2613
Hivatalos Weboldal | Hivatalos Facebook | SpeedCafe | Spíler TV Műsorújság | Élő közvetítés (angol) | Letölthető teljes futamok (angol)
-
#1489 Én azt hittem Stoner lesz az egyik... -
#1488 nekem nagyon szimpatikus ez a csomag így, remélem elöl végeznek :) -
#1487 Fuck, azt kifelejtettem hogy főleg azért mert Triple 8ék csinálták ezt a verdát... -
#1486 Gyönyörű skin ez tény, de a párosítás bazdmeg :O. Ekström + Priaulx....JESUS CHRIST, eddig nagyrészt fiatal nagy reménységek kapták meg a lehetőséget, most meg bebasznak egy ilyet :O. És ez a páros, ha kapna egy kicsivel több tesztlehetőséget akár az elejében is lehetne. Nyerni nem tudnának csak nagy mákkal, de TOP 10 bőven elérhető. -
#1485 gyönyörű szép ez a zöld szín -
#1484 Itt a wildcard gép :)
Az erről szoló cikkhez katt ide (magyar rajongói oldal). -
#1483 frissítettem a bannert, remélem tetszik mindenkinek -
#1482 az első nem rossz :)
én meg az ilyeneken :)
előzmény 2003-ból
2010-ben..
1:50-től a lényeg :)
Az öreg idén befejezi a V8-at
-
#1481 ezeken nagyon röhögök :DD
https://www.youtube.com/watch?v=2JtjCHruMnA
https://www.youtube.com/watch?v=yY-1g3Zfdzk -
#1480 -
#1479 hg lettem, hamarosan frissítve lesz a banner -
#1478 miről beszélsz? futam napján este lekerült a spoiler :) -
#1477 elírtam..161 :D -
#1476 az a 160 kör nagyon jó lesz végre :) -
#1475 Sandown-i hétvége menetrendje 8 óra az idő eltolódás.
Vagyis a verseny 05:35-kor kezd majd.
Szombat
Q 04:25 - 04:45
QR1 06:45 - 07:15 /20 kör
QR2 08:38 - 09:15 / 20 kör
Vasárnap
R 05:35 - 09:15 /160 kör -
#1474 kéne már egy kicsit "dolgozni" azzal az oldallal, hogy ne kelljen hetekig bámulni a spoiler szót. :)
Saturday Sleuthing: Lowndes’ First Ford -
#1473 Kellyék nélkül nincs történés a pályán :) -
#1472 pont most értem a 3. futam végére.
a kelly tesók jól megszívták. mondjuk rick nekem valamiért amúgy is kurvára ellenszenves... -
#1471 2 hét múlva Sandown 500 lesz. Addig is itt a tavalyi full verseny.
-
#1470 még esőben sincs gond vele :)
-
#1469 ezen ideje változtatnod :)
még a Bathursti 12 órásat is néztem ;)I -
#1468 onnan jól látni a kanyart :) -
#1467 pontosan -
#1466 az is szilveszter? :D -
#1465 Ja, csak nem tudok fent maradni addig. 1 évbe csak 1-szer tudok sokáig fent maradni :D -
#1464 +1 bosco for prezident -
#1463 +1 felőlem mehet.
-
#1462 nem a tilke pályákról van szó, csak egyszerű , józan ész.
pont az ilyen ausztrál pályák, meg a régi angol libakergetők tetszenek (sőt akár még az argentínok is), de ezeknek a marshall bódéknak az elhelyezésén nem tudok napirendre jutni... -
#1461 csak európai szemmel furcsa a sok streil, meg tepsi egy kaptafára készült Tilke pályák után, ahol 6km-es bukóterek vannak.
itt ausztráliában nagyon jó pályák vannak, amiken lehet versenyezni is nem csak bemutatni a csilivili autókat. -
#1460 legalább lenne kintebb, de ez is majdnem a kerékvető szélénél volt.
kb ez a kép jár a fejemben mindig, mikor ilyen megoldásokat látok:
-
#1459 őket nem zavarja téged miért zavar? :D
ráadásul így nem tudják a kanyart vágni :p -
#1458 +1
én már többször felvetettem, hogy a banner cserére szorul, hogy eleve 4 gyártó van már. -
#1457 miért mit csináljunk? üssük egymást mert ő Fordos én meg Holdenes vagyok? :D -
#1456 na erről beszéltem! mit keres ott az első kanyarban az a bódé?! :D
-
#1455 +1 csak legyen már valami -
#1454 \o/ -
#1453 +1 tőlem! -
#1452 "az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat"
"A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését. "
Na akkor most támogassunk engem :) Amit letettem az asztalra az az Ulvar facebook csoportjához készített honlap és az első igazi magyar ismeretője a V8-nak :) Továbbá én írom a futambeszámolókat és a hírek nagy részét itt >> V8FanPage
VOTE FOR B05CO! :D
+1 -el támogathatsz ha te is naprakész topikot akarsz itt sg-n! -
#1451 Mondtam már nem egyszer nem kétszer. Nem engem kell megkérdezni hanem az SG szabályzatot kell elolvasni és a moderátoroktól engedélyt kérni. Hogy ezt mind hogyan kell, azt a szabályzat leírja. -
#1450 hát egy olyan topikon nem sokmindent tudsz offolni, ahol még mindig ezer éves a banner és 0 infó van kitéve :) ezen nem tudunk változtatni?