesports.eu/motorsports/162854/1/v8-supercars-sucrogen-townsville-400-race-21-live-stream-online.html -
-
#1402 versenyek 07:35-kor kezdődnek, 72 körösek lesznek. -
#1401 Megvolt a mai 4db free edzés. Mivel 2 hosszabb verseny lesz az ideiektől eltérően így lesznek váltó versenyzők. Nekik tartották meg az első és másodikat, illetve utóbbin indultak már egész évados versenyzők is.
A 3 és 4. freen már csak az egész szezonos versenyzők vettek részt és a Norton Racing (Nissan) csapat talált egy jó beállítást, mert elöbb 1-2 majd 4-5 helyen végeztek. -
#1400 jó én abból indultam ki, hogy a cars 2 nem mai film és a gyerekek miatt maradt ez a kamion...
Steve McQueen-t aki nem ismeri mint színészt nagyon fiatalnak kell lenni..azok nézzék meg a Hét mesterlővészt vagy számtalan western filmjei egyikét. Mondhatni gyerek voltam mikor a Pokoli tornyot bemutatták a hetvenes években a hazai mozikban és hát a tűzoltóparancsnok ki más lehetett volna mint ő.
Végül ami megvédte volna a versenyeken a tűz miatt az ölte meg. -
#1399 Nem.
Anno amikor a Cars 2 kijött, ugye több nyelvre lefordították nyilván a filmet. Na de nem csak ez történt, hanem van egy bizonyos jelenet ahol az alap (amerikai) verzióban egy Nascar pilóta szerepel, mint hang, és annak a Nascar verdája amerikai zászló színben, azt hiszem van Spanyol verziója ahol Alonso van, s van az Ausztrál verzió, amiben Frosty szerepel.
Hogy az Ausztrál gyerekek is felismerjenek valakit, hisz ha Ausztrália + autóverseny akkor V8, és nem F1, bár szorosan mögötte az a második. A jelenet másik szereplője Lewis Hamilton, nyilván ez feltűnik. A főszereplőt meg nem tudom ki tudja honnan van, de Steve McQueen egy létező figura volt. 1930ban született színész / autó / motorversenyző.
Ezért van a Pixar a kamionon, gondolom szerződés + gyerekek miatt.
-
#1398 szerintem az egy osztogató kamion :)
V8 polókat,zászlókat stb. árulhatnak versenyeken belőle meg gondolom a gyerekeknek 95-ös carst a rajzfilmből :) -
#1397 az csak dízájn..tavaly is ment velük.
vagy idén is lesz valamilyen rajzfilmjük amiről nem tudok. :)
A Turbót más csinálta és az a Indycarról szól. Azért ez sem lesz rossz a felturbózott csigával :)
-
#1396 kié a pixaros? :D
vagy csak dizájn jelleggel van? -
#1395 6, nem 5!
pixar :) -
#1394 Miért is? A Dodo miatt? :)
Megérkeztek a hétvégi helyszínre is. :)
-
#1393 jó de ez Darwin..Townsvillebe hagyománya van már ennek a kamion parádénak :) -
#1392 6:20 lol -
#1391 Így kell bevonulni:D
-
#1390 Hétvégi kezdési időpontok egész emberi időben lesznek a versenyek!
Szombat
03:45 Qualifying
05:10 Top Ten Shootout
07:35 Race 20
Vasárnap
03:45 Qualifying
07:35 Race 21
-
:D
-
#1388 Russell Ingall egy csúcsot állít fel Townsville-ben.
226x áll rajthoz ezzel megdöntve John Bowes-nak 225-ös rekordját az ATCC/V8 történelme során. -
#1387 nem lehet ügyetlen lány mert:
Chelsea takes maiden Formula Ford victory
Angelo claims Phillip Island lap record
és a többi...és a többi az oldalán.. -
#1386 "Korábban említettem Chelsea Angelo-t, a 17 éves OZ versenyző...nőt akartam írni, de inkább lánykát írnék. Nos sikerült a Dunlop Series-ben "állást" szereznie az Evans Motorsport csapatnál, amelynél tesztelt nemrégiben. Bár nem ő lesz az első női pilóta a szériában, mégis érdemes eredményeit figyelemmel kísérni, hisz ritka női versenyzőket látni az autósportokban.
Hogy mennyire lesz sikeres vagy nem sikeres, az már az idő kérdése. Szerencse is kell, de a tudás sem árt, bár tudással úgy tűnik bőven rendelkezik. A "hetes csatorna" azaz a Seven Channel Sunrise reggeli műsorában is foglalkoztak a hölggyel. "
Azért becsukhatná a száját amikor nem beszél... -
#1385 akkor az. :) -
#1384 csak ellenfelek... -
#1383 ő írta amit bemásoltál :) -
#1382 nem buzulunk hékás! :) -
#1381 Faterral?..jóhogy :D
Nem hiába voltunk ellenségek :D -
#1380 Naaaah, csak én írtam amit te bemásoltál :D. És ez az első hogy látom egyből a saját írásomat máshol :D. -
#1379 -
#1378 Hát nem erre gondoltam, de te is egy időpontba tudsz írni az öreggel :D. -
#1377 it's FAAAAP time! :D -
#1376 :DD -
#1375 Tudod hogy most milyen boldoggá tettél? :D -
#1374 "A Tekno Autosport bejelentette az idei Endurance kupára meghívott pilótatársakat. Jeroen Bleekemolen lesz Shane van Gisbergen, Marc Lieb pedig Jonathan Webb váltótársa. Mind a holland, mind a német pilóta vett már részt V8 Supercars futamon, mint endurance váltótárs, Lieb ráadásul tavaly is már a Tekno Autosporttal tette mindezt. Mind a kettőjük GT menő, de több szériában is kipróbálták magukat, végig járták a ranglétrákat rendesen. Lieb többek között az elmúlt hétvégén a Porsch AG Team Manthey csapattal megnyerte kategóriáját a Le Mans-i 24 órás versenyen egy Porsche 997-es volánja mögött." -
#1373 mégis fenn van a videó
-
#1372 Drivers' Quoteboard: Race 19 Crash -
#1371 vagy a vendég pilotát jelzi. -
#1370 a mai nap mindkét verseny jó volt, de különösen a második! volt benne minden..big one nascar módra, droid végre megkapta a büntit azért amit rendre előad kerékcserénél és a végén egy hatalmas side by side verseny az uccsó körben. a nézők felállva őrjöngtek (mi meg a TS-en)és nagy tapsot nyomtak érte a levezető körben. ami nem volt egyszerű a győztes számára mert sikerült úgy elfűstölnie a gumikat, hogy a vezető fülke is tiszta fűst lett nem látott semmit, kinyitotta az ajtót és dőlt ki a fűst ő meg tliszájjal vigyorogva szállt ki. :))
szombati összefoglaló (amiből tisztán kiderül az FPR csapatnál nincs TO nem úgy mint a RBA csapatnál)